سلام من احتیاج به Directx این برنامه دارم هرکی داره لطفا بده چون بازیم بدون اون اجرا نمیشه و متاسفانه دی وی دی هاش هم دستم نیست اگه یکی محبت کنه و برام آپ کنه ممنون میشم.
سلام من احتیاج به Directx این برنامه دارم هرکی داره لطفا بده چون بازیم بدون اون اجرا نمیشه و متاسفانه دی وی دی هاش هم دستم نیست اگه یکی محبت کنه و برام آپ کنه ممنون میشم.
- در صورتی که این چنین پیغامی ظاهر بشه:
This application has failed to start because xxxxxxxx.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem
پس به سایت dlldll.com وارد بشید.
در کادر جستجو, نام فایل مورد نظر رو تایپ کنید و بر روی Search کلیک کنید.
سپس بر روی download و دوباره Download xxxxxxxx.dll کلیک کنید.
با توجه به عکس حروف انگلیسی, کادر بعدی رو عینا پر کنید و بر روی Download کلیک کنید.
... در پایان فایل رو از حالت فشرده خارج کنید و در مسیر C:\Windows\System32 کپی کنید.
- در غیر ایصورت از این آدرس دریافت به آخرین ورژن DirectX 9 کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی ممنون
ولی راه اول عملی نبود.
ورژن 9 رو هم دارم ولی نمی دونم چرا کار نمی کنه
آخرین ورژن 9 با 9 قبلی فرق داره چرا خودت رو اذیت میکنی برو آخریش رو بگیر کارت راه میافته.
دوستان کسی لول 52 نشده ؟؟؟؟؟
( آخرشم باید خودم اینجا بزارم P: )
آقا ما هم این بازی رو تموم کردیم - این قضیه لپ تاپ چیه؟؟ ماله من 20 بیشتر نشد یعنی نرفتم دنبالش..
قضیه ی خاصی نداره. برای سرگرمیه و فقط توی X360 جزء گیم اسکورها به حساب میاد که اونها هم سرگرمین پس ارزش خاصی ندارند.نوشته شده توسط realmadrid-alireza [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونید مکانهاشون رو از پست اول ببینید.
ای ول دسته شما درد نکنه (گفتم نکنه بعدش یه اتفاقی بیوفته چد تا مرحله اضافه شه)
من میخوام تمام اسلحه ها داخل مولتی پلیر آزاد بشن اما حوصله ندارم که ذره ذره آزاد بشن راهی داره؟؟؟؟؟؟
هیچ راههی برای چیت زدن و یا دستکاری کردن فایل مموری مالتی پلیر نیست. اما من پیشنهاد میکنم با Light Machine Gunـها که پراثرترینن توی دتمچها امتیاز کسب کنید تا Desert Eagle انکلاک شه. بعد برید با M4 Carbine و Desert Eagle چالنج برید تا اسلحه ی بیشتری باز شه.
در ضمن فقط باید با خود اسلحه چالنج برید تا اتچمنتهاشون باز شه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)