در پي اخراج از تيم ملي آلمان به دستور لو
كوراني: براي هميشه از تيم ملي دور نمي مانم
خبرگزاري فارس: مهاجم اخراجي تيم ملي فوتبال آلمان گفت: بايد تاوان اشتباه بزرگ خود در بازي با روسيه را پس دهم؛ اما براي هميشه از تيم ملي دور نميمانم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، كوين كوراني اظهار داشت: بابت رفتارم در بازي با روسيه متاسف هستم. در يك لحظه آنقدر ناراحت شدم كه اقدام به رفتاري نادرست كردم.
وي افزود: اعتراف مي كنم در بازي با روسيه مرتكب اشتباه بزرگي شدم. اشتباهي كه بايد تاوانش را پس دهم.
مهاجم 26 ساله عضو شالكه افزود: مدتي از آن بازي گذشته و از فشارهاي روحي خارج شدم و مي دانم كه تصميم كاملا نادرستي گرفتم. هميشه شيفته بازي در تيم آلمان بوده ام.
وي كه از تيم ملي آلمان اخراج شده است، گفت: به سرمربي تيم ملي آلمان حق مي دهم چنين تصميمي در مورد من بگيرد؛ اما اميدوارم اين تصميم او براي هميشه نباشد و تا ابد از تيم ملي دور بمانم.
كوراني كه در بازي روز شنبه با روسيه در دورتموند، به دستور يواخيم لو روي سكو نشست، از بابت بي توجهي به عدم استفاده از او در اين بازي، ناراحت شد و در فاصله دو نيمه بازي ،ورزشگاه را ترك كرد و به منزل بازگشت. لو نيز بلافاصله وي را از تيم ملي اخراج كرد.