یه مشکل داشتم توی most wanted
تو قسمت drag
من با هر ماشینی امتحان میکنم نمیتونم بیشتر از 10 تا سرعت برم وگرنه موتور داغ میکنه میزنه blown engin
ولی ماشین رقیب خیلی راحت گاز میخوره
حالا باید چی کار کنم؟
یه مشکل داشتم توی most wanted
تو قسمت drag
من با هر ماشینی امتحان میکنم نمیتونم بیشتر از 10 تا سرعت برم وگرنه موتور داغ میکنه میزنه blown engin
حالا باید چی کار کنم؟
ایول . من تاحالا به 8000 نرسیدم . ولی 7896 هم زدم .خداییش pro عکس ندارم ولی رکوردم 8000
به نظر من Lamborghini از همشون بهتره .یه سوال:
به نظر شما بهترین ماشین برای Speed Challenge چیه؟
من رکورد معمولم زیر 5000 نیست !البته اون تقریبا بالاترین رکوردم بود وگرنه بیشتر وقتها بین 6000 تا 7500
هستش . البته مرحله های کوچک بین 3500 تا 5800
البته به جادش بستگی داره .
عزیزم اون دیگه بستگی به شانست داره .سلام
کسی نمی دونه که ما از کی می تونیم Free Car Marker بخریم؟
من React (مطمئن نیستم درست نوشته باشم) رو تموم کردم اما هنوز میگه مارکر برای فروش نداریم برای فروش نداریم
تازه همه ی ماشین هام ازاد شدن و من DRAG KING هستم و می خوام GRIP KING بشم ولی اول باید FREE CAR MARKER بخرم تا بتونم یه Pagani Zonda F بخرم. بدون مارکر که نمی شه. قیمتش 741000$ هستش
اگه دقت کرده باشی ، وقتی Won میگیری ، میتونی از 5 تا Item یدونه انتخاب کنی . اون Free Car Marker رو هم باید بنا به شانست از اونجا بگیری ! حالا این Pagani Zonda F هم آنچنان ماشین خوبی نیست . میتونی جاش Lamborghini بگیری . زیاد تفاوتی ندارند .
عزیزم توی اون مراحل ، باید با دکمه ی Shift سمت چپ کیبورد دنده عوض کنی . وقتی که عقربه کیلومتر شمار اومد روی قسمت سبز ، همون لحظه باید Shift سمت چپ کیبوردتو بزنی . فقط باید حواست باشه که به ماشین های دیگه نخوری .یه مشکل داشتم توی need for speed most wanted
تو قسمت drag
حالا باید چی کار کنم؟
شما گرفتی که دیده باشی ماشین بدیه؟عزیزم اون دیگه بستگی به شانست داره .
اگه دقت کرده باشی ، وقتی Won میگیری ، میتونی از 5 تا Item یدونه انتخاب کنی . اون Free Car Marker رو هم باید بنا به شانست از اونجا بگیری ! حالا این Pagani Zonda F هم آنچنان ماشین خوبی نیست . میتونی جاش Lamborghini بگیری . زیاد تفاوتی ندارند .
من گرفتم ولی مجبور شدم همه ماشین ها مو بفروشم . زیاد فرقی با لامبورگینی نداره .
ممنون ولی همین مورسیلاگو بالای 300000$ ه.
ولی اگه به شانسه چرا توی Marker mangament اونو گذاشتن؟
نمی ذاشتن خیالمون راحت می شد دیگه !
Last edited by V i r u s e r; 25-09-2009 at 10:46.
منم همینو میگم دیگه .من گرفتم ولی مجبور شدم همه ماشین ها مو بفروشم . زیاد فرقی با لامبورگینی نداره .
عزیزم . من که نمیگم بده . اتفاقا خیلی هم خوبه . ولی پول الکی هست خریدنش .شما گرفتی که دیده باشی ماشین بدیه؟
دوست عزیز منم همینو میگم ! به نظر من همون مورسیلاگو رو بخرید ، واسه Speed Challenge ، از همه ی ماشین ها بهتره .ممنون ولی همین مورسیلاگو بالای 300000$ ه.
ولی اگه به شانسه چرا توی Marker mangament اونو گذاشتن؟
نمی ذاشتن خیالمون راحت می شد دیگه !
ضمنا" هنوز کسی کینگی () چیزی نشده یه مسابقه ی رکورد شکنی بذاریم
من یه بار ShowDown King شدم ولی سیوم خراب شد !!!
اعصابمو خورد کرد بازی رو پاک کردم . ولی الآن دوباره نصب دارم .
جدی؟
بابا ایول.
میشه بگی با چه ماشینایی؟
مثلا" من با Shelby gt500 محصول ford شدم DRAG KING رکوردم هم:
برای تک چرخ : foot 850 خورده هاش یادم نیست.
برای 4/1 مایل: 7 ثانیه و خورده ای
برای نیم مایل : 11 ثانیه و خورده ای
بعدشم DRAG KING شدم و ماشین DRAG KING قبلی رو فروختم!
ویرایش: ضمنا" من ماشین برای Grip می خواستم که یه Nissan gt_r خریدم.
Last edited by V i r u s e r; 18-01-2008 at 20:06.
ماشین های من در سیو قبلی :جدی؟
بابا ایول.
میشه بگی با چه ماشینایی؟
مثلا" من با Shelby gt500 محصول ford شدم DRAG KING رکوردم هم:
برای تک چرخ : foot 850 خورده هاش یادم نیست.
برای 4/1 مایل: 7 ثانیه و خورده ای
برای نیم مایل : 11 ثانیه و خورده ای
بعدشم DRAG KING شدم و ماشین DRAG KING قبلی رو فروختم!
ویرایش: ضمنا" من ماشین برای Grip می خواستم که یه Nissan gt_r خریدم.
برای Grip یه Lancer Evo داشتم که تا آخر آپگرید شده بود .
برای Drift یه Dodge Charger R/T داشتم که اون تا نصفه آپگرید بود ولی واقعا کارش عالی بود .
برای Drag یه Dodge Viper داشتم که اونم تا آخر آپگرید شده بود . البته اینو بگم که کار آسونی نبود !
برای Speed Challeng هم یه Nissan Sky Line و یه Lamborghini Murcelago داشتم که دو تاشون تا درجه ی 2 آپگرید بودند .
وحالا رکورد ها :
رکورد من از مال شما خیلی بهتره بوده !
برای تکچرخ ، من 1289 زدم
برای 4/1 مایل هم 6.98 زدم ! البته به سختی
برای نیم مایل زیاد خوب نزدم. 12.23 زدم . چون یکمی مسیرش طولانی هست ماشین از مسیرش خارج میشه !
و رکورد دریفت هم که گذاشتم .
منتظر بقیه رکورد ها هستم .....
بابا اون تک چرخ زدن که خوراکه . یه Dodge Charger R/T وردار تا آخر upgradesh کن . در ضمن از اون رینگهایی که به داخل رفته بزارید و سایزش هم کوچیک کنید (واقعا بهتر میشه) و رینگهای چرخ جلو هم هرچی دوست داشتین بزارین . تو مرحله با این ماشین راحت میشه max grip کرد . وقتی هم که تک چرخ شروع شد تا جایی که دیگه می خواست سر ماشین بیاد پایین که nitro خالی می کنی با این روش تا بعد از خط پایان هم رو حالت تک چرخی .!!! تضمینی !!!
خدایییش ماشینه اگر بتونی موتور 4 و جعبه دنده و بقیه چیزهاشم (البته احتمالا همشو نه ولی بعضی دیگه از قسمت ها رو 4 بگیری) می تونی 7.00 رو راحت بری با یزره تیزبازی (6.48) هم میشه رفت . حالا این ماشینه من میگم از اینها بیشتر هم جا داره .
در ضمن این ماشین نیم مایلو راحت 12 میره (زیاد هم منحرف نمیشه) من خودم 10.25 رفتم .
Last edited by djmd; 19-01-2008 at 05:22.
عزیزم اولا بدون ترینر و کد تقلب . خوب معلومه هر ماشینی رو که تا آخر آپگرید کنی خوراکه !!!بابا اون تک چرخ زدن که خوراکه . یه Dodge Charger R/T وردار تا آخر upgradesh کن . در ضمن از اون رینگهایی که به داخل رفته بزارید و سایزش هم کوچیک کنید (واقعا بهتر میشه) و رینگهای چرخ جلو هم هرچی دوست داشتین بزارین . تو مرحله با این ماشین راحت میشه max grip کرد . وقتی هم که تک چرخ شروع شد تا جایی که دیگه می خواست سر ماشین بیاد پایین که nitro خالی می کنی با این روش تا بعد از خط پایان هم رو حالت تک چرخی .!!! تضمینی !!!
خدایییش ماشینه اگر بتونی موتور 4 و جعبه دنده و بقیه چیزهاشم (البته احتمالا همشو نه ولی بعضی دیگه از قسمت ها رو 4 بگیری) می تونی 7.00 رو راحت بری با یزره تیزبازی (6.48) هم میشه رفت . حالا این ماشینه من میگم از اینها بیشتر هم جا داره .
در ضمن این ماشین نیم مایلو راحت 12 میره (زیاد هم منحرف نمیشه) من خودم 10.25 رفتم .
شما هم رکوردهاتو بزار ......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)