سلام.
اگر کسی بخواد برای ادامه تحصیل به خارج از کشور سفر کنه در صورتی که هنوز خدمت سربازی رو تموم نکرده، براش این امر امکان پذیر ه؟
سلام.
اگر کسی بخواد برای ادامه تحصیل به خارج از کشور سفر کنه در صورتی که هنوز خدمت سربازی رو تموم نکرده، براش این امر امکان پذیر ه؟
من که شنیدم اجازه خروج رو میدن به شرطی که 1 سال از تاریخ فارغال التحصیلی نگذشته باشه.
کاملا درسته اگر غیبت نداشته باشید میشه. بهش میگن بورس به خرج شخصی
بعد نهایتش چی میشه؟ بعد از پابان تحصیلات باید خدمت رفت؟
برای این کار باید به کجا مراجعه کرد؟ جزییاتش رو از کجا میشه دریافت کرد؟
ممنون
نهایتش بازگشت به کشور و رفتن به خدمت است البته خدمت برای افراد دارای مدرک ارشد و دکترا با دیگر افراد متفاوت است. برای دریافت بهتر جزییات به سازمان نظام وظیفه مراجعه کنید.
خب پس نتیجه میگیریم که فرد باید بعد از پایان پیش دانشگاهی تا 1 سال وقت داره که اقدام کنه. درسته؟!
یه سوال دیگه اینکه این اقدام کردن چطوره؟! یعنی سازمان نظام وظیفه چه مدارکی میخواد؟ هزینه ای دریافت میکنه؟ یا بهتر بگم چیزی باید گرو گذاشت؟!
لینک زیر هم یه چیزایی نوشته ولی کامل و جامع توضیح نداده:
؟!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گرویی که می خواهند 15 میلیون تومان وثیقه هست ولی مثلا برای سفر حج فقط 15 میلیون چک میخواهند. برای کربلا و سوریه یک جور دیگر است فکر کنم ضمانت نامه بانکی هست ولی برای تحصیل را نمی دونم بهتره به خود سازمان یک روز بروید و به طور دقیق بپرسید (شاید برای شما که پیش دانشگاهی هستید 10 میلیون باشد).
من شنیدم که اگه مادر پدرتون طلاق بگیرند 3 ماه بعد می تونید معافی بگیرید....
بند 3 از معافیت کفالت : مادر فاقد شوهر
بله اون موقع شما کفالت مادر را به عهده میگیرید و چون سرپرست یک نفر به عهده شماست اون موقع شما را معاف میکنند حتی در شب های بربره مهرا مدیری به این موضوع در یک قسمت پرداخته بود.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)