تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 131 از 356 اولاول ... 3181121127128129130131132133134135141181231 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,301 به 1,310 از 3558

نام تاپيک: دنیای اتومبیل

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض اموزش power shifting (شماره 1)

تکنیک Power Shifting

این روش از افت دور موتور و کاهش شتاب جلوگیری می کنه . (توصیه من به شما اینکه فقط در کورس های حیاتی و در مسابقات رالی از این حرکت استفاده کنین)
    روش انجام حرکت:
    این حرکت جایی مفید است که شما گاز و تا ته پر کردین و می خواین که دنده رو عوض کنین .
    گاز رو همون طور که هست تا ته نگه می داریم و با گرفتن کلاج دنده رو سریع عوض می کنیم.توجه کنین که عمل تعویض دنده باید ظرف یک ثانیه یا کمتر انجام شه.در حقیقت زمانی این حرکت شما رو جلو میندازه که شما در کمترین زمان این رو انجام بدین.از طرفی این روش فشار خیلی سنگینی رو موتور و سیستم کلاج میاره .
    یادتون باشه در شرایط زیر هرگز این کارو انجام ندین:
    1-ماشین دیف عقبه و قدرتش بالاست(برای کسانی که اولین بارشونه این کارو می کنن و مخصوصا در جاده های خیس)
    2-جاده خیس و لاستیک ها عاجشون کمه
    3-کلاج ماشین هنوز آب بندی نشده
    نکته مهم دیگه اینکه در هنگام تعویض دنده حتما فرمان رو خوب بچسبید مخصوصآ در جاده های خیس چون ممکنه به دلیله اختلاف سطح نیروی چسبندگی سطح با دو تایر انتقال نیرو فرق کنه اون موقع دیگه ...(احتمالا میرین تو باقالیا!!!شوخی بود)
    در هنگام معکوس هم میشه از این حرکت استفاده کرد.
    در مورد معکوس این حرکت مفیده.چون هم به ترمز کمتر فشار میاد هم طول خط ترمز کمتر میشه.........
    امید وارم این تکنیک جایی به کمکتون بیاد و ازش خوب استفاده کنین.
    چشام درد گرفت خداییش .آقایون ما داریم می ریم لالا .
    تا فردا شب همگی خوش......هر چند الان فرداست!!

سهیل حسینی

داره خودمونی میشه ali-sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

منم اگه دوستان دوست داشته باشن کلیپ و عکس ماشین دارم اگه بخاین براتون میزارم
    آقا سهیل دمت گرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

حميد آقا اگه قرار رو به من هم خبر بديد ممنون ميشم .
    راستي آقاي نامبر وان ميشه بگي اين چيزارو از کجا ياد گرفتي؟ اگه از سايت ديگه اي خوندي بگو ، ممنون.
    اگر تونستي يک قرار بزار خودت اين کار هارو بکن تا ما هم ببينيم و ياد بگيريم . چون تئوري خوب ياد نميگيرم.
    منتظرم.
    راستي اين عکس اواتورت رو کجا گرفتي؟

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسدس می باخ اکسلرو (Excelero ) ، گران ترین اتومبیل دنیا

شرکت دایملر کرایسلر با عرضه مدل هاي می باخ، با قاطعیت فراوان وارد میدان بی رقیب اتومبیل های گرانقیمت و لوکس شد كه در بازار این نوع اتومبیل ها، فقط رولزرویس قرار داشت و هم اکنون با ورود مدل های می باخ، رقابت نیز در این گروه اتومبیل ها ایجاد شده است.

به تازگی قسمت مدیریت تولید محصولات می باخ، تصمیم به تولید مدل لوکس و دودر جدیدی را گرفتند و نام آن را اکسلرو ، نهادند. این اتومبیل هنوز به تولید انبوه نرسیده است، اما بزودی به گروه اتومبیل های می باخ می پیوندد. طراحی بدنه این مدل برگرفته از مدل های قدیمی مرسدس است. نیروی محرکه این مدل جدید از نوع دوازده سیلندر با دو توربو شارژ است و قدرت موتور نیز به ۷۰۰ اسب بخار می رسد. با چنین مشخصات فنی، توان دستیابی به سرعت ۳۵۴ کیلومتر در ساعت را دارد. محل دستیابی به این سرعت، در پیست مخصوص ناردو در ایتالیا بوده است. وزن این مدل نیز به بیش از دو تن می رسد. نکته حالب توجه اینکه در ماه گذشته در یکی از قسمت های سریال هشدار برای کبرا ۱۱، از این اتومبیل استفاده شده بود. البته نه در صحنه های تصادف، بلکه در انتهای فیلم برای دستگیری سارقي که آن را دزدیده بود. تصور کنید که دو پلیس چاق و لاغر که پورشه ۹۱۱ را رانندگی می کنند، بستگی به موقعیت بوجود آمده سوار بر می باخ اکسلرو می شوند و به راحتی سارق فراري را دستگیر می کنند.

قیمت این مدل می باخ به هشت میلیون یورو می رسد

اگر تکراري بود ببخشيد

تصوير:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by jamshidjap; 14-02-2007 at 12:05.

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حميد جان من از طريق sms ثبت نام کردم ولي آدرس جديد را در يافت نکردم؟!

داره خودمونی میشه amistad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

عزیزم من خودم همه این کارایی که تو می خوای آموزش بدی رو ÷ارسال انجام میدادم . ضررشم دیدم .برا خودتون میگم. ماشین از بین میره.

داره خودمونی میشه 405BAZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    United Kingdom-India-Iran

پيش فرض 405 چی ؟

آقاسهیل .
    من 405 دارم . فکر نمی کنی این حرکت بهش فشار بیاره ؟
    در ضمن ممنون و منتظر بقیه هستم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

منم اگه دوستان دوست داشته باشن کلیپ و عکس ماشین دارم اگه بخاین براتون میزارم
    آقا سهیل دمت گرم
    اگه بزاری ممنون می شیم.امیدوارم زیبا باشن

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

حميد آقا اگه قرار رو به من هم خبر بديد ممنون ميشم .
    راستي آقاي نامبر وان ميشه بگي اين چيزارو از کجا ياد گرفتي؟ اگه از سايت ديگه اي خوندي بگو ، ممنون.
    اگر تونستي يک قرار بزار خودت اين کار هارو بکن تا ما هم ببينيم و ياد بگيريم . چون تئوري خوب ياد نميگيرم.
    منتظرم.
    راستي اين عکس اواتورت رو کجا گرفتي؟
    سلام عزیزم.
    من این کارا رو در طول مدتی که ماشین سوارم به صورت تجربی یاد گرفتم .
    این مطالبی که دارم میزارم رو سایت رو از روی سایت دیگه ای خوندم و ترجمه کردم و یه کمی هم اضافه کردم.
    بسیاری از این تکنیک ها رو بچه ها بلدن حالا این که شاید به اسم دیگه ای . هدف من اون نکاتی بوده که لازمه قبل انجام حرکت طرف بدونه . جدا از این که خوب همون طور که خیلی از دوستای ما بلدن و استاد ما هستند بعضی ها هم شاید دوست داشته باشن یاد بگیرن. در ضمن سایت
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایتی بوده که من از توش اینارو استخراج کردم.
    حالا بزار به جای اوجش برسیم !!!(drift )
    عکس اواتور رو هم تو جاده شمال بودم .
    یا علی

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

عزیزم من خودم همه این کارایی که تو می خوای آموزش بدی رو ÷ارسال انجام میدادم . ضررشم دیدم .برا خودتون میگم. ماشین از بین میره.
    دوست عزیزم
    من نخواستم جسارت کنم و بگم شما یاد نداری . خیلی های دیگه هم بلدن
    شما اگه پارسال یاد گرفتی من 5 سال پیش انجام می دادم اونم نه این کارارو . تکنییک هایی که انصافا سنگینه مثل دریفت .
    من هم می دونم این کار به ماشین های ما فشار میاره .
    هدف من از گفتن تئوری اینه که کمتر به ماشین ها مون فشار بیاد و
    به هر حال جسارت ما رو به بزرگی خودت ببخش.
    یا علی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •