Переклад не عزیز،
چند نکته لازمه که باید بگم:
جی 12 در واقع یک دوربین نیمه حرفه ای هستش که برای تکمیل عکاسی حرفه ای طراحی شده.اون کسیکه این
دوربین رو نقد کرده ظاهرا کمی عجول بوده!!! چون اساسا این دوربین برای عکاسی سریع طراحی نشده!!!
پیکسلاژ بالا رو نباید دلیل بر برتر بودن گذاشت! دوربینهایی با اندازه سنسور بزرگ و نوردهی کارا، همیشه بهتر از
دوربینهایی با پیکسلاژ بالا و سنسور کوچیک ظاهر میشن. به نظر بهتر بود کمی نقد منصفانه تری رو رو میکردین!!!
یا لاقل چند سایت معتبر خارجی رو برای این منظرو انتخاب میکردین!!!
مدها و تنظیمات جی12 بسیار سطح بالا طراحی شده. به طوریکه کمتر دوربینی با چنین کانفیگ قوی ایی در این
کلاس دیده میشه. همچنین با پشتیبانی مطلوب از وسایل جانبی اعم از فلاش و انواع مبدل، دست عکاس رو
برای متدهای ویژه باز میزاره.
به شخصه نقدهایی که در سایتهایی ایرانی میزارن رو اصلا قبول ندارم. چون نه تخصصی هست و نه اینکه به همه
قسمتهای یک دوربین پرداخت میشه. گاهی اوقات هم با نوشتم یکسری مطالب خنده دار! در قالب نقد، در بهتر
جلوه دادن یک جنس دارن. کیفیت فیلمبرداری هر دو مدل رو من دیدم. جی12 با وجود فیلمبرداری 720P نویز بسیار
کم و فوق العاده پایینی در این مقوله داره. اما مدل سونی حتی با کیفیت 1080pهم تصویر رو در زومهای بالا و نور
ملایم با بور شدگی همرا میکنه. من نقد بالا رو اصلا قبول ندارم. چون اصل موضوع یه چیز دیگه رو اثبات میکنه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مدل سونی رو خودم نداشتم! اما یکی از دوستانم با کمی عجله این مدل رو تهیه کرد و بعد از چند ماه با کلی
ضرر فروخش. در این مورد هم من هیچ قضاوتی نمیکنم. و روی مدل معرفی شده خودم پایبند هستم.
حالا تصمیم با خود شماست!!!