تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 131 از 413 اولاول ... 3181121127128129130131132133134135141181231 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,301 به 1,310 از 4127

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بارسلونا: FC Barcelona News

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

هواداران: «گواردیولا یک انتخاب اشتباه بود.»

به گزارش بارسابست، در اقدامی ویژه، خبرنگار بارسابست دات کام، محمد جابری، بعد از تساوی برابر راسینگ سانتاندر، با سه تن از هواداران افسرده بارسلونا مصاحبه ای را تدارک دیده است.یکی از آن ها که در حال اشک ریختن بود، به ما گفت: «گواردیولا بدترین انتخاب بود که لاپورتا روی وی دست گذاشت. وی خیلی جوان است و نمی تواند تیم را اداره کند. سرمربی تیمی مانند بارسلونا، باید دارای یک شخصیت برجسته باشد، اما وی هرگز اینطور نیست.»

یک پسر 19ساله به خبرنگار ما گفت: «من اکنون هزاران کارم را رها کرده ام، که این مسابقه را ببینم، اما این وضعیت ناامید کننده است.»

اما در پایان، یک مرد متعصب بارسلونایی به ما گفت: «گواردیولا متخصص ضدتاکتیک است! من چندین و چند سال است که مسابقات بارسا را دنبال می کنم، اما در تمام عمرم ترکیبی همانند ترکیب های این اسپانیایی ندیده ام، که بشود در یک ثانیه برایش ضدتاکتیک تهیه کرد.»

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

اتوئو: «برای داور، متاسفم.»

به گزارش بارسابست، ساموئل اتوئو، ستاره خط حمله بارسا بعد از مسابقه و خارج از نوکمپ، در حالی که با عجله و با سرعت بسیار استادیوم را ترک می کرد به خبرنگار بارسابست دات کام گفت: «من واقعا متاسفم!»

او در ادامه گفت: «اینکه خیلی ها می گویند من بی تعصب بازی می کنم درست نیست؛ من فقط برای بارسلونا بازی می کنم، اما شرایط داوری به شکلی بود، که بهترین بازیکنان دنیا نیز برابر راسینگ متوقف می شدند. من خوشحالم، که با این داوری مسابقه را واگذار نکردیم.»

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

ژاوی: «ما واقعا بدشانس بودیم.»

به گزارش بارسابست، ژاوی هرناندز، ستاره خط میانی بارسلونا بعد از مسابقه و در خارج از استادیوم، به خبرنگار و نماینده رسمی بارسابست دات کام گفت: «از اینکه بارسلونا در ایران طرفدار دارد بسیار خوشحالم.»

ژنرال بارسا همانند همه مصاحبه هایش، با بسط و مفصل صحبت می کرد؛ وی گفت: «همیشه به این فکر می کردم، که این فصل بدشانسی نخواهیم آورد، اما باید اعتراف کنم، که بارسا برابر راسینگ، فقط روی بدشانسی متوقف شد. من از بازی راضی هستم، اما امیدوارم، از مسابقات بعدی، این جور داستان ها رخ ندهد.»

سپس ژاوی به سرعت با نماینده اش نوکمپ را ترک کرده و گفت: «به امید پیروزی برابر لیزبون.»

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

به دلیل پیچ خوردگی شدید؛ هلب دو الی سه هفته مصدوم شد.

به گزارش بارسابست، الکساندر هلب، هافبک بلاروسی بارسلونا در دقیقه 24 مسابقه با یک تکل بسیار خشن از سوی مدافع راسینگ روبه رو شده و از ناحیه مچ، دچار پیچ خوردگی شدید و ضرب دیدگی شده است.

پزشک بارسلونا گزارش داد، که هلب به مدت 2 الی 3 هفته از بازی کردن در میادین محروم خواهد بود.

او بعد از زمین خوردن، حدود 3 دقیقه مسابقه را متوقف نگه داشته و احساس درد می کرد؛ در ادامه پزشکان، هلب را به سختی از زمین بلند کرده و وی اشک ریزان میدان را ترک کرد.

در کل در این مسابقه، خشم در میان بازیکنان راسینگ موج می زد و آلوس (دوبار) و پدریتو، از دیگر قربانیان این مسابقه بودند که خوشبختانه مشکلی برای حضور در هفته های آینده نخواهند داشت.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

در پي تساوي در نيوكمپ
    پويول: نمي خواستيم پيروز شويم

خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم فوتبال بارسلونا به شدت از كم كاري بازيكنان در زمين انتقاد كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، كارلس پويول، مدافع ملي پوش بارسلونا عنوان كرد: نمي‌خواستيم پيروز شويم. مسئله اصلي اين است كه عده اي از بازيكنان از مربي خود راضي نيستند و هنوز از افراد خارج از باشگاه دستور مي گيرند.

وي ادامه داد: اين براي ما يك فاجعه است. هواداران قديمي باور نمي كنند چنين رفتار هايي در بارسا صورت بگيرد.

پويول خاطر نشان ساخت: بارسلونا از بحران داخلي رنج مي برد. اين استرس ها از مديريت به مربي و بازيكنان منتقل مي شود.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

در پي توقف برابر راسينگ سانتاندر
    مسي: بعضي از بازيكنان در زمين راه مي رفتند

خبرگزاري فارس: مهاجم آرژانتيني تيم فوتبال بارسلونا توقف در نيوكمپ را بسيار نگران كننده و تاسف بر انگيز توصيف كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، ليونل مسي گفت: بعضي از بازيكنان در زمين راه مي رفتند و من نمي دانم دليل اين كم كاري واضح چيست و مهمتر اينكه چرا هيچ واكنش يا برخوردي از سوي مقامات صورت نمي گيرد.

مسي افزود: از ديد من اين تساوي در نيوكمپ آن هم برابر تيمي كه بازيكنان اصلي خود را در اختيار ندارد مشكوك و بسيار نگران كننده است، اميدوارم هر چه سريعتر اين مشكلات حل شوند.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

با تحسين کارتيمي؛ ریکارد: «بارسای پپ، قهرمان لالیگا خواهد شد.»

به گزارش بارسابست، به نقل از تیم تالک، فرانک ریکارد، سرمربی هلندی اسبق بارسلونا، در پی توقف تیم در نوکمپ، به همه هواداران اطمینان بخشید، که تیم قهرمان لالیگا خواهد شد و هیچ جای نگرانی وجود ندارد.

ریکارد گفت: «من تمام مسابقه را از تلویزیون تماشا کردم؛ بارسای گواردیولا فوق العاده است و از نظر من، یکی از بهترین تیم های تاریخ بارسلونا خواهد بود. آن ها بدون هیچ مشکلی بازی کردند و تنها اشتباه مسابقه که از پیروزی بارسلونا جلوگیری کرد، بی توجهی های داوری به حوادث مسابقه بود.»

ریکارد ادامه داد: «همه چیز خوب پیش می رفت و من از گل مسی لذت بردم، اما روی گل راسینگ، به واقع هیچ بازیکنی تقصیر نداشت. عادت نداشته ام، که علل باخت را بدشانسی بنامم، پس با این حساب می گویم، که تیم سابق من، به داوری باخت!»

او در پایان خاطرنشان کرد: «بارسای پپ بی نظیر است و از نظر من، آن ها با کمی دقت قهرمان لالیگا خواهند شد.»

آخر فروم باز Antonio Andolini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    هر آن جا که یاری خوش است

پيش فرض

این جور که معلومه خوب بازی کردند ولی نتیجه نگرفته اند .... ما که بازی رو ندیدیم .... امیدوارم توی بازی های بعدی ورزشگاه رو با پیروزی ترک کنیم.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

تحليل اسپورت كاتالانيا از توقف بارسا:
    چهره جديد اما داستان قديمي

خبرگزاري فارس: اسپورت كاتالانيا شكست بارسلونا در نيوكمپ را با عنوان "چهره جديد اما داستان قديمي" مورد بررسي قرار داد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اسپورت كاتالونيا، توقف تيم فوتبال بارسلونا در نيوكمپ، آن هم در شرايطي كه براي جبران شكست در هفته نخست آمده بود، هواداران را به شدت ناراحت كرد.

پپ گوارديولا، سرمربي جوان بارسا كه كارشناسان معتقدند، ادامه دهنده انديشه هاي كهنه ريكارد است، در بازي برابر راسينگ نشان داد كه توانايي پيروزي از انديشه هاي استاد خود را هم ندارد.

خط دفاعي آشفته بارسلونا، هافبك هاي سردرگم، مهاجمين خودخواه، نزديك شدن انسجام تيمي به مرز صفر و درگيري لفظي بازيكنان در زمين، تنها كارهايي هستند كه به نظر مي رسد با مربيگري گوارديولا در اين مدت صورت گرفته است.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

/مرحله مقدماتي ليگ قهرمانان اروپا/
    هلب براي 3 هفته استراحت مي كند

خبرگزاري فارس: مهاجم بلاروس تيم فوتبال بارسلونا كه در بازي مقابل راسينگ سانتاندر آسيب ديد، براي 3 هفته استراحت مي كند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، الكساندر هلب، بازيساز و مهاجم بارسلونا در دقيقه نخست ديدار برابر راسينگ سانتاندر در هفته دوم لاليگا از ناحيه زانو آسيب ديد؛ اما اين مصدوميت چندان پيشرفته نيست و پس از 3 هفته استراحت مي تواند به تمرينات بارسا باز گردد.

به اين ترتيب، وي در بازي بارسلونا برابر اسپورتينگ ليسبون نيز غايب خواهد بود. وي نمي تواند تيمش را در اولين گام در ليگ قهرمانان اروپا همراهي كند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •