نمی دونم به هر حال قضیه این بود و تعدادشم 7 تاست که میشه آلبوم.
نمی دونم به هر حال قضیه این بود و تعدادشم 7 تاست که میشه آلبوم.
آقا این کدوم آهنگه من گمونم ندارم
خواهشا یکی یذره ازش بنویسه ببینم دارم یا نه
ممنون
تک اهنگ نرگس بیمار رو هر کی داره بزاره
بابا نشنیدم.اخه ببینم چی خونده
دوسته عزیز توی صفحات قبلی ( خیلی قبل ) این آهنگی که شما میگید لینکشو دادن برای دانلود
دوستان سلام
خواهشا یه پیشنهاد دارم که به این تاپیک 100 بار جذابیت بیشتر میده... آقا تاپیک هواداران یاس رو دیدید ؟ تو صفحه اول و پست اول اومدن کامل همه آهنگارو زدن... حالا آهنگهای چاووشی که زیاده بصورت آلبوم آلبوم و طبقه بندی شده بذارید... آخه چرا باید برای پیدا کردن یه آهنگ 50 صفحه قبلی رو به دقت جستجو کنیییییم ؟!!!! نه ؟؟؟!
قربون آدم چیز فهم ... البته اگه کسی که تاپیک رو زده اینجا باشه.دوستان سلام
خواهشا یه پیشنهاد دارم که به این تاپیک 100 بار جذابیت بیشتر میده... آقا تاپیک هواداران یاس رو دیدید ؟ تو صفحه اول و پست اول اومدن کامل همه آهنگارو زدن... حالا آهنگهای چاووشی که زیاده بصورت آلبوم آلبوم و طبقه بندی شده بذارید... آخه چرا باید برای پیدا کردن یه آهنگ 50 صفحه قبلی رو به دقت جستجو کنیییییم ؟!!!! نه ؟؟؟!
منم موافقم
خودم دنبال اهنگ نرگس بیمار میگشتم از خیرش گذشتم و ترجیح دادم برم جاهای دیگه جستجو کنم
سخته کل صفحات رو خوندن
اینم مصاحبه حدید محسن چاووشی با اتفاق نو
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
نویسنده پست اول یعنی آقا مسعود اخراج شدن و امکان ویرایش و اضافه کردن آهنگها نیست!
در ضمن مصاحبه هم که صفحه قبل بود!
دوستان امکانه اینکار یکمی کمه و سخته یه سری لینکها الآن دیگه خرابند
بعدم خوب یکی که این گروهو دنبال میکنه همش اطلاعات جدیدو داره دیگه
بعدم اون مصاحبه تو صفحه ی قبل کوچیک بود اما این عکسا بزرگه
ممنون دوستان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)