من دیروز از سعادت آباد ایکس باکس پرمیوم قیمت کردم گفت 360-370 تومان .درسته یا نه؟
در ضمن یک مکان مطمین برای خرید ایکس باکس هم معرفی کنید
من دیروز از سعادت آباد ایکس باکس پرمیوم قیمت کردم گفت 360-370 تومان .درسته یا نه؟
والا معلوم نيست درسته يا نه دوست عزيز.
ایکس باکس رو با همه جور قيمت ميفروشن. هونطور که بارها گفته شده بستگی به انصاف فروشنده داره
اما الان بهترين مراکز فروش کنسول در تهران نکست جن و فروشگاه پيکسل هستند. با مراجعه با سايت این دو فروشگاه اطلاعات بيشتری کسب نماييد.
آدرسهاشون رو برای من پیغام خصوصی میکنین؟
سلام دوستان ببخشید من این بازی زیبا را برای 360 گرفتم ولی هر که میخواهم بازی کنم حدود 5 دقیقه صحبت میکند در ضمن چه جوری وارد مسابقش بشم راهی نیست یک سر برم تو بازی چون خیلی خسته کننده هستش
سلام به همگی...
من یه چند روز نبودم
چطوری مازیار؟
گرفتی Halo Edition رو؟
360-370 برای پرمیوم خیلی ارزونه؟؟
باید شک کرد!!!!
آدرسهاشون رو برای من پیغام خصوصی میکنین؟
نه ! چون الان يادم نيست. تو مجله بازی رايانه نوشته.سلام به همگی...
من یه چند روز نبودم
چطوری مازیار؟
گرفتی Halo Edition رو؟
360-370 برای پرمیوم خیلی ارزونه؟؟
باید شک کرد!!!!سلام ، چطوری آيدين جان ؟ قربانت منم خوبم. هيلو نگرفتم هنوز. فکر نکنم پولم به این زوديا جور بشه. هر شب دارم خواب مستر چيف رو ميبينم که مياد جلوی چشم رژه ميره!!!
قيمت پريميوم من 400 ديدم شک کردم تو ميگی 370؟!!!!!!
-----------------------------------------------------------توفيق جان من این بازی رو انجام ندادم بنابرين نميتونم کمکی بکنم.
سلام. خوب این توضیحات برای اول بازیه و بعدش درست میشه. برای وارد شدن به مسابقات هم کافیه به محل مورد نظر روی نقشه برید و بعد دکمه های RT و LT رو با هم فشار بدید.
موفق باشید
[/RIGHT]نوشته شده توسط mazi_z_PSP;2060258
[RIGHT
سلام ....بد نیستم ...ممنون
ایشالا زودتر بگیری....فکرشو نکن زیاد..هر چند نمیشه به این راحتیها ازش گذشت.
من 2 روز پیش جمهوری رفتم بعدش هم رفتم پایتخت.
2-3 تا نکته دستگیرم شد.
1.من الیت رو بیشتر از بقیه مدلهای 360 تو بازار دیدم.
2.پیکسل هم یه مدل 360 آورده از ژاپن که پرمیومه و یه هیت سینک اضافی داره اما Hdmi نداره...قیمت هم 490.
3.الان بازار 360 به شدت آشفته س اگه قصد خرید دارید حداقل تا بعد از تعطیلات عید صبر کنید.
arcade چطور بود ؟ زیر 370 گیر نمومد ؟ اصلا گیر میومد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)