تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1309 از 4428 اولاول ... 30980912091259129913051306130713081309131013111312131313191359140918092309 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,081 به 13,090 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

ترافیک رایگان شبانه پارس انلاین چه ساعتیه ؟
    پست اول تاپیک رو بخون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بصورت رسمی از اساعت 1 الی 6 صبح ولی با روش هایی میشه از 12:30 تا 7 صبح در برخی از مناطق دانلود رو رایگان انجام داد
    این روشها رو به ما هم یاد بدین ثواب داره

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این روشها رو به ما هم یاد بدین ثواب داره
    پست اول همین تاپیک رو بخونید توضیحات داده شده .

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

از دیروز وضع اینترنت به شدت افتضاح شده ! هر چند دقیقه یه بار سند رسیو 0 میشه !
    ربطی به این خبر داره ؟

اینترنت شرق کشور مختل شد/ اختلال در خدمات الکترونیکی

به دلیل اختلال شدید در شبکه اینترنت شرق کشور کاربران اینترنتی و خدمات الکترونیکی سرگردان شدند.

به گزارش مهر، اینترنت شرق کشور از ساعت 9 و 30 دقیقه صبح دوشنبه کاملا مختل شد و کاربران اینترنتی برای استفاده از شبکه اینترنت با مشکل مواجه شدند.

اختلال در استانهای یزد، کرمان، خراسان رضوی، جنوب و شمالی و سیستان و بلوچستان تا دقایقی پیش ادامه داشت و هم اکنون نیز کاربردان با سرعت بسیار پائین اینترنت مواجه هستند.

هر چند مشکلات شبکه اینترنت در شرق کشور از ماه گذشته تا کنون ادامه داشته است اما امروز کاربران با طولانی ترین مدت قطع شدن اینترنت مواجه شدند.

از سوی دیگر خدمات رسانی عابر بانکها، دفاتر خدمات دولت الکترونیک و اداره هایی که با سیستم خدمات دولت الکترونیک نیز خدمات رسانی می کنند مشکلاتی را برای مراجعه کنندگان به همراه داشته است.

مشترکان اینترنت پر سرعت نیز با تماس با شرکتهای اینترنتی جوابی جز اینکه اختلال به دلیل مشکل در سیستمهای زیر ساختی است جواب دیگری برای کاربران ندارند.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

می خوام بدونم سرعت سرویس 1024 نامحدود پارس آنلاین سرعت دانلودش تو ساعت های مختلف روز عملا چجوریه ؟ این رو میدونم که اشترک 1 به 10 هستش و سرعت تقسیم میشه ؟؟؟ به 100 کیلوبایت در ساعت میرسه سرعتش ؟؟ اگه کسی این سرویس رو داشته لصفا راهنمایی کنه من رو . سرویس 1 مگ نامحدود منظورم هست .

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

خوب ما که غرب کشوریم ( جنوب غربی ) چی ؟؟
    اینترنت اینجا حتی تو پیج باز کردن هم میمونه. . .

پینگا زده بالا . . .
    پوکیده . . .

7. این کاربر از Rhodes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

می خوام بدونم سرعت سرویس 1024 نامحدود پارس آنلاین سرعت دانلودش تو ساعت های مختلف روز عملا چجوریه ؟ این رو میدونم که اشترک 1 به 10 هستش و سرعت تقسیم میشه ؟؟؟ به 100 کیلوبایت در ساعت میرسه سرعتش ؟؟ اگه کسی این سرویس رو داشته لصفا راهنمایی کنه من رو . سرویس 1 مگ نامحدود منظورم هست .
    شما منظوت سرویس cra 1024 هست که راحت بگم پارس جان سرعت رو کمترین مقدار قانونی میبنده یعنی در حد 10 کیلوبایت
    اصلا طرفش نرو...

