تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1309 از 3347 اولاول ... 30980912091259129913051306130713081309131013111312131313191359140918092309 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,081 به 13,090 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

منظور از یو سیم همون میکرو سینه؟ درسته؟
    سیمکارت 4G
    =============

قرار بود 27 اردیبهشت همراه اول و ایرانسل یه کارایی بکنن.سرکاری بود؟

2. 2 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان من سیم کارت ۴ ایرانسل گرفتم از طریقه سایت امروز فعال شده اما خط یه طرفس مشکل از کجاس؟ کد *141*1# هم میزنم میگه کد اشتباه هست از اساتید کسی‌ هست کمکی‌ به من کنه
    از دوستان کسی‌ مثل بنده به چنین مشکلی‌ خورده آیا

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    از سایت echarge.ir هرچقدر خواستید سیمکارتتون به صورت مستقیم شارژ کنید.
    با شگفت انگیز نمیشه هیچ بسته ای خرید.
    دوست عزیز میشه بسته خرید من خودم بسته های اینترنتی رو گاهی وقت ها با شگفت انگیز میخرم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

با گسترش خدمات اینترنت باند پهن همراه در کشور و افزایش نگرانی خانواده‌ها در رابطه با دسترسی نامحدود فرزندان کودک و نوجوانشان به انواع محتوای موجود در شبکه جهانی اینترنت، ایرانسل با هدف ایجاد بستری امن در فضای مجازی و دسترسی کودکان و نوجوانان به محتوای جذاب و مفید از راه‌اندازی فاز اول « [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] » خود خبر داد.

به گزارش روابط عمومی ایرانسل، والدین می‌توانند به‌صورت کاملا رایگان و با شماره گیری کد *۵۴۳*۱# و وارد نمودن اطلاعات لازم، سرویس کودک و نوجوان را بر روی سیم‌کارت‌های دائمی یا اعتباری ایرانسل فعال کرده و آن را به «سیم‌کارت کودک و نوجوان» تبدیل نمایند. غیرفعال سازی این سرویس نیز با شماره گیری کد *۵۴۳*۳# امکان پذیر است.

با فعال‌سازی این سرویس، امکان استفاده از تماس صوتی و پیامک بدون هیچ گونه محدودیتی وجود دارد؛ اما اینترنت سیم‌کارت، محدود به فهرستی از انواع سایت‌های مخصوص کودکان و نوجوانان با محتوای متنوع و جذاب آموزشی و سرگرمی خواهد بود و کاربر امکان دسترسی به سایت‌هایی خارج از این فهرست را نخواهد داشت.

علاوه بر این، سرویس کودک و نوجوان این امکان را فراهم می آورد که والدین در صورت تمایل بتوانند با شماره گیری *۵۴۳*۲# زمان استفاده فرزندشان از اینترنت را نیز محدود نمایند، به طوری که بعد از ساعت ۱۰ شب، امکان استفاده از اینترنت وجود نداشته باشد.

سرویسهای رایگان متنی «درباره نماز» و «چهره‌های ورزشی»، امکان دسترسی به کتابخوان ایرانسل با انواع کتاب‌های مفید و جذاب کودک و نوجوان، امکان دسترسی به انواع سایت‌های مخصوص کودک و نوجوان مانند شبکه پویا، آپارات کودکان، کیهان بچه‌ها، سرزمین مجازی کودکان ، گلهای بهشت، کودکانه، دردونه، جهان کودکان، سلام زبان، کتابخانه کودک، کوییز کانون و جزیره دانش از جمله خدمات عرضه شده بر روی سیمکارت کودک و نوجوان ایرانسل است.

براساس این گزارش، امکان مدیریت سیم کارت کودک توسط والدین از طریق پورتال اینترنتی، سفارشی سازی فهرست وبسایت های مجاز، انواع سرویس‌های ویدئویی، صوتی و متنی جذاب و مفید مخصوص کودک و نوجوان، انواع برنامه‌های کاربردی موبایلی مخصوص کودک و نوجوان و انواع سرویس های ویترین ایرانسل مخصوص کودک و نوجوان به زودی به مجموعه خدمات سرویس کودک و نوجوان ایرانسل اضافه خواهد شد.
    Last edited by MOH@ND3S; 18-05-2015 at 20:18.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستان من سیم کارت ۴ ایرانسل گرفتم از طریقه سایت امروز فعال شده اما خط یه طرفس مشکل از کجاس؟ کد *141*1# هم میزنم میگه کد اشتباه هست از اساتید کسی‌ هست کمکی‌ به من کنه
    باز خوبه یک طرفه شده من 17 فروردین یه یوسیم گرفتم یه هفته بعد مسدود شد زنگ زدم 700 مشکل رو ثبت کرد .هر هفته زنگ میزنم هیچی اپراتور 700 می گه نمیدونه چرا مسدود شده فقط ارجاع داده به پشتیبانی پشتیبانی هم فقط یه اسمه برای من بعد از گذشت یکو نیم ماه هیچ کاری نکردن انگار خوششون اومده

7. 2 کاربر از rtmreza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

4g
    خیابان سلسبیل

+

9. این کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

اینکه خط شما یه طرفه بشه یا کلا قطع بشه کلا مربوط به زیر مجموعه های msc:mobile switching center
    اونجا بیلینگ مشترکین بررسی میشه و در صورت بدهی یا یکطرفه میشه یا کلا قطع میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اینکه خط شما یه طرفه بشه یا کلا قطع بشه کلا مربوط به زیر مجموعه های msc:mobile switching center
    اونجا بیلینگ مشترکین بررسی میشه و در صورت بدهی یا یکطرفه میشه یا کلا قطع میشه

خوب دوست عزیز من بدهی نداشتم سیم کارت تازه ثبت‌نام کردم . اگر چاره کار می‌دونین کمک کنید ممنون میشم

12. این کاربر از METALLICA2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

لطفا اون برنامه فایروال واسه هدر رفتن حجم رو معرفی میکنی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

چاره کار با خود ایرانسل هست باید این مشکل رو حل کنه شما رو از این حالت دربیاره.یکم منتظر باشید.از دست مشترک کاری ساخته نیست متاسفانه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •