تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 131 از 229 اولاول ... 3181121127128129130131132133134135141181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,301 به 1,310 از 2288

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه آ.ث.ميلان: A.C. Milan News

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

این بکام هم به خاطر پول چه خریتی کرد.
    همش تقصیر این تام کروز هست که هی تو گوش بکام خوند پا شو بیا امریکا!
    اگه میلان واقعا برای موندنش تلاش کنه بکام را می تونه حفظ کنه.

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ميلان براي مذاكره با گالكسي اعلام آمادگي كرد

نايب رييس باشگاه فوتبال آث ميلان ايتاليا اعلام كرد، اين باشگاه هركاري لازم باشم براي نگه داشتن ديويد بكام انجام خواهد داد.

به گزارش خبرگزاري فرانسه از رم، بكام كه به صورت قرضي از تيم لس آنجلس گالكسي آمريكا به ميلان رفته، قراردادش در روز ‪ ۹‬مارس با اين تيم به پايان مي‌رسد و بايد برگردد.

با وجود اين آدريانو گالياني در پاسخ به سوالي در مورد تمايل بكام براي ماندن در ميلان به روزنامه گازه تا دلو اسپورت گفت: فكر مي‌كنم، اينگونه است اما من فقط مي‌توانم از طرف باشگاه صحبت كنم و ما هر كاري بتوانيم براي نگه داشتن بكام انجام خواهيم داد.

بكام قرار بود بعد از پايان قرارداد سه ماهه‌اش برگردد اما خبرهاي اخير حاكي از تمايل هافبك سابق تيم‌هاي منچستريونايتد و رئال مادريد براي ماندن در ميلان است.

وي از زمان پيوستن به ميلان در اوايل ژانويه، با كمك به اين تيم براي صعود به رده دوم جدول سري آ، محبوبيت زيادي بين هواداران ميلان پيدا كرده است.

گالياني اكنون بكام را جزء جدايي ناپذير تيمش مي‌داند اما معتقد است بايد مذاكرات مناسبي با گالكسي انجام شود.

وي ضمن ابراز اميدواري براي كسب قهرماني در اين فصل افزود: مي‌خواهيم بكام را تا پايان فصل يا حداقل بعد از قهرماني نگه داريم اما بايد به قرارداد او با گالكسي هم احترام بگذاريم.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

گالياني: بکهام مي خواهد در ميلان بماند

تهران / واحد مرکزي خبر / ورزشي 1387/11/15
    مدير اجرايي باشگاه آ ث ميلان ايتاليا اعلام کرد ديويد بکهام قصد دارد پس از پايان يافتن مدت قرارداد موقت خود در نهم مارس (نوزدهم اسفند) همچنان در اين باشگاه بماند.
    بکهام سي و سه ساله به طور قرضي از باشگاه گالکسي لس انجلس به آ ث ميلان پيوسته است. باشگاه گالکسي لس انجلس تاکيد کرده است که بکهام بايد در ماه مارس به اين باشگاه بازگردد.
    ادريانو گالياني روز سه شنبه گفت : " ما تلاش مي کنيم بکهام را در آ ث ميلان نگه داريم و تصور مي کنم وي نيز علاقه دارد در ميلان بماند ".
    گالياني خاطر نشان کرد : " باشگاه آ ث ميلان همه تلاش خود را به کار خواهد گرفت تا پس از ماه مارس، بکهام را در اين باشگاه حفظ کند ".
    وي افزود : " ما علاقه منديم بکهام را تا پايان فصل کنوني يا با قراردادي دائمي در آ ث ميلان نگه داريم ".
    مدير اجرايي باشگاه آ ث ميلان گفت : " اميدهايي براي حفظ اين بازيکن وجود دارد اما قراردادها بايد محترم شمرده شود".
    به گزارش خبرگزاري رويترز از ميلان ، گالياني گفت : " اگر باشگاه گالکسي لس انجلس خواستار مذاکره باشد، ما از چنين اقدامي استقبال خواهيم کرد. با اين حال ، حق با انهاست ، و بکهام بايد نهم مارس به امريکا بازگردد "

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بكهام آماده براى جام يوفا

با توجه به اينكه ديويد بكهام نهايتاً تا پايان روز نهم ماه مارس مى تواند براى ميلان بازى كند بسيارى بر اين عقيده بودند نبايد نام او را در فهرست جام يوفا قرار داد اما كارلو آنچلوتى مربى ميلان با اين نظريه موافق نيست و تأكيد دارد تا ستاره انگليسى براى بازى با وردربرمن كه ۱۸ فوريه انجام مى شود در تركيب اين تيم حضور داشته باشد. او مى گويد: هيچ فشار يا اصرارى در اين رابطه نيست اما از آنجا كه قرارداد بكهام تا ساعات پايانى ۹ مارس پابرجاست دوست دارم نام او را به عنوان بازيكن ميلان در فهرست يوفا وارد كنم. وى افزود: ديويد يك بازيكن با ارزش است و يقين دارم او در ۲ بازى مقابل وردربرمن مى تواند بدون هيچ مشكلى براى ميلان بازى كند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Anathema&sin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ...Right Here

پيش فرض

امیدوارم بکهام تو میلان بمونه.
    برای میلان خوش قدم بوده.....

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اميد مالديني براي انجام بازي خداحافظي در تيم ملي ايتالیا

پائولو مالديني كاپيتان تيم فوتبال آث ميلان كه اميدوار است بتواند در يك بازي خداحافظي براي ايتاليا شركت كند روز دوشنبه اظهار داشت كه اين بازي وي را خوشحال خواهد كرد.
    به گزارش خبرگزاريها از ميلان ، مارچلو ليپي سرمربي ايتاليا در يك نظر سنجي اينترنتي تحت فشار قرار گرفته است تا به كاپيتان سابق ايتاليا اجازه دهد در ديدار دوستانه سه شنبه آينده اين تيم با برزيل در لندن ، بازي خداحافظي خود را كه صدوبيست وهفتمين حضورش در تيم ملي خواهد بود انجام دهد .
    با اين حال ليپي حضور مالديني را در ديدار با برزيل غيرممكن دانسته ولي احتمال استفاده از وي در يك بازي ديگر را مردود ندانسته است .
    مالديني در مورد نظر سنجي انجام شده در پايگاه اينترنتي آث ميلان گفت : اين كار بسيار سريع و ناگهاني انجام شد و من چيزي درباره آن نمي دانستم . اينكه من خواهم توانست در اين ديدار شركت كنم يا نه به تصميم گيرندگان و همچنين مدنظر قرار دادن تركيب مورد نياز تيم بستگي دارد.
    وي افزود : جا دارد كه ليپي نيازهاي تيم را مدنظر قرار دهد.
    آخرين بازي مالديني براي ايتاليا در يك ديدار جام جهاني ‪ ۲۰۰۲‬در برابر كره جنوبي بود كه به شكست دو بر يك ايتاليا انجاميد. متعاقبا وي تلاشي از خود براي حضور در مسابقات يورو ‪ ۲۰۰۴‬و جام جهاني ‪ ۲۰۰۶‬نشان نداد مالديني گفت : بله ، من از حضور در اين بازي خوشحال خواهم شد . اين يك بازگشت به تيم ملي نخواهد بود بلكه فرصتي براي جشن گرفتن يك عمر طولاني از فوتبال من در تيم ملي خواهد بود و مرا واقعال خوشحال خواهد كرد .

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سوتی خبرگزاری فارس رو ببینید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سوتی خبرگزاری فارس رو ببینید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون
    جالب بود
    ولی این اولین بار نیست که سوتی میدن
    مطمئن باش اخرین بار هم نیست

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پیشنهاد 40 میلیونی میلان برای جذب سوارز

عملكرد مهاجم اهل كشور اروگوئه آژاكس یعنی لوئيس سوارز تا به امروز فوق العاده بوده است. او توانسته است در 44 بازی 22 گل برای باشگاهش به ثمر برساند. وی همچنین در 16 دیداری كه برای تیم ملی اروگوئه به میدان رفته است، 8 بار دروازه حریفان كشورش را گشوده است. با توجه به چنین كارنامه درخشانی نباید زیاد تعجب كرد، اگر پیشنهادات نجومی برای جذب این بازیكن به سوی آمستردام روانه شوند.
    یك برنامه تلویزیونی هلندی از پیشنهاد باشگاه آث میلان ایتالیا خبر می دهد كه حاضر است برای جذب سوارز 40 میلیون یورو بپردازد.
    در این میان خبرهایی نیز از تمایل باشگاه والنسیا برای به خدمت گرفتن این ستاره 22 ساله به گوش می رسد.

در هر صورت به نظر می رسد كه لوئيس سوارز دیر یا زود آمستردام را ترك خواهد كرد. او در این باره چنین می گوید: «این آرزوی من است كه بتوانم روزی در باشگاه هایی نظیر رئال مادرید و یا بارسلونا توپ بزنم. خیلی دلم می خواهد كه جا پای بازیكنانی نظیر اشنایدر، فان در فارت و ابراهیمویچ بگذارم. البته باید بگویم كه من در آژاكس نیز بسیار راضی هستم و دلم می خواهد قبل از ترك آمستردام، به همراه آژاكس قهرمان لیگ هلند شوم تا با خاطره ای خوش از این تیم بروم.»

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

در ديدار با برزيل صورت مي‌گيرد
    خداحافظي مالديني از تيم ملي ايتاليا

جام جم آنلاين: پائولو مالديني آماده پوشيدن پيراهن تيم ملي كشورش براي آخرين بار است.قرار است اين مدافع 40 ساله در بازي تيم ملي فوتبال ايتاليا با برزيل كه در ورزشگاه امارات شهر لندن برگزار مي شود ، از رقابتهاي ملي خداحافظي كند.

به گزارش ايسنا، پائولو مالديني مدافع كهنه‌كار ميلان و سابق تيم ملي ايتاليا آماده است تا براي آخرين بار براي تيم ملي و در يك ديدار دوستانه برابر برزيل به ميدان برود.

مالديني در گفت‌وگو با شبكه تلويزيوني باشگاه ميلان اظهار كرد: «پوشيدن دوباره پيراهن تيم ملي باعث خوشحالي من مي‌شود. بازي برابر برزيل بازگشت به تيم ملي محسوب نمي‌شود اما، فرصت بي‌نظيري براي جشن گرفتن كارنامه طولاني‌ام در تيم ملي است و من از بابت استفاده از چنين فرصتي خوشحال هستم.»

تيم‌هاي ملي برزيل و ايتاليا هفته آينده در ورزشگاه امارات شهر لندن به مصاف يكديگر مي‌روند و مالديني اميدوار است تا بتواند آخرين بار براي تيم ملي كشورش به ميدان برود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •