رو m33 بود کردم sony np9660 کردم جواب نداد.
با promateus هم درست نشد
رو m33 بود کردم sony np9660 کردم جواب نداد.
با promateus هم درست نشد
یه جا خوندم که طریقه نصبشو نوشته البته به صورت انگلیسی ببین به دردت میخوره
Prince of Persia: The Forgotten Sands
Requirements: custom firmware 5.XX (e.g. 5.00 M33, 5.03 GEN, 5.50 GEN)
Tested on PSP-1000 (5.50 GEN-D3) and PSP-2000 (5.50 GEN-D3) - both working fine.
Instructions:
1) In case you are already using plugins, just paste this: "ms0:/KHBBS/KHBBS_patch.prx 1" (without quotation marks) into your seplugins/game.txt. Otherwise just copy "seplugins" folder from this release to the root directory of your Memory Stick.
2) Copy "KHBBS" folder to the root directory of your Memory Stick.
3) Extract POPTFS.iso from archive to ISO directory on your Memory Stick. This can be done using WinRAR or Total Commander.
4) Power-off your console (by holding power switch upwards for a couple of seconds), so the new installed plugin can be used. Then turn it on. Now you're ready to go!
If for some reason game refuses to launch reboot to your Recovery Menu, go over the 'Plugins' section and make sure KHBBS.prx is Enabled at [GAME] section.
And remember these files are for the custom firmwares ONLY!
Enjoy & Have fun!![]()
این فایل هایی رو که نوشته باید از کجا بیارم
سلام من یه psp 3000 slim با فریمویر 5.03 دارم
میخواستم بدونم چجوری میشه تراوین رو با بروزرش اجرا کرد؟
آخه وقتی وارد سایت میشه همه چی درهم برهمه مثلا دکمه لوگین که زیر یوزر و پسورد باید باشه نیست!!
در ضمن زبون فارسی رو هم به صورت خط فاصله( -- ) نشون میده!
میشه راهنمایی کنید؟؟
ممنون
سلام من یه PSP 1000 دارم با فریمور( M33-2 3.90 ) فریمور های GEN -A ,GEN-D,GEN-D3 رو هم دانلود کردم من حالا باید چیکار کنم اول به A بعد به D و بعد به D3 ؟؟؟؟؟؟ چون توی یکی تو تا سایت گفته بودن باید اول به M33-6 5.00 اپگرید کنم من باید چیکار کنم میترسم دستگاه خراب بشه
راستی این یعنی چی ؟؟
ماله من هم فعال نیست ولی نمیدونم ریکاوری کجاست؟؟؟؟ و بقیه قسمت هاش اگر راهنمایی کنید ممنون میشمبرای فعال کردن کلید select هم کافی هست به ریکاوری منو رفته سپس به قسمت configuration بری سپس use vsh menu را روی حالت vsh menu بزاری.
![]()
روش نصب رو بلد نیستم ولی برای رفتن به ریکاوری باید psp رو کامل خاموش کنی. دکمه r را نگه دار سپس روشن کن
ممنون همین هم بازم خوبهروش نصب رو بلد نیستم ولی برای رفتن به ریکاوری باید psp رو کامل خاموش کنی. دکمه r را نگه دار سپس روشن کن
باز هم تشکر
![]()
سلام.... در واقع بهتر است که اول به M33-6 5.00 و سپس به GEN-D3 به روز رسانی کنید.
در هر صورت نیازی به GEN -A ,GEN-D و.... ندارید.![]()
ممنون از راهنماییسلام.... در واقع بهتر است که اول به M33-6 5.00 و سپس به GEN-D3 به روز رسانی کنید.
در هر صورت نیازی به GEN -A ,GEN-D و.... ندارید
فقط یه چیزی مطمعن هستین که؟؟؟
پس هی صد دفه میگفتن باید به a ,d,d3 اپ کنیم الکی بود من اینهمه رفتم دانشون کردم![]()
Last edited by Sorena_777; 15-08-2010 at 09:09. دليل: ویرایش
سلام نمیشه کاری کرد که تو بروزر psp فارسی نشون بده؟ یا حد اقل حروف فارسی رو تشخیص بده(مثلا حروف به هم نچسبیده باشن"س ل ا م ف ع ر") ممنون
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)