اگه بخوای واسه خرید گوشی اینقدر صبر کنی و وسواس به خرج بدی اصلا گوشی نمی خری.ولی اگه من به جای تو بین این دو گزینه مونده بودم Diamond 2 رو انتخاب می کردم![]()
اگه بخوای واسه خرید گوشی اینقدر صبر کنی و وسواس به خرج بدی اصلا گوشی نمی خری.ولی اگه من به جای تو بین این دو گزینه مونده بودم Diamond 2 رو انتخاب می کردم![]()
به نظر میاد HD از بقیه بهتر باشه![]()
دشمنت شرمنده احسان خان، ولی وقتی کسی اومده اینجا و مشاوره میخواد ، شما نمیتونی همینطوری بهش بگی بدردنمیخوره ، لااقل یک دلیل منطقی و مختصر هم برای ادعات بیار![]()
اول : دوست عزیز شما اول بگو چه انتظاراتی داری و چه چیزهایی برات مهم تر هست، تا بشه درست راهنماییت کرد، وگرنه راهنمایی بهتراز همون "بدرد نمیخوره" نمیگیری و اگر هم کسی بلافاصله بگهه فلان رو بر ، فقط روی حساب سلیقه و انتظارات شخصی هست ، نه نیازها و سلایق شما !
مورد دوم: چرا تا آبان ماه ؟! در حال حاضر امنیا 2 در سنگاپور عرضه شده و چند هفته ی دیگه هم در اروپا عرضه میشه، اینجا هم در بدترین حالت یک ماه دیگه میتونی با قیمت معقول بخریش (البته اگر بخوای بخریش)
آقا خبری از Palm Pre نسخه GSM نیست؟ این گوشی تاپیک نداره؟
سرعت تایپ با ppc هایی که کی برد ندارن چه قدره
اینجور که من این چند روز فهمیدم تو ایران انگار فقط اچ تی سی و ای میت دارن حکومت میکنن ppc دیگه ای نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من به دوربین خیلی قوی و رادیو نیاز چندانی ندارم . اینو میتونم بگم .
در ضمن یه گوشی جدید اضافه شده به نام Toshiba TG01 این در حد ای فون 3 جی اس هست .
توضیحات کامل .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر برنامه ی دیگری در حال اجرا نداشته باشید و اگر خصوصیات پیشبینی کلمه و ... غیر فعال باشند ، بلافاصله پس از لمس دکمه ، حرف مورد نظر وارد میشه و بقیه ش بر میگرده به عادت کردن شما به کیبورد لمسی، سایز و رزولشن صفحه نمایش و میزان حساسیت اون که این موارد کمک میکنند در راحت تر تایپ کردن.
مثلا اگر سابقه در تایپ لمسی داشته باشید، با تاچHD بسیار راحت و سریع میشه تایپ کرد.
البته هرگز به سرعت و راحتی تایپ با کیبورد حقیقی نیست.
دوست عزیز مساله ی ایران نیست، HTC در حال حاضر برترین تولید کننده ppc در دنیاست و بیشترین سهم بازار رو در اختیار داره، imate هم تو ایران بخاطر همون اسم قدیم و همچنین دستگاه هایی که از قدیم دست ملت بوده دیده میشه ، وگرنه حرف چندانی برای گفتن نداره.
ولی بعد از HTC ، کم کم سامسونگ داره خودت رو به جایگاه خوبی میرسونه.
متوجه نشدم ، شما راهنمایی میخواستید یا کسی رو راهنمایی کردید ؟![]()
بله ، عرضه ش هم قطع شده بود که دیروز مجددا آغاز شده.
نمیدونم از چه نظر گفتید در حد آیفون ، چون چندان هم در حد آیفون نیست، از برخی جهات بسیار بالاتر از آیفون و از برخی جهات بسیار پایین تر هست. گرچه کلا مقایسه آیفون با پاکت پیسی ها درست نیست.
این دستگاه 2-3 تا مشکل ناجور داره و کلی خصوصیت عالی.![]()
سلام دوست من می خواد یه پاکت بگیره میگه 300 نهایت 400 به نظر شما چی خوبه تو این رنج ؟
من بهش 3G پیشنهاد دادم 370
اگر با رزلوشن خاص امنیا مشکلی ندارند ، امنیا گزینه ی بهتری هست.
سرعت بیشتر، دوربین بهتر، خروجی تی وی و ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)