اگه نباشه جاش خالی می مونه feizol65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با عرض سلام
    مودم بنده ASUS N10 مي باشد
    1- هر بار كه مي خوام به اينترنت وصل بشم صفحه SITING برنامه مياد و بعد از كليك روي SAVE بعد از 1 دقيقه به اينترنت وصل مي شود (براي دانلود اتولتيك شبانه مشكل ايجاد مي كنه )
    آيا مي توان جدا گونه كانكشن ساخت كه اتومايتك يا دادن پسو ( بدون برنامه مودم ) به اينترنت وصل شد؟(روش)
    2-وقتي كامپيوتر رو روشن مي كنم صفحه LOG-OFF مي آيد كه بايد هر بار OK كنم تا صفحه دسكتاب بياد (براي دانلود اتولتيك شبانه مشكل ايجاد مي كنه ) چگونه مي توان اين صفحه رو حذف كرد؟
    3- يكي از مشكلات بنده اين است كه بعضي از فايل هاي كه روز قبل با IDMAN دانلود كردم و مقدار باقي مانده و روز بعد بخوان آن را دان كنم مقدار كه دان كردم صفر مي شه از اول دوباره دان ميكنه يا دوباره آدرس لينك رو دوباره سرچ مي كنه باعث مشكل مي شود----> راه حل؟؟؟؟؟؟؟؟
    4- بعضي مواقع سرعت لود شدن خيلي پايين ميايد حتي بالا نمياد ولي سرعت دانلود تغييري نمي كنه !!!!!!!!!!(من هر وقت از خود برنامه مودم متصل ميشه اين مشكلو !!!!!!!!
    به عنوان مثال سايت انتخاب باز مي شه ولي بعضي ا سايت هاي كه از سايت گوگل باز ميكنم هم باز نمي شه حتي ارسال نوشته در اين سايت (forum.p30world.com ) مشكله !!!!!!!!!!!!!!! آيا ايراد ارز سرويس يا از خود ويندوزه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    5- معمولا از چه سايت يا سروري براي دانلود استفاده مي كنيد ؟؟؟؟؟و كدام سرور از نظر تعداد فايل و از نظر سرعت و .... بهترين است و كدام يك سرور هاي emule و torrent بهتر است
    6- در سايت پارس آنلاين نمي تونم گزارش مصرف ببينم(لود نميشه )
    راستي
    سايت SPEEDTST.NET
    بنده يه مشكلي دارم اين كه نتايج بررسي روي كامل نمي كنه و در زماني كه مي خواد
    UPLOAD رو چك كنه بعد از چند دقيقه ارور مي ده يا خيلي طولاني مي شه كه باعث شده يك بار 150 مگ ازم كم بشه
    اسم emule رو شنیدی ، اما نمیتونی مشکل سومت رو حل کنی ؟!!!!!!
    (فکر کنم پورتهای ایمول در ایران بسته باشه. حیف! شبکه ای-دانکی و ایمول غوغاست.)
    تعداد تایم اوت های من خیلی زیاد شده!
    یک ماهی هست که وضع پینگم افتضاح شده.(7-8 ماهی میشه که پارس آنلاین دارم)
    یه مدت کوتاهی پینگ خراب میده و بعدش 6-7تا تایم اوت! بعدش باز پینگ میده بعد باز تایم اوت!
    کلا نموده!
    پیشنهادی چیزی دارین بگین!
    فسخ قرارداد !
    فقط 100 تا !!!!
    تا 20 - 30 هزار تا هم میره.

داره خودمونی میشه Hearse's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    خونه ی بابام

پيش فرض

من الان کلا توی وضع این اینترنت پارس آنلاین موندم!
    مودمو ریست هم کردم و اینبار به جای بریدج، پی پی اُ ای ش کردم ولی بازم همون گهه!
    البته وضع امروز کلا از دیروز و روزای قبل بهتره!

ولی جالبی کار اینجاست که تایم اوت قطاری که میده ارتباط با ریدکال و یاهو و گرنا و ... قطع میشه در اون لحظه، در حالی که در حال دانلود باشی به سادگی دانلودشو میکنه(کم میشه ولی قطع نمیشه و با 50کیلوبایت شب دانلود میکنه)
    جالبی کار اینجا بود که تو بازی بودم و قطار تایم اوت که شروع به کار کرد ارتباط با خود گرنا قطع شد ولی تو بازی بدون مشکل داشتم ادامه ی بازی رو میدادم و حتی لگ هم نمیدادم!
    مثل خر تو کف این اینترنت موندم!

11. 2 کاربر از Hearse بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه poolpool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

3- يكي از مشكلات بنده اين است كه بعضي از فايل هاي كه روز قبل با IDMAN دانلود كردم و مقدار باقي مانده و روز بعد بخوان آن را دان كنم مقدار كه دان كردم صفر مي شه از اول دوباره دان ميكنه يا دوباره آدرس لينك رو دوباره سرچ مي كنه باعث مشكل مي شود----> راه حل؟؟؟؟؟؟؟؟
    idman رو نمیدونم ولی با idm میشه
    البته لینک فایل رو دوباره میخواد چون لینک فایل دیشبی عوض میشه !!!

---------- Post added at 02:29 AM ---------- Previous post was at 02:26 AM ----------

بچه ها
    امشب سرعت همه خوبه ؟ یا فقط من ؟ ( البته نسبت به شبای گذشته ام )

هر شب با 20 - 30 دانلود میکنم ولی امشب با 120 !!!

کاش که همیشه اینطوری بمونه !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •