تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 131 از 291 اولاول ... 3181121127128129130131132133134135141181231 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,301 به 1,310 از 2908

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بايرن مونيخ: FC Bayern München News

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

نام کورانی در ترکيب تيم آلمان قرار نداشت

نام کورانی در مسابقات مقدماتی جام جهانی در ترکيب تيم آلمان در مقابل روسيه در روز شنبه قرار نداشت.
    مهاجم تيم شالکه از اين تصميم ابراز ناراحتی کرد و بعد از اعتراض به تصميم لو مجبور شد تا بازی را از جايگاه تماشاچيان ببيند.
    به گزارش هورا اسپرت او در نيمه اول استاديوم را ترک کرد و اين عمل او باعث خشم و نارضايتی سرمربی شد.
    سر مربی تيم آلمان بعد از اطلاع از اين اقدام کورانی گفت: من نمي توانم اين عمل کوين را بپذيرم و ديگر او را به تيم ملی دعوت نخواهم کرد.

منبع: hurrahnews

به نقل از كلوپ هواداران بايرن مونيخ در ايران

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با تاكيد بر قرارداد تمديد شده
    متسلدر: نمي شود به شوستر نه گفت

خبرگزاري فارس: مدافع هميشه مصدم تيم فوتبال رئال مادريد بر ماندن در اين تيم تاكيد كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، كريستوف متسلدر، مدافع آلماني رئال مادريد گفت: با رئال مادريد قرارداد دارم و نمي خواهم اين باشگاه را ترك كنم.

وي افزود: مصدوميت من طولاني شده؛ اما به زودي به تركيب رئال مادريد برمي گردم و ثابت مي كنم بيهوده به خاطر من صبر نكرده‌اند.
    متسلدر خاطر نشان ساخت: نمي شود به شوستر نه گفت. او از من خواسته با هيچ باشگاهي مذاكره نكنم و در رئال بمانم.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کورانی هم شده مثل نیکبخت
    وقتی میبینه قرار نیست بازی بکنه ول میکنه میره
    ازینا که مثلا حرفه ای هستن انتظار بیشتری میره

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

هرتيم ديگرى غير از آلمان بود از روسيه شكست مى خورد

شواين اشتايگر: كلينزمن عقب نشينى نخواهد كرد

باستين شواين اشتايگر، هافبك تيم ملى آلمان معتقد است، روسيه جزو ۱۰ تيم برتر حال حاضر فوتبال جهان است.

شواين در گفت و گو با روزنامه بيلد پيروزى مقابل روسيه را بسيار ارزشمند خواند و گفت: «به اعتقاد من روسيه جزو ۱۰ تيم برتر حال حاضر فوتبال جهان قرار دارد. تيم خوب روسيه توانست در آلمان شب بسيار سختى را براى ما رقم بزند. ما مى دانستيم مقابل شاگردان هيدينك بازى سختى داريم، بنابراين با تمام توانمان به مصاف آنها رفتيم. در نيمه اول تيم برتر ميدان بوديم و توانستيم با ۲ گل مزد برترى خودمان را بگيريم. طبيعى بود كه نيمه دوم روسيه براى جبران ۲ گل خورده حمله كند. نيمه دوم بازى مقابل روسيه، محك خوبى براى خط دفاعى تيم ما بود. من فكر مى كنم خط دفاعى ما مقابل تيم قدرتمند و خطرناك روسيه نمره قبولى را گرفته باشد. ۴ مدافع ما در آفسايدگيرى فوق العاده هماهنگ ظاهر شدند و بارها با اين هماهنگى بالا باعث شدند تا روس ها در تله آفسايد گرفتار شوند. روسيه در آلمان يك بازى جسورانه را به نمايش گذاشت و من با اطمينان مى توانم بگويم كه اگر هر تيمى غير از آلمان مقابل آنها قرار داشت شكست را قبول مى كرد.»

شواين در ادامه صحبت هاى خود عملكرد خود در ديدار مقابل روسيه را خوب ارزيابى كرد و گفت: «از بازى خودم مقابل روسيه كاملاً راضى ام. در نيمه اول بيشتر اجازه نفوذ داشتم اما با شروع نيمه دوم مربى تيم از من خواست تا بيشتر در كارهاى دفاعى شركت كنم. من در بازى مقابل روسيه ۲ عملكرد متفاوت را به نمايش گذاشتم. نيمه اول يك هافبك هجومى بودم و در نيمه دوم يك هافبك تدافعى. فكر مى كنم در هر ۲ پست خوب بازى كردم و توانست رضايت كادرفنى را جلب كنم.اشتايگر در بين صحبت هاى خود به شروع ضعيف و بحث برانگيز بايرن مونيخ اشاره اى مى كند: «ما شروع خيلى ضعيفى داشته ايم. جايگاه كنونى ما در جدول قابل توجيه نيست. ما نبايد سعى كنيم، عملكرد ضعيف خودمان را توجيه كنيم. تنها هدف ما بايد جبران امتيازات از دست رفته باشد. هنوز براى حضور در جمع مدعيان دير نشده است. ما با جبران امتيازات از دست رفته در بازى هاى آتى مى توانيم خودمان را به عنوان مدعى در رقابت هاى بوندس ليگا معرفى كنيم. براى بازگشت قدرتمند بايرن به رقابت هاى بوندس ليگا هنوز دير نشده است.»

هافبك ملى پوش بايرن مونيخ در ادامه مى افزايد: «قبول دارم كه ما در اين مدت خوب بازى نكرده ايم اما متأسفانه بدشانسى هم در ناكام ماندن ما بى تأثير نبوده است. ما نبايد اجازه دهيم كه اين نتايج ادامه پيدا كنند. عدم نتيجه گرفتن در بوندس ليگا مى تواند روى كيفيت كار ما در ليگ قهرمانان هم اثر بگذارد. بايرن اگر بتواند در ليگ قهرمانان حضورى پرفروغ داشته باشد، بايد به وضعيت خود در بوندس ليگا سر و سامان دهد. تيم ما توانايى هاى بالايى دارد. حيف است كه از اين توانايى ها استفاده نكنيم مسلماً ما پرمهره ترين تيم حاضر در بوندس ليگا هستيم بايد از برترى خود استفاده كنيم و خودمان را دوباره به صدر جدول برسانيم. من سال ها زير نظر كلينزمن كار كرده ام. او در تيم هاى عربى بوده و من شناخت كاملى از او دارم. مطمئنم كه كلينزمن در بايرن مى تواند شرايط را بهبود بخشد. كلينزمن مربى بزرگ و بسيار خوبى است. مطمئنم كه او عقب نشينى نخواهد كرد و براى رسيدن به اهدافش در بايرن خواهد جنگيد.»

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

احتمال غیبت کاپیتان مقابل ولز

ميشاييل بالاك، كاپيتان تيم ملي آلمان در بازي مقابل روسيه از ناحيه پاي راست آسيب ديد تا حضورش در بازي اين تيم مقابل ولز در پرده‌اي از ابهام قرار گيرد.به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، كاپيتان 32 ساله ژرمن‌ها كه از ناحيه ماهيچه پاي راست به شدت احساس ناراحتي مي‌كند نتوانست در تمرينات تيم ملي كشورش حاضر شود. به همين دليل شايد چهارشنبه از روي نيمكت شاهد بازي تيم ملي كشورش برابر ولز درچارچوب رقابت‌هاي مقدماتي جام جهاني 2010 باشد.بالاك در بازي شنبه ژرمن‌ها برابر روسيه با نواختن شوت محكمي با پاي راستش خود را دچار اين مشكل كرده است

پروفشنال hoomaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

احتمال غیبت کاپیتان مقابل ولز

ميشاييل بالاك، كاپيتان تيم ملي آلمان در بازي مقابل روسيه از ناحيه پاي راست آسيب ديد تا حضورش در بازي اين تيم مقابل ولز در پرده‌اي از ابهام قرار گيرد.به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، كاپيتان 32 ساله ژرمن‌ها كه از ناحيه ماهيچه پاي راست به شدت احساس ناراحتي مي‌كند نتوانست در تمرينات تيم ملي كشورش حاضر شود. به همين دليل شايد چهارشنبه از روي نيمكت شاهد بازي تيم ملي كشورش برابر ولز درچارچوب رقابت‌هاي مقدماتي جام جهاني 2010 باشد.بالاك در بازي شنبه ژرمن‌ها برابر روسيه با نواختن شوت محكمي با پاي راستش خود را دچار اين مشكل كرده است
    اینم چقدر مصدوم میشه .
    کلا آلمانیا خصوصا بایرنی ها خیلی مصدوم میشن . !!

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اینم چقدر مصدوم میشه .
    کلا آلمانیا خصوصا بایرنی ها خیلی مصدوم میشن . !!
    اره واقعا اين مصدوميت بالاك هم شده يه معضلي

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

پس از اخراج كوين كوراني از تيم آلمان
    يواخيم لو: چهار مهاجم براي بازي با ولز كافي است

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال آلمان گفت: براي ديدار مقابل ولز نيازي به دعوت از مهاجم جديد نيست و با وجود 4 مهاجم مي توانيم بي دغدغه بازي كنيم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از خبرگزاري ورزش آلمان، يواخيم لو اظهار داشت: براي بازي روز شنبه گذشته با روسيه ما 5 مهاجم در كادر داشتيم؛ اما با توجه به اتفاقي كه براي كوين كوراني بوقوع پوست و وي از تيم ملي كنار گذاشته شد، تعداد مهاجمين موجود در تمرينات به چهار كاهش يافت.
    اين مربي كه تيمش فردا (چهارشنبه) در مرحله مقدماتي جام جهاني 2010 با تيم ملي ولز روبرو مي شود، ادامه داد: با توجه به محدوديت زماني و نيز توانمندي مهاجمين دعوت شده، تصور مي كنم با وجود كلوزه، پودولوسكي، گومز و هلمس از بابت مهاجم مشكلي براي بازي با ولز وجود نداشته باشد.
    اين مربي ادامه داد: با توجه به اينكه ما با روش 2-4-4 بازي مي كنيم، از اين تعداد دو مهاجم در تركيب اصلي قرار مي گيرند و دو مهاجم نيز بعنوان ذخيره حضور دارند.
    كوراني در بازي روز شنبه با روسيه ‌پس از اينكه در فهرست جاي نگرفت و روي سكو نشست، ورزشگاه را ترك كرد كه اين حركت، اخراج وي از تيم ملي را در پي داشت.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

در پي اخراج از تيم ملي آلمان به دستور لو
    كوراني: براي هميشه از تيم ملي دور نمي مانم

خبرگزاري فارس: مهاجم اخراجي تيم ملي فوتبال آلمان گفت: بايد تاوان اشتباه بزرگ خود در بازي با روسيه را پس دهم؛ اما براي هميشه از تيم ملي دور نمي‌مانم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، كوين كوراني اظهار داشت: بابت رفتارم در بازي با روسيه متاسف هستم. در يك لحظه آنقدر ناراحت شدم كه اقدام به رفتاري نادرست كردم.

وي افزود: اعتراف مي كنم در بازي با روسيه مرتكب اشتباه بزرگي شدم. اشتباهي كه بايد تاوانش را پس دهم.
    مهاجم 26 ساله عضو شالكه افزود: مدتي از آن بازي گذشته و از فشارهاي روحي خارج شدم و مي دانم كه تصميم كاملا نادرستي گرفتم. هميشه شيفته بازي در تيم آلمان بوده ام.
    وي كه از تيم ملي آلمان اخراج شده است، گفت: به سرمربي تيم ملي آلمان حق مي دهم چنين تصميمي در مورد من بگيرد؛ اما اميدوارم اين تصميم او براي هميشه نباشد و تا ابد از تيم ملي دور بمانم.
    كوراني كه در بازي روز شنبه با روسيه در دورتموند،‌ به دستور يواخيم لو روي سكو نشست، ‌از بابت بي توجهي به عدم استفاده از او در اين بازي، ناراحت شد و در فاصله دو نيمه بازي ،‌ورزشگاه را ترك كرد و به منزل بازگشت. لو نيز بلافاصله وي را از تيم ملي اخراج كرد.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این لو خیلی آدم مقتدریه
    هرچند کورانی هم بازیکنی نبود که بخواد رو اخراجش تامل بکنه.:d

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •