آره ظاهرا پایین اومده مال منم 2 مگه!؟
آره ظاهرا پایین اومده مال منم 2 مگه!؟
خوب ممکنه از اکانتیک محدود شده باشین.ربطی به پهنای باند نداره
آقا من با لب تاپم وقتی به وایرلس مودمم وصل میشم نمیتونم سایت باز کنم حتما باید یا به صورت bright وصل بشم تا جواب بگیرم ، یا حتما باید وقتی رو حالت pppoe هست یه چیز پی ان بزنم برم تو سایتا
سلام به همه هم استانی های عزیز خودم
دوستانی که از این جشنواره پاییزه جدید شرکت مخابرات مازندران، adsl گرفتن، چند تا سوال ازشون داشتم که اگه لطف کنن و جواب بدن ممنون میشم
۱- وضعیت تایم شبانه شرکت مخابرات تو این جشنواره جدید چطوره؟
۲- تایم شبانه از چه ساعتی شروع میشه و کی تموم میشه؟
۳- آیا سرعت دانلود تو تایم شبانه و روزانه با هم فرقی داره؟ هر کدوم چقدره؟
۴- کدوم سرویس جشنواره مخابرات رو برای دانلود شبانه بهترین گزینه می دونید؟
۵- در بهترین حالت و بدترین حالت با اینترنت مخابرات چقدر میشه دانلود شبانه داشت؟
۶- دوستانی که تو این تاپیک هستن معمولا تجربه خودشون از دانلود شبانه چطوره و در حدود چقدر هستش؟
۷- آیا به کسی که فقط برای دانلود شبانه، اینترنت میخواد پیشنهاد می کنید که تو این جشنواره ثبت نام کنه ؟ یا نه گزینه های دیگه ای دارید؟
۸- وضعیت پهنای باند شرکت مخابرات تو غرب استان چطوره؟
۹- میشه با سرویس های این جشنواره تو تایم شبانه به حداکثر سرعت رسید؟
۱۰- شرکت مخابرات رو برای دانلود شبانه پیشنهاد می کنید؟ یا شرکت های دیگه ای رو برای دانلود شبانه تو استان مازندران بهتر می دونید؟
چقدر سوال
1-خوبه
2-ساعت یک تا هفت صبح
3-خیر شبانه و روزانه هیچ وفرقی نداره برای مثال من دو مگ دارم سرعتم تو روز و شب 240 هست
4-بستگی به میزان مصرفت داره
5-من با دو مگ کمتر از 4 گیگ نگرفتم تا 5 گیگ هم گرفتم
6-!!!!
7-بله
8-اینجا که فعلا مشکلی نیست
9-بله
10-بله فعلا تو دانلود شبانه راضی هستیم البته تجربه ثابت کرده با مخابرات نمیشه اعتماد کرد هر روزش فرق میکنه
موفق باشید
دوستان از این آی پی پینگ می گیرید ؟ ممنون
146.66.152.1
سلام واسه شما چند روزه نت شما قطع و وصل میشه یه دفعه ؟؟؟؟ با اینکه چهار چراغ روشنه یا اینکه جتی آی پی هم تو کانفیگ دارین قطع و وصل میشه ؟؟؟؟؟؟
الان دو سه روزه عذاب آور شده و کل شهر نکا مخابراتش اذیت میکنه !
واسه شما ها هم اینجوریه ؟؟ با وجود 4چراغ روشن یه دفعه زرد میشه نت و هیچی نمیره !!!!!!!!!
نکنه دارن این شیلترینگ هوشمندو تست میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟
پ.ن : جالبه الان داشتم مینوشتم گزینه ارسال رو زدم ارسال نشد و دیدم نت زرد شد !!!!!!!!! بازم ارسال نشد !!!! خیلی هوشمنداااااااا تا دید انتقاد میکنم دو دقیقه نت رو قطع کرد !!!!!!
سلام اره عزیز خیلی ناجوره 3 4 روزیه معلوم نیست چیکار میکنن ...................
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)