بله من قبلا به اين مشكل برخوردم و دليلش هم قديمي بودن Directx هست.نوشته شده توسط MOH333EN
بله من قبلا به اين مشكل برخوردم و دليلش هم قديمي بودن Directx هست.نوشته شده توسط MOH333EN
من يه سوال دارم.
با رم 256 و كارت گرافيك ati 7500 ايا مي توان بازي pes5 را روي سيستم نصب كرد؟
لطفا جواب دهيد.
فكر ميكنم از نظر گرافيك با اين بازي مشكل داشته باشيد.نوشته شده توسط siavashjal
حداقل سيستم مورد نياز براي اين بازي:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره عزيزم نصب ميشه فقط تنها مشكل اينه كه گرافيكو بياري پايين![]()
نوشته شده توسط MOH333EN
سلام. دو تا سوال دارم .
1- گرافيكو بياري پايين يعني چي؟
2- با همين مشخصات ( رم 256 و گرافيك ati7500 64 ) مي تونم بازي nfs mostwanted رو نصب كنم؟
siavashjal
1- یعنی این که توی قسمت اپشن های بازی تنظیمات گرافیکی رو به حد اقل برسونی
2-فکر نکنم بشه
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان من بازی fifa06 رو نصب کردم و به طور عالی هم اجرا میشه ولی مشکل اینه که اگه در قسمت side select بازی رو با game pad کنیم و وارد شویم بعد load قبل از شروع بازی اصلی از بازی خارج میشه و به ویندوز بر میگردو و پیغامی که dont send داره میده ولی با کیبرد به طور کامل و صحیح کار میکنه لطفا به من کمک کنید.![]()
micropersian درایور پدتو اپدیت کن!!
منظورتون از ادیت کردن gamepad چیه؟
چجوری ادیتش کنم ؟؟![]()
يه سوال يه بازي به اسم راش فور برلين گرفتم...ازون بازي هاست كه بايد كابل برق سيدي درايو رو در آورد البته بعد نصب و وقتي سيم كابل رو در ميارم وسيستم رو بازم روشن ميكنم ويندوز بالا نمياد و پايين صفحه اول روشن شدن گزينه ديليت و اف 9 مياد و هر كاري ميكني بالا نمياد توي سيستم ستاپ هم نگاه كردم مشكلي نداره...از يه نفر پرسيدم گفت امكان داره كه مشكل سخت افزاري باشه كه بالا نمياد چون حتما بالا مياد...لطفا كمك كنيد...
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)