من میگم اندیشه شما میگی مخابرات؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من میگم اندیشه شما میگی مخابرات؟
اندیشه دو نوع پورت میفروشه , پورت مخابرات و پورتهای غیر مخابرات, هر دو با یک قیمت , سرویسی که رو پورت مخابرات هست رو عرض کردم.
Last edited by minime; 09-07-2012 at 23:49.
دوستان من نیاز به یه adsl دارم و قصد خریدشو دارم ولی واقعا دامر گیج میشم تو رشت بالاخره کدوم این شرکت ها خوبن اندیشه البرز پارس انلاین؟ من خودم بیشتر رو اندیشه مانور دادم نظر شما چیه با سرعت 128 و در مورد ترافیکشم هم نامحدود چون حجم دانلودام بالایه (کافی نت رو داغون میکردم) به نظرتون محدود بگیرم شب بذارم دانلودام رو بکنم که رایگان هست لطفا کمک کنید.
سلام دوستان...
از بین اساتید کسی راجبه دامون شنیده! طرفی که اینو بهم معرفی کرده میگه مال پیشتازانه! میخواستم اگه سرویس دهنده خوبیه با اینکه قیمتهاش مناسب تر از اندیشه ست بهش نقل مکان کنم! راستش دیگه از اندیشه خسته شدم...!
راستی از انزلی مزاحم شدم...!![]()
من خودم لاهیجان هستم و اندیشه دارم -- ازش 80 درصد راضیم
به خاطر همین میخام برم سراغ دامون -- یکی از رفقام رشته و اندیشه داره و کاملا راضیه
شما اگه دانلود تو ساعات رایگان واست مهمه 1024 با ترافیک 2 گیگ بگیر -- سرعت دانلودش حدود 250 هست -- تو 6 ساعت رایگان میتونی حدود 4 تا 5 گیگ دانلود کنی (( البته بستگی به سروری داره که ازش دانلود میکنی -- اگه کمتر دانلود شد به ما فحش ندی))
من ساکن لاهیجان و مثل شما از اندیشه نا راضی هستم و میخام برم سراغ دامون -- اندیشه جدیدا زیاد قطعی داره - البته به خاطر 2 برابر کردم هزینه هر گیگ دانلود اضافه هم خیلی شاکیم (( از 2 تومان به 3700 ))
تو شهر خودمون مثل اینکه شرکت خوبیه و ازش تعریف میکنن
من رفیقم رشته و از اندیشه راضی هست -- شما اگه دانلود رایگان واست مهمه 1024 با ترافیک 2 گیگ بگیر
تو 6 ساعت دانلود رایگان با توجه به سرعت 250 میتونی حدو 3.5 تا 5 گیگ دانولد کنی (( البته بستگی به سروری داره که ازش دانلود میکنی ))
خط نامحدود نگیر - چون هم کمتر دانلود میکنی (( نامحدود 128 رشت سرعتش 32 هست و شما اگه 24 ساعت هم سیستم رو روشن بزاری روزی 2700 میتونی دانلود کنی ))
هم با توجه به اینکه سیستم تو یک ماه روشنه بهش فشار میاد
راستش منم از اندیشه ناراضی هست و میخام دامون بگیرم
البته من ساکن لاهیجانم و دوستان از دامون تعریف میکنن
از اندیشه به دو دلیل ناراضیم 1- قطعی بیش از اندازی ( البته جدیدا )
2- دو برابر کردن قیمت هر گیگ شارژ اضافه ( از2 تومان به 3.7 تومان )
دوست من اگه دانلود زياد كني با وجود اينكه نامحدوده اما خوب بعد مدتي محدود ميشي معمولا بعد از دو هفته زياد و مداوم دانلود كني محدود ميشي
شما 256 نامحدود اندیشه بگیر . اگر هزینش بالاست ، 128 محدود بگیر.البته اینم خیلی مهمه که شما کدوم منطقه ی مخابراتی تشریف دارین.
این نت مخابراتم عین یه شیلنگ پوسیده می مونه. هر جاش میترکه ، درستش میشه و بعد دو روز یه جای دیگه. الان پینگش داره ریپ میزنه.
Last edited by TimeWarp; 10-07-2012 at 00:37.
شرمنده من اینو نمیدونستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)