منظورم از Flash smsبرنامه ای هست که ميتونی باهاش برای کسی SMSبفرستی و بدون اینکه طرف بخواد يهو وسط هر کاری که باشه SMSبراش باز ميشه.
و ييا اینکه تنظيم کنم که سر يک ساعتی برای چند نفر يا يک نفر SMSبفرسته. يا ........
منظورم از Flash smsبرنامه ای هست که ميتونی باهاش برای کسی SMSبفرستی و بدون اینکه طرف بخواد يهو وسط هر کاری که باشه SMSبراش باز ميشه.
و ييا اینکه تنظيم کنم که سر يک ساعتی برای چند نفر يا يک نفر SMSبفرسته. يا ........
سلام بچه ها
من اومدم براي آخرين بار يه سوال بپرسم خداحافظي كنم چون ديگه اين پستهاي الكي به درد هيچ كس نمي خوره .
سوال من
ميگن a1200 منشي تلفن داره طرز راه انداختنش چه طوره ؟
نمی دونم از کجا فعال میشه اگر شما فهمیدی به من هم بگو
اگر کسی درباره Mpkg می دونه یه کمی توضیح بده من حتا پوشه سیستم رو هم روی گوشیم پیدا نکردم.
این گوشی منشی تلفنی نداره.
لطفا شایعه نسازید.
اگر کسی درباره Mpkg می دونه یه کمی توضیح بده من حتا پوشه سیستم رو هم روی گوشیم پیدا نکردم.در تقريبا 10-15 صفحه قبلی اطلاعات کاملی درباره MpKgهست.
در ضمن پوشه سيستم این گوشی به صورت Hiddenهست که وقتی اونو وصل کردی به کامپيوتر بايد گزينه Show Hidden Filesرو فعال کنی.
همين
سوالي داشتي بپرس
سلام دوستان.
من این گوشی رو برای یه نفر میخوام که استفاده ی آنچنانی نمی خواد بکنه. در حد زنگ زدن و استفاده از دوربین و اینجور چیزا. میخواستم بدونم گوشیه خوبی هست . به نظر من که نسبت به امکاناتش مفته. ولی میخواستم نظر شما رو هم بدونم.
هیچ مشکل خاصی داره. ؟ که خیلی تو چشم بیاد. دکمه ی shortcut داره که بتونی به یکی از کلید های صفحه بدی. مثلا contanct رو به یکی از دکمه ها بدی و بدون لمس کردن صفحه بتونی اونو اجرا کنی؟
از نظر lcd چتوره؟ البته رزولش فک کنم 320 x240 هست. ولی در حد p990 هست؟
مثلا اگه به contact یه نفر عکس بدی . موقعی که زنگ میزنه عکسشو با توجه به این که درش شیشه ای هست میتونی ببینی؟
صفحه کلید شماره گیری بزرگی داره که با انگشت بشه ازش استفاده کنی و بدون اذیت باشه؟
ببخشید خیلی سوال کردم. گفتم بیام از متخصصاش بپرسم. ممنون.![]()
سلام
دوستان من v3x رو فروختم و به جمع A1200 داران پیوستم.
واقعا گوشیه خوشکلیه
متخصص نيستم. حوصله جواب تک تک سوالات رو هم ندارم. شرمنده دوست عزيز.
اما يک کلام ختم کلام. از همه نظر که پرسيدی گوشيه بسيار بسيار خوبيه. و اصلا مشکل خاصی نداره.
خيالت راحت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)