سلام.
در این آدرس:
تصویری فرستاده شده از مریخ پیمای روح(Spirit) رو در پائین می بینیم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمونه های مشابه اون رو هم در سیاره خودمون دیده ایم:
![]()
سلام.
در این آدرس:
تصویری فرستاده شده از مریخ پیمای روح(Spirit) رو در پائین می بینیم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمونه های مشابه اون رو هم در سیاره خودمون دیده ایم:
![]()
Last edited by seamack; 27-07-2010 at 21:23.
این عکس هم توضیح ساده ای داره؛ اونچه که باید بهش توجه کنیم سایز تصویر هستش و اینکه شباهت ظاهری کافی نیست:
عکس مذکور با دوربین MI (میکروسکوپ - عکس زیر) این مریخ نورد گرفته شده که همونطور که از نامش برمیاد سراغ اجسام ذره بینی و حتی ریزتر میره... عکس های این دوربین در کادر 31*31 میلی متر گرفته میشه (تازه اگه زوم نشه) و یه ضرب و تقسیم ساده نشون میده که قطر این سکه فرضی چیزی حدود 2.5 میلیمتره! ... برای تصور اندازه تقریبی اش، در نظر بگیرید که قطر این دایره: o در حالت نرمال 1 میلی متره!
ضمناً، دوربین MI صرفاً برای تماشا عکس نمی گیره، بلکه بخشی از یه آزمایشگاه کوچولوئه که از جمله ابزار حفار (RAT) و دو طیف سنج (بخصوص طیف نمای Mossbauer که وظیفه اش بررسی جنس مواد معدنیه) به موازات هم فعالیت می کنند؛ داده ها از فیلترهای مختلف رد میشه و نتایجش بدست دانشمندان می رسه که اساساً به دنبال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می گردند (عکس ضمیمه نشون میده که پروسه یافتن فلزات در این موارد چطوریه) ...
همکاری همین ابزار در اسپیریت بود که باعث شد دانشمندان بقایای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (سنگ آهن) پیدا کنند(عکس زیر) که می تونه وجود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در گذشته های بسیار دور در مریخ رو ثابت کنه ...
----------------
* پست های مشابه با مضمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (چشم مون ما رو فریب میده) : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (در حال فوران) در مریخ - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مریخ - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مریخ - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چوب در مریخ - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مریخ.
دوست عزيز شما ديگه ادبيات رو كه نمي توني بگي توجيه زوركيه. اون كه ديگه همه چيزو به وضوح توش توضيح دادن. مثل يه شمايل رو يه سنگ شكسته نيست كه بگي هر برداشتي ميشه ازش كرد. به زبون عاميانه ي من و شما هم توضيح داده. هميشه شاهين رو نماد "فر" و "سربلندي" و "قدرت" و اينجور چيزا به شمار آورده. نمي خوايم وارد اون بحث بشيم كه از بحث خودمون منحرف بشيم ولي مثال و نمونه ي بارز خيلي زياده توش.نمی خوام فرآیند توجیهات زو***... رو بازهم مطرح کنم.
فقط این رو نظری میدونم که کس یا اشخاصی معتقد به اون هستند , و محترم هست.
ببخشيد من اين بخش رو يكم متوجه نشدم. يعني اين گرد طلا تعمداً توسط نيروهاي پاسدار نيبيرو توي جو اون پراكنده شده به خاطر اينكه تشعشعات هسته اي رو كه دشمن (فرضي) مي خواد به سطح نيبيرو بتابونه رو جلوشو بگيره؟هسته نیبیرو مرکز تشعشعات قوی رادیو اکتیو هست. این انرژی بصورت گرما و نیز نور ضعیف به طبقات بالای اون میرسه.
اقمار و نیز پایگاههای نظامی واقع درخود نیبیرو (که درزیر زمین قرار دارند) از انرژی اون بهره میبرند.اون ها گرد های بسیار سبک طلا (که در طی هزاران سال زمینی از سایر کرات استخراج شده و میشوند) رو در اتمسفر نیبیرو پخش کرده اند(طلا به صورت گرد با کوچکترین نسیم در هوا شناور باقی می مونه) ; و به این طریق تشعشات ثانوی ناشی از جنگهای هسته ای (آلفا , بتا , گاما و...) در فضای نزدیک نیبیرو به سطح اون نمی رسه و نیرو های پاسداری کننده واقع در اون به مامویت خودشون ادامه میدهند. چرا؟
این کار از اون جهت اهمیت داره که یک عامل مهاجم برای پیروزی در نبرد , در اولین فرصت همیشه مرکز انرژی طرف مقابل رو امحا میکنه .
[ارتشی رو در نظر بگیرید که برای غلبه بر زمینی ها خورشید رو مورد هدف قرار بده].
خب اينهمه طلا از كجا اومده؟ از سيارات ديگه؟ اونوقت اين طلا كه به صورت گرد هست مي تونه مأموريت خودشو انجام بده؟ بعد يه دشمن به نظر شما بهتر نيست از يه بمب هسته اي قوي استفاده كنه تا از تشعشات هسته اي براي از بين بردن منبع نيروي نيبيرو؟
ببخشيد ممكنه اين سوالات من ناشي از درك نكردن مطلب شما باشه. يكم بيشتر توضيح ميديد؟ (ببخشيد ولي برخلاف هميشه كه يكم شوخي چاشني پست هامه ولي الان جدي جديم.)
اينا هزينه ي اينهمه فعاليت رو از كجا ميارن؟ خيريه؟ ميدونيد كه براي رويت نيبيرو با اين فاصله اي كه از سياره ي ما داره احتياج به تكنولوژيه فوقالعاده اي هست. تو دنيا تقريبا فقط ناسا اين تكنولوژي خفني رو داره. نكنه اينا نفوذي ان تو ناسا؟ مثل اوني كه اون ويديوي نيبيرو رو منتشر كرده بود كه خودشم تو ناسا كار مي كرد.90 درصد اطلاعاتی که در این باره به ما رسیده از طریق همین گروه دوم هست.
نكته ي بعدي اينكه من هر كار مي كنم نمي تونم راجع به اين پنهان كاريه كه شما مي فرمايين توجيه بشم. ميشه يكي كامل واسه من توضيح بده كه چرا بايد موسسات و سازمانهاي معتبر علمي دنيا (البته كه بعضي از دوستان علمي بودن و معتبر بودن اين موسسات ـ منظورم ناسا و اين دانشگاه هاي پيزوريه ـ رو تأييد نمي كنن) پيدا شدن موجودات به اين هوشمندي رو در نيبيرو پنهان كنه؟ اصلا توجيه پذير نيست.
نكته ي آخر اينكه ببخشيد من شوخ طبعم. مي خوام جو يكم صميمي تر بشه كه دوستان به اعصابشون مسلط تر باشن. گاهي ديديم كه بچه ها از كوره در ميرن.![]()
Last edited by keykavoos; 14-11-2009 at 17:13.
ادبیات جزو علوم نقلی هست, نه علوم عقلی. اصلا اجازه ورود به چنین مباحثی رو نداره.
[تعریف اون دو علم رو در اکثر منابع میتونید مطالعه کنید و دور از موضوع این تاپیکه].تاباندن تشعشع موضوع بحث نیست.
تشعشع رادیو اکتیو , اثر ثانوی انفجارات تسلیحات هسته ای است.قوی ترین انتشار رادیو اکتیو حاصله از یک انفجار مصنوع (که غیر قابل مقایسه با انفجارات سوپرنوا ها و مشابه اونهاست) هم نمی تونه از صدها کیلومتر اتمسفر اندود شده با گرد طلا رد شده و به سطح نیبیرو برسه.فقط یک منبع انرژی دارند , جونشون رو هم میذارن تا ازش محافظت کنن.یه روزی یک بچه ازم پرسید " اینایی که تو ماشینا نشستن , چطوری میتونن اونطور تند تند پا بزنن تا ماشین با سرعت بره " ...؟![بدون کوچکترین جسارت و کنایه و فقط محض تمثیل عرض کردم].
همانطور که زمان لازم هست که اون کودک با قوه محرکه اتومبیل ها آشنا بشه ; دانستن ماهیت قوه ادراک مدیوم ها هم برای عامه مردم این سیاره نیاز به گذشت زمان خواهد داشت.منظور بنده هیچوقت کل اون سازمان ها نبود و نیست.
هرچقدر در یک سبد پر از [مثلا] آلبالو , دانه های گندیده پیدا بشه ; در میان اون موسسات هم مراکزی هستند که اصلا راستگو نیستند( که در اکثریت قریب به اتفاق موارد , عقبه حکومتی دارند).
Last edited by seamack; 14-11-2009 at 22:43. دليل: اصلاح اشتباه تایپی
تاباندن تشعشع موضوع بحث نیست.
تشعشع رادیو اکتیو , اثر ثانوی انفجارات تسلیحات هسته ای است.مي دونم منظورم اينه كه بهتر نيست يه بمب مستقيم به سطح نيبيرو بندازن؟ تا اينكه بخوان تو فضا جنگ هسته اي انجام بدن كه تشعشعاتش ممكن باشه از جو رد بشه؟ (منظورم اينه كه جنگ رو رو سطح تصور كنيم نه تو فضا)قوی ترین انتشار رادیو اکتیو حاصله از یک انفجار مصنوع (که غیر قابل مقایسه با انفجارات سوپرنوا ها و مشابه اونهاست) هم نمی تونه از صدها کیلومتر اتمسفر اندود شده با گرد طلا رد شده و به سطح نیبیرو برسه.
منظورم پاسداران نيبيرو نبود. منظورم كساني بود كه مستقل تو اين زمينه تحقيق مي كنن. هزينه شو از كجا ميارن؟فقط یک منبع انرژی دارند , جونشون رو هم میذارن تا ازش محافظت کنن.
با اين توصيفي كه داري شما مي كني فكر كنم از مديوم داري وارد همون بحث هاي تجربه نشدني و اين حرفا ميرسي ها! چيزايي مثل جن و پيشگويي و اين قبيل مسائل كه قبلا قرار گذاشتيم به اشون استناد نكنيم. اگه اينه من ترجيح ميدم همون بچه هه بمونم و بزرگ نشم.یه روزی یک بچه ازم پرسید " اینایی که تو ماشینا نشستن , چطوری میتونن اونطور تند تند پا بزنن تا ماشین با سرعت بره " ...؟![بدون کوچکترین جسارت و کنایه و فقط محض تمثیل عرض کردم].
همانطور که زمان لازم هست که اون کودک با قوه محرکه اتومبیل ها آشنا بشه ; دانستن ماهیت قوه ادراک مدیوم ها هم برای عامه مردم این سیاره نیاز به گذشت زمان خواهد داشت.
اخه تا به حال هيچ موسسه ي معتبري ـ ميدونيد كه منظورم از معتبر چيه ـ اين مسائلي كه شما مي گيد رو تأييد نكرده. بجز عده اي كه شما به اشون ميگيد دانشمند يوفولوژيست، ما به اشون مي گيم كلّاش. اگر فقط دوسه تا موسسه ي معتبر هم اين مسائل رو تأييد مي كردن حرفي نبود.منظور بنده هیچوقت کل اون سازمان ها نبود و نیست.
هرچقدر در یک سبد پر از [مثلا] آلبالو , دانه های گندیده پیدا بشه ; در میان اون موسسات هم مراکزی هستند که اصلا راستگو نیستند( که در اکثریت قریب به اتفاق موارد , عقبه حکومتی دارند).
ببخشید من درست متوجه شدم ؟ حرفهای جناب سیامک منبعش ارتباط ارواح و این جور چیزاست ؟
دوستان در ماه آب پیدا شد
کار طلا اندود کردن اتمسفر توسط نیبیروئی ها در کل برای دفاع در مقابل دشمن برون سیاره ای هست , نه درون سیاره ای.
این نوع مهاجم برای رسیدن به سطح اول باید از فضا بگذره.
[اگر سربازی رفته باشید] مطلعید که یک مدافع , پیشانی جنگی خودش رو حداقل چند مرحله دورتر از پایگاهش قرار میده ; نه اینکه داخل خونه خودش بخواد دفاع کنه(!).
با این روشی که دارند , مجال رسیدن دشمن به سطح نیبیرو داده نمیشه , و نیرو های مستقر در سطح نیبیرو وارد دفاع از جبهه دوم میشن(نیرو های مدافع در خارج نیبیرو + مدافعین در سطح اون) و جنگ مغلوبه میشه.همانطور که در پست قبلیم عرض کردم , عامه مردم زمین این تجربه رو خواهند کرد ; اما مستلزم گذشت زمان هست.در هر پژوهشی , برای رسیدن به پاسخ درست الزاما نیاز به خرج های سرسام آور نیست.شما صاحب اختیارید هرکسی رو به هر اسمی که دوست دارید مخاطب قرار دهید.
در این زمینه رعایت و یا عدم رعایت ادب هم باز به خودتون مربوط میشه.
اما[حد اقل] بنده[ همانطور که در یکی از پست های قبلی عرض کردم] چنین اسمی رو [یوفولوژیست(!!!)] نمی پذیرم.
بنده به نام محترم محقق آزاد از آنها یاد می کنم.
یعنی کسی که نفس کشیدنش از راه گونیا و پرگار و لوله آزمایش تامین نمیشه.
Last edited by seamack; 15-11-2009 at 23:47. دليل: اصلاح اشتباه تایپی
سلامکار طلا اندود کردن اتمسفر توسط نیبیروئی ها در کل برای دفاع در مقابل دشمن برون سیاره ای هست , نه درون سیاره ای.
این نوع مهاجم برای رسیدن به سطح اول باید از فضا بگذره.
......
با این روشی که دارند , مجال رسیدن دشمن به سطح نیبیرو داده نمیشه , و نیرو های مستقر در سطح نیبیرو وارد دفاع از جبهه دوم میشن(نیرو های مدافع در خارج نیبیرو + مدافعین در سطح اون) و جنگ مغلوبه میشه.
من کمی گیج شدم . میتونم سوال کنم که این اطلاعات گسترده از نیبیرو از کجا به دست اومده؟
و چرا تصاویر منتتشر شده از نیبیرو یا یک پیکسل زیاد نور خورده بوده یا عکسی از یک سحابی معروف؟ منظورم اینه که منابع موثق هستند ایشالا؟
بابك جان قبلا آقا سيامك به اين سوال جواب دادن.
نوشته شده توسط seamack
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)