خوب شما درست رو بخون!! بده توي يه رشته ي بهتر قبول شي؟!! چكار به درصدا داري؟؟؟!!!![]()
خوب شما درست رو بخون!! بده توي يه رشته ي بهتر قبول شي؟!! چكار به درصدا داري؟؟؟!!!![]()
فراهاني اظهار داشت: امتحانات تعويق افتاده مقطع پيشدانشگاهي و امتحانات نهايي دانشآموزان نيز در اسفندماه برگزار خواهد شد.
منبع: فارس
بچه ها من تو خواندن ریاضی برای کنکور 87 مشکل دارم! به نظرتون چیکار کنم؟ این فیلم های آموزشی گزینه 2 چه طوره؟
چیکار کنم که درصد خوبی برای ریاضی تو کنکور 87 بزنم ! فقط با این یه مورد مشکل دارم!!!![]()
منم خوشبختم...
آقا یکی بیاد این سوالهای فیزیک رو حل کنه که دیگه دارم دیوونه میشم...(معلممون حل نکرد..مشکوکه چون هر وقت چیزی رو حل نمی کنه همونو سر امتحان می ده
)
1-
در نمودار شکل زیر اگر سرعت اولیه متحرک 5- متر بر ثانیه باشد،در لحظه ی t=10s سرعت متحرک چقدر است؟
2-ثابت کنید:
اتومبیلی با سرعت ثابت v0 در حال حرکت است.در یک لحظه راننده،مانعی را در فاصله ی x اتومبیل مشاهده نموده و ترمز می کند.اگر زمان عکس العمل t1 باشد،برای اینکه اتومبیل به مانع برخورد نکند،حداکثر زمان ترمز t2 برابر است با:
(فرمول مریخیه ها!!!)
قابل توجه رشته ریاضی هایی که حوصله خواندن ادبیات و زبان فارسی را ندارند:
طبق یک آمار گیری دانش آموزانی که نمره ریاضی بیشتر از 18 دارند نمره ادبیات بیشتر 18 کسب می کنند!
(حالا این آمارگیری تو کدوم کشور انجام شده و چرا تو تست مقایسه نکردن و راست یا دروغ بودنش مربوط می شه به کتاب آمار و مدلسازی سال دوم!)
بچه ها بخونید دانشگاه آزاد نرید!
![]()
Last edited by pp8khat; 15-01-2008 at 12:14.
ما هم باهاشون دوبار دعوا کردیم. بار اول موقع اعلام نتیجه آزمون اول. که حتی دست به حقه هم شدیم ولی دیدین زورشون نمیره کوتاه اومدین و بعدش ما هم رفتیم پیش رییس منطقه و گزارششون رو دادیم.
یه بار هم سر آزمون حرفمون شد که به خاطر همین نظر خواهی.
اگه جواب سوال منو دادید اولاً ممنونم...ثانیاً:چیزی نمی بینم!
عجب ISP داریم...می تونم به سایت tinypic برم و عکس آپلود کنم اما نمی تونم عکس های آپلود شده خودم یا دیگران رو ببینم!
خوبه...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
با سلام
دوستان اگه ممکنه تا فردا یعنی یکشنبه، سوالات درس ادبیات پیشدانشگاهی که پارسال هماهنگ بوده رو برام بزارند. شدیداً نیاز دارم.
اگه شد باشه اگه پیدا کردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)