پست اول تاپیک رو بخون
پست اول تاپیک رو بخون
این روشها رو به ما هم یاد بدین ثواب داره
پست اول همین تاپیک رو بخونید توضیحات داده شده .
از دیروز وضع اینترنت به شدت افتضاح شده ! هر چند دقیقه یه بار سند رسیو 0 میشه !
ربطی به این خبر داره ؟
اینترنت شرق کشور مختل شد/ اختلال در خدمات الکترونیکی
به دلیل اختلال شدید در شبکه اینترنت شرق کشور کاربران اینترنتی و خدمات الکترونیکی سرگردان شدند.
به گزارش مهر، اینترنت شرق کشور از ساعت 9 و 30 دقیقه صبح دوشنبه کاملا مختل شد و کاربران اینترنتی برای استفاده از شبکه اینترنت با مشکل مواجه شدند.
اختلال در استانهای یزد، کرمان، خراسان رضوی، جنوب و شمالی و سیستان و بلوچستان تا دقایقی پیش ادامه داشت و هم اکنون نیز کاربردان با سرعت بسیار پائین اینترنت مواجه هستند.
هر چند مشکلات شبکه اینترنت در شرق کشور از ماه گذشته تا کنون ادامه داشته است اما امروز کاربران با طولانی ترین مدت قطع شدن اینترنت مواجه شدند.
از سوی دیگر خدمات رسانی عابر بانکها، دفاتر خدمات دولت الکترونیک و اداره هایی که با سیستم خدمات دولت الکترونیک نیز خدمات رسانی می کنند مشکلاتی را برای مراجعه کنندگان به همراه داشته است.
مشترکان اینترنت پر سرعت نیز با تماس با شرکتهای اینترنتی جوابی جز اینکه اختلال به دلیل مشکل در سیستمهای زیر ساختی است جواب دیگری برای کاربران ندارند.
می خوام بدونم سرعت سرویس 1024 نامحدود پارس آنلاین سرعت دانلودش تو ساعت های مختلف روز عملا چجوریه ؟ این رو میدونم که اشترک 1 به 10 هستش و سرعت تقسیم میشه ؟؟؟ به 100 کیلوبایت در ساعت میرسه سرعتش ؟؟ اگه کسی این سرویس رو داشته لصفا راهنمایی کنه من رو . سرویس 1 مگ نامحدود منظورم هست .
خوب ما که غرب کشوریم ( جنوب غربی ) چی ؟؟
اینترنت اینجا حتی تو پیج باز کردن هم میمونه. . .
پینگا زده بالا . . .
پوکیده . . .
شما منظوت سرویس cra 1024 هست که راحت بگم پارس جان سرعت رو کمترین مقدار قانونی میبنده یعنی در حد 10 کیلوبایت
اصلا طرفش نرو...
اسم emule رو شنیدی ، اما نمیتونی مشکل سومت رو حل کنی ؟!!!!!!
(فکر کنم پورتهای ایمول در ایران بسته باشه.حیف! شبکه ای-دانکی و ایمول غوغاست.)
فسخ قرارداد !
فقط 100 تا !!!!
تا 20 - 30 هزار تا هم میره.![]()
من الان کلا توی وضع این اینترنت پارس آنلاین موندم!
مودمو ریست هم کردم و اینبار به جای بریدج، پی پی اُ ای ش کردم ولی بازم همون گهه!
البته وضع امروز کلا از دیروز و روزای قبل بهتره!
ولی جالبی کار اینجاست که تایم اوت قطاری که میده ارتباط با ریدکال و یاهو و گرنا و ... قطع میشه در اون لحظه، در حالی که در حال دانلود باشی به سادگی دانلودشو میکنه(کم میشه ولی قطع نمیشه و با 50کیلوبایت شب دانلود میکنه)
جالبی کار اینجا بود که تو بازی بودم و قطار تایم اوت که شروع به کار کرد ارتباط با خود گرنا قطع شد ولی تو بازی بدون مشکل داشتم ادامه ی بازی رو میدادم و حتی لگ هم نمیدادم!
مثل خر تو کف این اینترنت موندم!
idman رو نمیدونم ولی با idm میشه3- يكي از مشكلات بنده اين است كه بعضي از فايل هاي كه روز قبل با IDMAN دانلود كردم و مقدار باقي مانده و روز بعد بخوان آن را دان كنم مقدار كه دان كردم صفر مي شه از اول دوباره دان ميكنه يا دوباره آدرس لينك رو دوباره سرچ مي كنه باعث مشكل مي شود----> راه حل؟؟؟؟؟؟؟؟
البته لینک فایل رو دوباره میخواد چون لینک فایل دیشبی عوض میشه !!!
---------- Post added at 02:29 AM ---------- Previous post was at 02:26 AM ----------
بچه ها
امشب سرعت همه خوبه ؟ یا فقط من ؟( البته نسبت به شبای گذشته ام )
هر شب با 20 - 30 دانلود میکنم ولی امشب با 120 !!!![]()
کاش که همیشه اینطوری بمونه !![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)