تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 131 از 1404 اولاول ... 31811211271281291301311321331341351411812316311131 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,301 به 1,310 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام :
    بچه ها شرمنده من اينقدر سوال ميكنم ولي يه سوال ديگه هم به ذهنم رسيده . سوالم اينه كه اين psp slim كه قراره بياد چه مقدار با psp معمولي فرق ميكنه . يعني ممكنه در آينده يه سري بازي انحصارا براي psp slim ساخته شود و در psp معمولي اجرا نشه ؟ فرقش مثلا به اندازه تفاوتي كه كنسول هاي xbox و xbox 360 با هم دارند كه نيست ؟

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

بازي ايي مثل fifa 07 براي psp تقريبا چند مگ فضا ميخاد ؟
    با فرمت CSO اگه باشه 900 mg ولی با ISO حدود 1.2 mg

اقا مازیار شما از اونجایی که قیمت کردی اونطوریه من قیمتی که گرفتم 250 ولیو بود رفتم بخرم گفت 270 با یه بازی مجانی؟؟؟؟؟!!!!! این به نظر شما مجانیه ؟
    تازه من پولدارم نیستم و هیچ محصولی از logitech ندارم ولی مثلا یه موس 10 تومنی تواناییه رقابت با MX revolotion رو داره ؟
    Last edited by ali_ranger22; 26-09-2007 at 14:20.

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

سلام
    اول از همه فريم 3.71 m33 اومده ولي تبديل نكنيد پايدار نيست تا حالا كلي از psp ها رو فرستاده قاطي باقاليا !
    دوم psp اسليم مدتي كه اومده و از فريم ور 3.60 هم شروع شده اين 3.71 رو روي psp اسليم هم مي شه نصب كرد . پس از همين الان خيالتون راحت باشه كه psp‌ اسليم هم هك شده ! ولي بازم 3.71 هنوز پايدار نيست !
    سوم 3.71 قابليت اجراي برنامه ها رو فعلا نداره چون هسته 1.50 دارك الكس رو نداره
    چهارم دارك الكس الان داره با M33 همكاري مي كنه
    پنجم اون يو ام دي رو بعضي مغازه ها ور مي دارن ! من جايي مي شناسم psp رو با دو تا umd مجاني مي ده قيمتشم با مغازه بقلي كه با يه دونه umd بهتون مي ده هيچ فرقي نداره! يه دونه umd رو همه كنسول ها هست يا دمو يا بازي يا فيلم (فيلم به دردتون نمي خوره نگيرين ) حتي اگه خاطرتون باشه رو آتاري هم يه كارتريج مجاني بود! پس اگه جايي بهتون umd‌ نداد بدونين ورداشته ! يا وقتي از كسي خريده اون طرف ورداشته به هر حال بدونيد يه جورايي دو در شده
    شيشم اون درايور noumd واسه همه بازي ها كاربر نداره رسول جان اطلاع دارن !
    هفتم مازيار جان يكم ملايم تر !‌

سلام :
    بچه ها شرمنده من اينقدر سوال ميكنم ولي يه سوال ديگه هم به ذهنم رسيده . سوالم اينه كه اين psp slim كه قراره بياد چه مقدار با psp معمولي فرق ميكنه . يعني ممكنه در آينده يه سري بازي انحصارا براي psp slim ساخته شود و در psp معمولي اجرا نشه ؟ فرقش مثلا به اندازه تفاوتي كه كنسول هاي xbox و xbox 360 با هم دارند كه نيست ؟
    خوب بالا هم گفتم كه اومده ولي خيالتون راحت باشه بازي ها بر اساس فريم ور اجرا مي شن و بازي هاي جديد روي psp هاي قديمي كه الان به psp fat معروف شدن هم مي تونيد اجرا كنيد . دقت كنيد كه xbox و xbox360 دو تا كنسول جدا هستن و اصلا با هم قابل مقايسه نيستم ! psp اسليم تنها فرقي كه كرده يه مقدار كوچيك تر شده و سبك تر شده حافظشم بيشتر شده لود بازي ها درش سرعت بيشتري پيدا كرده .

اين از سياست هاي سوني هست هر وقت به پايان عمر كنسولي نزديك مي شه يه نسخه كوچيك تر شده از اون ارائه مي كنه اين اتفاق براي پلي استيشن يك و دو افتاد و الان براي psp هم اين اتفاق افتاد ولي اين ديگه خودش كوچيك بود بيشتر از اين نشد كوچيكش كنه !!!!

اقا مازیار شما از اونجایی که قیمت کردی اونطوریه من قیمتی که گرفتم 250 ولیو بود رفتم بخرم گفت 270 با یه بازی مجانی؟؟؟؟؟!!!!! این به نظر شما مجانیه ؟
    تازه من پولدارم نیستم و هیچ محصولی از logitech ندارم ولی مثلا یه موس 10 تومنی تواناییه رقابت با MX revolotion رو داره ؟
    وليو رو بهت گرون گفته به هيچ عنوان از پايتخت و وست گيم اين كنسول تهيه نكنيد مركز كلاه برداري البته بهشون حق هم مي دم جايي كه هستن گرونه و شما پول مغازه اونا هم مي ديد به نوعي !
    ارزون ترين جايي كه مي تونيد psp رو تهيه كنيد توپخونه يا همون ميدان امام خميني ! تمام مغازه هايي هم كه بالا هستن اكثرا دستگاه هاشون رو از اونجا تهيه مي كنن !

موفق و پيروز باشيد

اگه سوالي بود بازم در خدمتم !

پروفشنال ehsannirvana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    Silvermoon City

پيش فرض

خوب بالا هم گفتم كه اومده ولي خيالتون راحت باشه بازي ها بر اساس فريم ور اجرا مي شن و بازي هاي جديد روي psp هاي قديمي كه الان به psp fat معروف شدن هم مي تونيد اجرا كنيد . دقت كنيد كه xbox و xbox360 دو تا كنسول جدا هستن و اصلا با هم قابل مقايسه نيستم ! psp اسليم تنها فرقي كه كرده يه مقدار كوچيك تر شده و سبك تر شده حافظشم بيشتر شده لود بازي ها درش سرعت بيشتري پيدا كرده .
    اين از سياست هاي سوني هست هر وقت به پايان عمر كنسولي نزديك مي شه يه نسخه كوچيك تر شده از اون ارائه مي كنه اين اتفاق براي پلي استيشن يك و دو افتاد و الان براي psp هم اين اتفاق افتاد ولي اين ديگه خودش كوچيك بود بيشتر از اين نشد كوچيكش كنه !!!!
    جاوید جان درست میگه از لحاظ سخت افزاری تغییراتی که در نحوه ی نمایش بازی ها دخل داشته باشه .انجام نشده و فقط صفحه ی نمایش شفاف تر شده-باتری دارای پیاداری کمتری نسبت به مدل قبلی است و ...

دز ضمن این سیاست سونی همونطور که آقا جاوید گفت دقیقا مثل سیاست نینتندو هست.که بعد از مدتی nentendo DS lite رو تولید کرد و فروش خود رو به طور فجیعی بالا برد.

موفق باشید.
    احسان.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چی میگین شما ها؟!؟!
    پس من با 1 گیگ تا الآن Psp رو دست نخورده گذاشتم؟!؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    اقا جاوید شما مغازه ای سراغ نداری slim رو اورده باشه؟
    یا حد اقل ولیو رو ارزونتر بده ؟
    اگه دوستان دیگه هم سراغ دارن لطف کنن بگن
    با تشکر

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    اقا جاوید شما مغازه ای سراغ نداری slim رو اورده باشه؟
    یا حد اقل ولیو رو ارزونتر بده ؟
    اگه دوستان دیگه هم سراغ دارن لطف کنن بگن
    با تشکر
    شما بريد توپخونه اونجا اكثر قيمت ها تو يه رنجن من كس خاصي رو معرفي نمي كنم . اسليم هم هنوز تو بازار ايران نديدم !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام و تشکر از راهنمایی های خوب دوستان.
    بازی های با پسوند Pbp چطوری میشه رو Psp اجرا کرد؟
    مرسی.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

پيش فرض

با سلام و تشکر از راهنمایی های خوب دوستان.
    بازی های با پسوند Pbp چطوری میشه رو Psp اجرا کرد؟
    مرسی.
    اين ها بازي ها و برنامه هاي خانگي هستن به براي اجراشون كافيه اونا رو كپي كنيد تو پوشه game150 .
    Last edited by J A V I D; 27-09-2007 at 10:58.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جاويد جان ممنون بابت توضيحاتت . ولي فكر نميكنم psp حالا حالا قديمي بشه . چون محصول 2005 است و تازه 2 سالو خورده ايي كه اومده . ps2 كه ماله 7 يا 8 ساله پيش هنوز بيشتر بازي ها هم داره براش توليد ميشه ( همزمان با كنسول هاي ديگه ) . من كه فكر كنم psp حداقل 5 ساله ديگه رو بورس باشه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •