تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1309 از 2376 اولاول ... 30980912091259129913051306130713081309131013111312131313191359140918092309 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,081 به 13,090 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

هشدار امنيتى استقلالى ها:
    جان واريو را از دسترس دلال ها دور كنيد!

اگر چه سياوش اكبرپور و آرش برهانى در جدال با پيام به معناى واقعى كلمه خوش درخشيدند اما نبايد فراموش كنيم كه يك بازيكن ديگر هم در پيروزى پرگل استقلال نقش مؤثرى ايفا كرد. او كسى نبود غير از فابيو جانواريو هافبك طراح آبى ها كه به خوبى براى مردان خط حمله خلق موقعيت مى كرد. البته جان و اريو چند هفته اى است كه در اوج قرار دارد و انصافاً يكى از مردان برتر استقلال در نيم فصل اول محسوب مى شود به همين خاطر استقلالى ها به نوعى نگران وضعيت وى هستند! اين طور كه ما مطلع شديم؛ مربيان استقلال به مديران باشگاه هشدار داده اند كه مراقب گفت و گوى واسطه ها با جان واريو باشند زيرا كافيست كه يك پيشنهاد وسوسه برانگيز به وى ارائه شود تا تمركز اين بازيكن برهم بخورد و يك مهره خوب در ليگ قهرمانان آسيا از دست برود! جالب اينجاست كه استقلالى ها از همين حالا به دنبال تمديد قرار داد جان واريو هستند تا در صورتى كه جدايى او قطعى شد حداقل از نظر مالى ضرر نكنند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

شايعه جالب در مورد مرد طلايى
    سياوش تا سه شنبه در تركيب نبود!

بدون شك سياوش اكبرپور برترين فرد بازى استقلال - پيام بود زيرا به تنهايى ۳ بار تور دروازه حريف را لرزاند و بر روى يكى از گل هاى برهانى هم نقش مؤثرى ايفاء كرد تا نشان بدهد كه به روزهاى اوج خود بازگشته است. اگر چه امير قلعه نويى بعد از بازى لب به تحسين سياوش گشود و در گفت و گو با خبرنگاران عملكرد مهاجم خود را مورد ستايش قرار داد اما جالب است بدانيد كه در ارتباط با وى شايعه بسيار مهمى هم شنيده مى شود. اين طور كه ما مطلع شديم، كادر فنى قصد داشت سياوش را به واسطه حركتى كه در بازى با سايپا هنگام تعويض خود انجام داد تنبيه كند و وى را در جمع نفرات اصلى قرار ندهد. حتى عده اى مدعى اند كه اكبرپور تا ظهر روز سه شنبه (حدوداً ۲۴ ساعت قبل از شروع بازى) در تركيب اصلى نبود اما امير قلعه نويى در آخرين ساعات ترجيح داد، مسأله را تمام شده تلقى كرده و به اكبرپور بازى بدهد كه اتفاقاً با نتيجه بسيار خوبى هم توأم شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

جريمه قلعه نويى امروز پرداخت مى شود
    امير قلعه نويى سرمربى استقلال از سوى كميته انضباطى فدراسيون فوتبال به پرداخت مبلغ ۵۰۰ هزار تومان جريمه نقدى محكوم شد. طبق شنيده هاى ما قرار است امروز اين پول از سوى باشگاه استقلال به حساب اين كميته ريخته شود تا قلعه نويى بتواند اين تيم را در ديدار فردا مقابل ابومسلم در مشهد همراهى كند.گفتنى است اگر اين پول به حساب فدراسيون فوتبال ريخته نشود قلعه نويى نمى تواند در نيمكت آبى پوشان بنشيند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

واعظى آشتيانى: اگر با قلعه نويى مشكل داشتم تيم نتيجه نمى گرفت

اميررضا واعظى آشتيانى مديرعامل باشگاه استقلال كه تيمش توانست مكان دوم جدول را در پايان نيم فصل اول به خودش اختصاص دهد در خصوص نيم فصل اول و تغييرات مديريتى گفت: نيم فصل اول هيجانات خاصى داشت و ما شاهد جابه جايى هايى در صدر جدول بوديم و در عين حال بازى ها بسيار فشرده بودند اما با توجه به اين فشردگى ها تيم هاى شايسته در بالاى جدول قرار گرفتند. او دليل اصلى موفقيت استقلال در نيم فصل اول را همكارى كادر مديريتى دانست و گفت: كادر مديريتى بدون شك با برنامه ريزى و نظارت بر چگونگى اجراى آن تأثير زيادى در موفقيت تيم داشته اند اما موفقيت ما حاصل زحمات اعضاى استقلال بوده است، خوشبختانه تغيير مديريت در باشگاه استقلال حواشى اى كه به نتايج تيم لطمه بزند را به وجود نياورد.آشتيانى در خصوص كادرفنى استقلال هم گفت: امير قلعه نويى به عنوان سرمربى تيم استقلال نه تنها يك مربى مدبر و آگاه به متد روز دنياست بلكه نقش يك مدير خوب را نيز در تيم ايفا مى كند. او در خصوص برنامه ريزى براى نيم فصل دوم هم گفت: بدون شك براى نيم فصل دوم تدابيرى انديشيده شده است. بخشى از اين تدابير دست سرمربى است كه بايد براى ۳ جام معتبر برنامه ريزى كند و در كنار آن هم بايد يك برنامه ريزى براى مسائل غيرمترقبه هم در نظر گرفته شود اما با نگاه بلند مدت و تدبير خوب و ديدن زواياى مختلف مى توان حركتى بدون چالش داشته باشيم و در ۳ جام نيز موفق باشيم.آشتيانى در خصوص مسائل و مشكلات مالى هم گفت: مسائل مالى گريبانگير تمامى تيم هاست. جاى دارد از بازيكنان و كادر فنى كه با متانت با مشكلات مالى برخورد كرده اند تشكر كنم. باشگاه نسبت به امور مالى بى اهميت نبوده است و سعى كرديم تعهداتمان را به خوبى انجام دهيم.واعظى در خصوص فابيو بالا هم گفت: من به هيچ عنوان قصد دخالت در كار فنى را ندارم و عده اى سعى مى كنند با گفتن اين صحبت ها حواشى را به باشگاه راه دهند، كادر مديريتى در خصوص مسائل فنى هيچ اظهارنظرى نكرده است. واعظى در پايان هم تأكيد كرد: من و امير قلعه نويى هيچگونه اختلافى با يكديگر نداريم زيرا اگر غير از اين بود مطمئناً نمى توانستيم با يكديگر همكارى كنيم و اصلاً تيم نتيجه نمى گرفت.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مجيدى مقابل ابومسلم هم نيمكت نشين است

با وجود عملكرد قابل قبول فرهاد مجيدى در بازيهاى اخير استقلال ، اين بازيكن به احتمال بسيار در بازى با ابومسلم نيز نيمكت نشين خواهد بود. كاپيتان اول استقلال در بازيهايى كه به عنوان بازيكن ذخيره به ميدان آمده عملكرد خوبى داشته اما با اين حال كادرفنى استقلال قصد دارد بازهم در صورت لزوم از مجيدى در نيمه دوم بازى با ابومسلم استفاده كند. به گفته يكى از مربيان استقلال تركيب اكبرپور و برهانى جواب داده و قلعه نويى قصد ندارد اين ارنج را به هم بريزد. لازم به ذكر است فرهاد مجيدى در تمرين روز پنجشنبه استقلال تهران نيز غيبت داشت.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اكبرپور چهارمين «هت تريكر» ليگ
    سياوش اكبرپور مهاجم استقلال توانست در ديدار مقابل پيام مشهد به تنهايى ۳ گل به ثمر برساند و به قولى هت تريك كند. جالب اينكه اين بازيكن چهارمين «هت تريكر» ليگ در فصل جارى مى باشد. قبل از وى على كريمى مقابل ابومسلم، محمدرضا خلعتبرى مقابل سايپا و آرش برهانى مقابل پيكان هت تريك كننده هاى ليگ بوده اند.گفتنى است اگر برهانى پنالتى خود را هدر نمى داد مى توانست براى دومين بار در فصل جارى هت تريك كند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

آرش برهانى: با گلزنى هايم استقلال را قهرمان ليگ برتر مى كنم

آرش برهانى، مهاجم استقلال توانست در پايان نيم فصل اول رقابت هاى ليگ برتر به عنوان آقاى گلى ليگ دست پيدا كند. گفت وگوى او را با ابرار ورزشى بخوانيد:
    • بازى با پيام چطور بود؟
    - بازى خوبى بود. به پيامى ها تبريك مى گويم. آنها ضد فوتبال بازى نكردند. ما در نيمه اول كمى بد بازى كرديم اما با شروع نيمه دوم توانستيم از موقعيت هاى به دست آمده بهتر استفاده كنيم و برنده از زمين خارج شويم.
    • فكر نمى كنيد پيام كمى ضعيف بود؟
    - اصلاً، آنها چون در روزهاى گذشته بيشتر درگير مسائل مالى بودند تمركز لازم را نداشتند. به نظر من اگر مشكلات مالى پيام حل شود آنها يكى از بهترين تيم هاى ليگ خواهند شد.
    • در مورد پنالتى اى كه از دست داديد صحبت كنيد؟
    - به هر حال فكر مى كنم بد به توپ ضربه نزدم اما با بدشانسى به تير دروازه برخورد كرد.
    • فكر مى كرديد دوباره پنالتى دوم را نيز قلعه نويى به شما بدهد؟
    - فكر نمى كردم. از ايشان تشكر مى كنم كه در احياى دوباره من نقش عمده اى داشت.
    • با ۱۲ گل آقاى گل نيم فصل شديد. چه نظرى داريد؟
    - اول از تلاش ساير بچه ها كه كمك كردند من گلزنى كنم تشكر مى كنم بعد هم از زحمات آقاى مرفاوى كه هر روز بعد از تمرين با من تمرينات اختصاصى مى كرد.
    • فكر مى كنيد بتوانيد اين روند را ادامه دهيد؟
    - تمام سعى و تلاش من اين است كه بتوانم روند گلزنى هاى خود را ادامه دهم. مى خواهم با گل هايم استقلال را قهرمان ليگ برتر كنم.
    • فكر مى كنيد به تيم ملى دعوت شويد؟
    - اميدوارم، بستگى به نظر كادرفنى و شخص آقاى دايى دارد.
    • بازى با ابومسلم را چطور ارزيابى مى كنيد؟
    - بازى در مشهد سخت است. اميدوارم بتوانيم ۳ امتياز را كسب كنيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

رقابت من و قلعه‌نويي ديدني مي‌شود
    فوتبال- گروه ورزشي:
    «وقتي ابراهيم‌زاده را انتخاب كرديم عده‌اي گفتند كار ذوب‌آهن تمام است و او نمي‌تواند نتيجه بگيرد.

حالا در پايان نيم فصل خوشحالم كه بدون توجه به حاشيه‌ها، به منصور ابراهيم‌‌زاده اعتماد كرديم. چون او و تيمش واقعا استحقاق رسيدن به قهرماني را دارند.»

اين اظهارات سعيد آذري است. مديرعامل باشگاه ذوب‌آهن در خصوص قهرماني نيم‌فصل مي‌گويد: «بابت قهرماني نيم‌فصل فقط مي‌توانيم لبخند بزنيم اما از سويي بايد با احتياط بيشتري حركت كنيم چون در نيم‌فصل‌دوم بازي‌هاي ليگ به مراتب سخت‌تر خواهد شد.» وي نقش ابراهيم‌زاده را در قهرماني نيم‌فصل بزرگ مي‌داند و تصريح مي‌كند: «اعتماد ما به او بي‌دليل نبود. ذوب‌آهن واقعا مستحق قهرماني است.»

منصور ابراهيم‌زاده اما در گفت‌وگو با همشهري تاكيد مي‌كند كه در موفقيت ذوب‌آهن به تنهايي ايفاي نقش نكرده است.

* آقاي ابراهيم‌زاده، شما قهرمان نيم‌فصل رقابت‌هاي ليگ برتر شديد. نظرتان چيست؟

دو مسئله باعث شده كه نسبت به ذوب‌آهن دلگرم باشم. اول اينكه تيم ما در نيم‌فصل نخست امتيازات خوبي را ذخيره كرد و از اين گذشته معتقدم بازيكنان از انگيزه كافي براي كسب عنوان قهرماني برخوردارند.

* نيم‌فصل دوم كار سخت‌تري داريد. اينطور نيست؟

ما الان جايگاه خوبي داريم اما قهرماني نيم‌فصل تضمين كافي براي قهرماني پايان فصل به حساب نمي‌آيد. قهرمانان هميشه در نيم‌فصل دوم مشخص مي‌شوند اما معتقدم امتيازات خوب ما در نيم‌فصل باعث دلگرمي است.

* در ابتداي فصل عده‌اي اعتقاد داشتند شما در ذوب‌آهن نمي‌توانيد نتايج خوبي كسب كنيد؟

ديدگاه من در قبال انتقادها، رويارويي مستقيم نيست. من به انتقادها فكر مي‌كنم و بعد به دنبال راه‌حل مي‌گردم كه خودم را ثابت كنم.

* به رسانه‌ها؟

نه، اول بايد خودم را به خودم ثابت كنم. اين مسئله را به بازيكنانم ياد داده‌ام كه به دنبال ثابت‌كردن خودشان به ديگران نباشند.

* با اطمينان خاصي سخن مي‌گوييد.

چراكه نه. مجموعه ذوب‌آهن براي رسيدن به هدف خود تلاش مي‌كند. هميشه شرايط تعيين‌كننده است. اينجا شرايط خوبي وجود دارد. من تنها نيستم، حالا توپ قهرماني زير پاي ذوب‌آهن است.

* آقاي ابراهيم‌زاده، شما در تيم‌ملي به اندازه امروز جاه‌طلب نبوديد. قبول داريد؟

نه، اينطور نيست. جاه‌طلبي در كنار تلاش جواب مي‌دهد. هيچ‌وقت نخواسته‌ام در رسانه‌ها سروصدا راه بيندازم. من درون زمين جاه‌طلبم و آنجا حق خودم را از فوتبال مي‌گيرم. در ضمن اعتمادي كه مديران ذوب‌آهن به من داشته‌اند هميشه باعث اميدواري‌ام شده است.

* اگر در تيم‌ملي هم مثل ذوب‌آهن از شما حمايت مي‌شد، مي‌توانستيد به موفقيت برسيد؟

معتقدم كه مي‌توانستم. اگر به من اعتماد مي‌كردند در تيم‌ملي هم موفق مي‌شدم.

* حتي با همين امكانات محدود؟

بله، مي‌توانستم.

* قلعه‌نويي در برنامه نود گفت دستياران من حالا سرمربي چهار تيم اول ليگ هستند. نظرتان چيست؟

حق با اوست. ما كادر فني قدرتمندي بوديم.

* حتي قوي‌تر از كادرفني فعلي؟

قضاوت با افكار عمومي است. مردم بهتر داوري مي‌‌كنند.

* رقباي شما براي رسيدن به قهرماني ليگ چه تيم‌هايي هستند؟

استقلال، پرسپوليس، پيكان، سپاهان و مس.

* اما مي‌گويند رقابت شما با استقلال خواهد بود. نظرتان چيست؟

رقابت من با قلعه‌نويي ديدني مي‌شود. ما دوستان خوبي هستيم و در فوتبال جوانمردانه با يكديگر رقابت مي‌كنيم.

* ذوب‌آهن قهرمان خواهد شد؟

سخت است. قابل پيش‌بيني هم نيست. اما هدف‌گذاري ما جز قهرماني چيز ديگري نيست. من روياهايي دارم كه بايد براي رسيدن به آنها مبارزه كنم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

علیزاده تهدید به جدایی از استقلال کرد

علی علیزاده مهاجم تیم فوتبال استقلال تهران اظهار داشت چنانچه نیمکت نشینی وی ادامه یابد از این تیم جدا خواهد شد.
    به گزارش شبکه خبر ، علیزاده که به خاطر پرتاب بلند اوت مشهور است اعلام کرد اگرچه یک سال دیگر با استقلال قرارداد دارد اما چنانچه مربیان و مسوولان این تیم اجازه دهند وی مایل است در نیم فصل از استقلال جدا شده و به تیم دیگری ملحق شود.

وی با اشاره به اینکه اعتراضی به عملکرد مربیان تیم نداشته و و به انتخاب آنها احترام می گذارد افزود : تیم با ترکیب فعلی خوب
    نتیجه می گیرد و غیر منطقی است كه انتظار داشته باشیم كادرفنی به خاطر چند بازیكن نیمكت نشین دست به تغییر تركیب فعلی بزند اما شرایط حرفه ای ایجاب می کند من نیز به دنبال شرایطی برای بازی کردن باشم و به همین دلیل قصد دارم از این تیم جدا شوم.

علیزاده اضافه کرد : در حال حاضر چهار تیم لیگ برتری خواهان وی هستند

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

وقتي آقاي مجري همچنان حرف خودش را مي‌زند

جهانگير كوثري: با دعوت كردن بالا برنده شديم
    ---------------------------------------------

جهانگير كوثري يك چهره مشهور در ميان مجريان برنامه‌هاي ورزشي است ولي اين شهرت حداقل در بين نسل جديد كه گزارش‌هاي جذاب او در دهه 70 را به خاطر ندارند تبديل به محبوبيت نشده است. روند فوق‌العاده كند برنامه ورزش از نگاه دو و انتقاداتي كه نسبت به دعوت فابيو بالا و برنامه هفته گذشته او مطرح شد، كوثري را در موقعيت پاسخگويي قرار داد؛«مهم نبود كه فابيوبالا، به باشگاه استقلال مي‌پيوندد يا نه. من به عنوان تهيه كننده برنامه ورزش از نگاه دو، نبايد شكار به اين مناسبي را از دست مي‌دادم.»
    او درحالي از تصميم خود دفاع مي‌كند كه حتي مربيان استقلال نيز نتوانستند مدارك قابل استنادي براي نشان دادن توانايي‌هاي بالا پيدا كنند و عذر او را خواستند ولي جهانگير كوثري كماكان روي حرف خودش است؛«فابيوبالا در باشگاه‌هاي بزرگي چون فلوميننزه و گرميو بازي كرده، او سوژه داغي بود كه به دست ما رسيد و با دعوت كردنش خيلي برنده شديم.»
    مشخص نيست كوثري از كدام برنده شدن حرف مي‌زند؟
    فابيوبالا به اعتقاد بسياري از نزديكان باشگاه شايستگي فني بسيار كمتري نسبت به مانور رسانه‌اي كه روي او شده بود داشت. اعطاي فرصت طولاني به سوژه‌اي به نام فابيوبالا در واقع محدود كردن زمان براي پرداختن به موضوعات بسيار مهم‌تري از رسانه‌ ملي بود هرچند كوثري طبق روال اخير خود كه سن و سال را براي نظردادن پيرامون يك برنامه ملاك مي‌داند همچنان از برنامه‌اش دفاع مي‌كند؛«تهيه كنندگان، موضوعات و ميهمانان برنامه را با توجه به سليقه و سياست كلي صدا و سيما انتخاب مي‌كنند ضمن آنكه به رعايت عدالت اعتقاد دارند.»

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •