تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1309 از 1783 اولاول ... 309809120912591299130513061307130813091310131113121313131913591409 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,081 به 13,090 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

وقتی میومدین اینجا جو میدادین آی ملت بیاین صبا دانلود رو بترکونین , یا همانند کودکان با هم مسابقه میدادین که من تو دانلود بهترینمو از این حرفا ،حالام باید محدودیت رو نوش جان کنید،گوارای وجود..!!
    خلایق هر چه لایق،هنوز نمیدونین باید تو ایران چه جوری زندگی کرد!!
    تهران هم اجرا شده این محدودیت؟

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان الان اینا منتظرن ببیند باز خورد این کارشون چیه تا میتونید زنگ بزنید تهران و حداقل نفری 10 تا شکایت تو سامانه 195 بنویسید
    کسایی که حوصله دارند برند تو صفحه کلوب وزیر شکایت کنند اینا تا چند ماه دیگه باید پروانه هاشون تمدید کنند برای همین اگه ببیند دارند پیش وزیر خراب میشند سریع درستش میکنند
    اگه همین چند روز اول ببیند همه دارند شکایت میکنند سریع درستش میکنند والا همین راه ادامه میدنند

3. 4 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان این صفحه وزیر هست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    حتما برید اونجا تاثیرش بیشتر از سامانه 195 هست 20 تا کامن اونجا بزاریم با همه دیگه یقین بدونید خود وزیر پیگیر میشه شرکت های خصوصی هم مثل سک از این چیزا میترسند
    حتما برید کار 2 دقیقه هست
    خودم اولین کانت نوشتم اگه شبانه میخوایید همین روز اول باید برید

Last edited by khoodet; 02-09-2014 at 15:11.

5. 3 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

دوستان الان اینا منتظرن ببیند باز خورد این کارشون چیه تا میتونید زنگ بزنید تهران و حداقل نفری 10 تا شکایت تو سامانه 195 بنویسید
    کسایی که حوصله دارند برند تو صفحه کلوب وزیر شکایت کنند اینا تا چند ماه دیگه باید پروانه هاشون تمدید کنند برای همین اگه ببیند دارند پیش وزیر خراب میشند سریع درستش میکنند
    اگه همین چند روز اول ببیند همه دارند شکایت میکنند سریع درستش میکنند والا همین راه ادامه میدنند
    دوست عزیز این راهی که شما میفرمایید بسیار عالی است و حتی شاید به نتیجه هم برسیم.من هم از همه این درخواست رو دارم.اما میخواستم بگم بنده خدا جناب وزیر رو جدیدا تهدید کردن اگر پهنای باند اینترنت کشور رو افزایش بدی استیضاحت میکنیم یکسری از مراجع هم که با برخی از کارهای ایشون مخالفت کردند.ایشون هم خودش در فشار هست بنده خدا.

7. 4 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مطابق سیاست تشویقی شرکت صبانت ترافیک مصرفی بین ساعت 2 تا 7 صبح در تمامی روزهای هفته رایگان بوده ( به شرط استفاده منصفانه و تا زمان پر نشدن امکانات از طریق بستر های مخابراتی ) و تعهدی را برای شرکت به همراه نخواهد داشت
    شکایت بی فایده است
    استفاده منصفانه به هر مقداری می تونه اطلاق بشه
    میاد میگه منصفانه دو برابر حجم خریداری شده است
    یه بار میگه برابر با حجم خریداری شده است
    یه بار میگه یک گیگ

9. 3 کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوست عزیز این راهی که شما میفرمایید بسیار عالی است و حتی شاید به نتیجه هم برسیم.من هم از همه این درخواست رو دارم.اما میخواستم بگم بنده خدا جناب وزیر رو جدیدا تهدید کردن اگر پهنای باند اینترنت کشور رو افزایش بدی استیضاحت میکنیم یکسری از مراجع هم که با برخی از کارهای ایشون مخالفت کردند.ایشون هم خودش در فشار هست بنده خدا.
    بابا وزیر زورش به ... نمی رسه ولی زورش به این شرکتا که می رسه من تجربه کردم این صفحه وزیر خیلی تاثیر داره البته به شرطی که کامنت ها زیاد باشه والا با یکی دوتا کسی پیگیری نمی کنه

11. این کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

آخی بنده خدا گناه دارن در سال کل پهنای باند رو 5 میلیارد میخرن 5000 میلیارد میفروشن بعدش ایشون اومدن توی تلویزون گفتن نه اینترنت توی ایران گرون نیست .............
    خانه از پایبست ویران است با این چیزا درست نمیشه جانم

13. 6 کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه palet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

وزیر که حال نداره بیاد سایت پی سی ورلد . تازو اونم فروم پی سی ورلد بگرده تاپیک رو پیدا کنه. این چه آدرسه میدی دوست عزیز . لینک بزار یا اصلا ننویش . شما مشکلتو شفاف توضیح بده. اداری وار خلاصه بنویس

15. این کاربر از palet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه barslona2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

نخیر بعد از ساعت 6 هم سرعت 10 کیلوبایت بود
    واسه من ساعت 6:20 سرعت شد 200 تا
    +++++++++++
    امروز زنگ زدم به شماره صبانت
    بعد قسمت شهرستان زدم وقتی میگفت کد شهرتون رو وارد کنید وارد میکردم میگفت اشتباهه خدانگهدار!!!
    Last edited by barslona2006; 02-09-2014 at 15:31.

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

وزیر که حال نداره بیاد سایت پی سی ورلد . تازو اونم فروم پی سی ورلد بگرده تاپیک رو پیدا کنه. این چه آدرسه میدی دوست عزیز . لینک بزار یا اصلا ننویش . شما مشکلتو شفاف توضیح بده. اداری وار خلاصه بنویس
    بچه های پارس قبلا ادرس داده بودن وزیر در جواب نوشته بود اومده و دیده تایپک پارس رو
    تو کلوب نمی شه کپی پیس کرد حال نداشتم ادرس طولانی این تایپک بنویسم اگه شما حال داری برو همین الان بنویس

18. این کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •