تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1309 از 4105 اولاول ... 30980912091259129913051306130713081309131013111312131313191359140918092309 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,081 به 13,090 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

كاربر فعال انجمن آفيس kalantarahura's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

تو دوران آموزشی یا خود زمان خدمت مرخصی چه طور میدن؟ یعنی ممکنه یه حالت پیش بیاد ندن؟ اگه یکی کنکور برا مصاحبه قبول بشه مرخصی میدن بره مصاحبه کنه برگرده؟ آخه این رفته رو اعصابم که اگه 1% نذارن برم چیکار کنم !!!!!
    بستگی به ارگان داره.من وزارت دفاع بودم.اموزشی هر هفته مرخصی میدادند.به متاهلین دوشنبه عصر تا سه شنبه صبح مرخصی اضافه میدادند.
    واسه مصاحبه کنکور حتما مرخصی میدند.من ندیدم که جایی اینقدر سختگیری کنند.نگران نباش

2. 2 کاربر از kalantarahura بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

دوستان من چندتا سوال داشتم
    1. من دفترچم رو 2 هفته پیش پست کردم و المثنی برگ سبزم رو گرفتم ولی اصلش هنوز نیومده. پس کی میاد؟ برم به پلیس+10 بگم یا نه؟
    2. من یه مقدار بیشتر از حد معمول دستام عرق میکنن ولی همیشگی نیست و کاهی وقتا بروز میکنه برای همین واسه معافیت یا معافیت از رزم اقدام نکردم. حالا میخواستم ببینم مشکلی پیش میاد برام تو آموزشی؟ مخصوصا تو رژه و پست دادن
    3. من لیسانس کامپیوتر دارم، چقدر احتمال داره جایی که میوفتم بیشتر ازم کارهای کامپیوتری بخوان تا رژه و پست دادن و اینجور چیزا؟

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

دوستان من چندتا سوال داشتم
    1. من دفترچم رو 2 هفته پیش پست کردم و المثنی برگ سبزم رو گرفتم ولی اصلش هنوز نیومده. پس کی میاد؟ برم به پلیس+10 بگم یا نه؟
    سلام
    من هم مثل شما بودم . 28 آذر پست کردم ، 2 روز بعدش المثنی رو از پلیس +10 گرفتم ، ولی اصلش از طریق پست ، دیروز ( 19 دی ) اومد .

نگران نباش ، میاد همین روزا .

موفق باشید.

5. این کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

2. من یه مقدار بیشتر از حد معمول دستام عرق میکنن ولی همیشگی نیست و کاهی وقتا بروز میکنه برای همین واسه معافیت یا معافیت از رزم اقدام نکردم. حالا میخواستم ببینم مشکلی پیش میاد برام تو آموزشی؟ مخصوصا تو رژه و پست دادن
    3. من لیسانس کامپیوتر دارم، چقدر احتمال داره جایی که میوفتم بیشتر ازم کارهای کامپیوتری بخوان تا رژه و پست دادن و اینجور چیزا؟
    2. مشکلی نیست دوست عزیز
    3. کاملا بستگی داره به ارگان خدمتی اگه بیوفتی ارتش احتمالش زیاده
    Last edited by SNOW PATROL; 09-01-2013 at 16:34.

7. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه noproblem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲

پيش فرض

امروز من معاف شدم!

بخاطر قوز قرنیه.

کی کارت معافیم میاد دم خونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    بابت معافی خوش به حالت. ایشالا نصیب همه بشه معافیت از خدمت کارتت هم حدود 1ماه تا دو ماه دیگه میاد
    ولی یه سوال الان چشم شما مثل این عکسه هست یعنی؟؟

و اینکه این بیماری قابل درمان هم هست ؟

9. 2 کاربر از noproblem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Aref_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بابت معافی خوش به حالت. ایشالا نصیب همه بشه معافیت از خدمت کارتت هم حدود 1ماه تا دو ماه دیگه میاد
    ولی یه سوال الان چشم شما مثل این عکسه هست یعنی؟؟

و اینکه این بیماری قابل درمان هم هست ؟

بله قابل درمان است

این عکسی هم که شما گذاشتید فرد مبتلا به قوز قرنیه است ولی من هنوز اینقدر بیماری ام پیشرفت نکرده و مثل چشم عادی می مونه

می خوام چند روز دیگه برم شیراز ببینم دکتر چی می گن و چطوری می خوان عمل کنند!

حالا من زمانی که عمل کردم و خوب شدم و می خوام برم گواهینامه رانندگی بگیرم نمی گن شما چشمتان خوب شده و شما باید برید سربازی؟؟؟

راستی من آدرس خونه مان رو درست ننوشتم! اگه کارت اومد نتونستند خونه مان رو پیدا کنند کارت کجا میره؟ میره پست؟ راستی برای کارت امروز از من 100 هزار تومان گرفتند!
    Last edited by Aref_2008; 09-01-2013 at 16:47.

11. 2 کاربر از Aref_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

بله قابل درمان است

این عکسی هم که شما گذاشتید فرد مبتلا به قوز قرنیه است ولی من هنوز اینقدر بیماری ام پیشرفت نکرده و مثل چشم عادی می مونه

می خوام چند روز دیگه برم شیراز ببینم دکتر چی می گن و چطوری می خوان عمل کنند!

حالا من زمانی که عمل کردم و خوب شدم و می خوام برم گواهینامه رانندگی بگیرم نمی گن شما چشمتان خوب شده و شما باید برید سربازی؟؟؟

راستی من آدرس خونه مان رو درست ننوشتم! اگه کارت اومد نتونستند خونه مان رو پیدا کنند کارت کجا میره؟ میره پست؟ راستی برای کارت امروز از من 100 هزار تومان گرفتند!
    سلام دوستان بنده هم خوشبختانه خدمتم ماه پيش تموم شد

در مورد شما به نظر من اينكار رو نكني بهتره ! چون تا 5 سال نظام وظيفه [قدرت] اين كار رو داره كه با معاينه مجدد كارت معافيت شما رو باطل كنه .

و شما به نظرم بعد 5 سال اقدام به عمل چشمت كن . البته شايد به حرف كمي راحت و در عمل سخت باشه ولي دوستانه يا برادرانه بهتون ميگم اگه ميخواي 24 ماه خدمت نكني ، از اين عمل تا 5 سال صرفه نظر كن !

و اينكه براي جلوگيري از اوت كردن بيماري هم ميتوني زير نظر پزشك باشي . و در آخر هم كارت پايان خدمت هميشه 3 ماه بعد از تاريخ تسويه حساب صادر ميشه.

سوالي بود در خدمتم

13. این کاربر از :.: بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه noproblem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲

پيش فرض

در مورد شما به نظر من اينكار رو نكني بهتره ! چون تا 5 سال نظام وظيفه [قدرت] اين كار رو داره كه با معاينه مجدد كارت معافيت شما رو باطل كنه .

و شما به نظرم بعد 5 سال اقدام به عمل چشمت كن . البته شايد به حرف كمي راحت و در عمل سخت باشه ولي دوستانه يا برادرانه بهتون ميگم اگه ميخواي 24 ماه خدمت نكني ، از اين عمل تا 5 سال صرفه نظر كن !

و اينكه براي جلوگيري از اوت كردن بيماري هم ميتوني زير نظر پزشك باشي . و در آخر هم كارت پايان خدمت هميشه 3 ماه بعد از تاريخ تسويه حساب صادر ميشه.

سوالي بود در خدمتم
    کارت پایان خدمت همیشه قبل از اینکه خدمت تموم بشه صادر شده!! (بعد از تشکیل پرونده در اولین فرصتی که پرونده شما به حوزه صدور کارت رسیدو بررسی شد کارت شما صادر میشه خیلی ها بودن داشتن خدمت میکردن کارتشون هم اومده! و در اختیار پادگان محل خدمت قرار گرفته و یا حتی درب منزل تحویل داده شده!! همچنین بسیاری از افراد هم تاریخ صدور کارتشون قبل از پایان خدمت قانونیشون بوده! )
    وقتی هم که شخصی رو معاف دائم کردن و کارتش اومد حق ندارند مجددا طرف رو جهت معاینه احضار کنن!! خیلی از افرادی که قبلا معافیت پزشکی گرفته بودن به خاطر وجود یه پلاتین در اندام بدنشون بوده! اما الان شما ده تا پلاتین هم توی بدنت باشه معاف از رزم و کارای سنگین میشی نه معاف کامل. پس با این حساب تمامی افرادی که چند سال پیش معاف کامل شدن هم اکنون باید به خدمت اعزام بشن چون الانه کسی رو معاف پزشکی نمیکنن!! مگر اینکه وضعیتش خیلی حاد باشه.!

15. 2 کاربر از noproblem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سوالي بود در خدمتم
    تبریک می گم!

دکتر گفته باید زود عمل کنم و گرنه بیماری ات پیشروی می کنه و در این صورت باید قرنیه ات رو از جا در بیاریم!!!

یعنی اینقدر سختگیری می کنند؟ من برم واسه گواهینامه ماشین حتما می گن برو سربازی؟! یا فقط بعضی مواقع می گن؟

3 ماه تا اومدن کارت پایان خدمت؟ کارت معافی هوشمند چیه دیگه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

کارت پایان خدمت همیشه قبل از اینکه خدمت تموم بشه صادر شده!! (بعد از تشکیل پرونده در اولین فرصتی که پرونده شما به حوزه صدور کارت رسیدو بررسی شد کارت شما صادر میشه خیلی ها بودن داشتن خدمت میکردن کارتشون هم اومده! و در اختیار پادگان محل خدمت قرار گرفته و یا حتی درب منزل تحویل داده شده!! همچنین بسیاری از افراد هم تاریخ صدور کارتشون قبل از پایان خدمت قانونیشون بوده! )
    وقتی هم که شخصی رو معاف دائم کردن و کارتش اومد حق ندارند مجددا طرف رو جهت معاینه احضار کنن!! خیلی از افرادی که قبلا معافیت پزشکی گرفته بودن به خاطر وجود یه پلاتین در اندام بدنشون بوده! اما الان شما ده تا پلاتین هم توی بدنت باشه معاف از رزم و کارای سنگین میشی نه معاف کامل. پس با این حساب تمامی افرادی که چند سال پیش معاف کامل شدن هم اکنون باید به خدمت اعزام بشن چون الانه کسی رو معاف پزشکی نمیکنن!! مگر اینکه وضعیتش خیلی حاد باشه.!

یعنی کمتر از 1 ماه کارت میاد؟؟؟

امروز خودمو کشتم تا 110 هزار تومن جور کردم! آخه فقط 24 ساعت وقت داشتم تا پول رو برای کارت معافی واریز کنم!!! بدبخت اونایی که ندارند باید چی کار کنند!

دنیا رو ببین تو رو خدا

تا امروز دعا می کردم چشمام قوز قرنینه داشته باشه و معافی سربازیم رو بگیرم الان دوست دارم چشمام خوب بشه تا بتونم گواهینامه رانندگی بگیرم!

ولی هیچی سلامتی نمیشه! واقعا بعضی ها میان اینجا میگن کاش بجای قوز کمر قوز قرنیه داشتم اصلا نمی دونند که چشم چقدر حساسه و من در روز 4 مرتبه می خوابم! چون چشمم درد می کنه و زیاد نمی تونم ازش استفاده کنم.

18. این کاربر از Aref_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •