تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1308 از 1805 اولاول ... 308808120812581298130413051306130713081309131013111312131813581408 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,071 به 13,080 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_goleyakh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اقا میشه به 2020 زنگ زد و کمپین تابستان 93 رو گرفت یا باید حضوری رفت ؟ من الان رفتم امور مشترکین منطقمون گلشهره میگه باید بری ی جای دیگه تو گلشهرم فقط همین یکی هست گفت برو طلاب یعنی میشه برم اونجا این طرحو بگیرم ؟
    سلام
    اگه میخواین بصورت پست پید باشه یعنی روی قبض بیاد همون 2020 می تونه فعال کنه،اما اگه میخواین پیش پرداخت باشه هر نمایندگی یا دفتر امور مشترکینی برید میتونه فعال کنه واستون.

2. این کاربر از mehrdad_goleyakh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت javadrahmani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

الان قبض تلفنو اینترنتی برداخت کردم اما هنوز تلفن قطعه کسی میدونه کی وصل میشه ؟ به هر شماره ای که زنگ میزنم مشغولی میخوره با موبایل به خونه زنگ زدم اونم 2 تا بوق بشت سر هم میزنه :|

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

الان قبض تلفنو اینترنتی برداخت کردم اما هنوز تلفن قطعه کسی میدونه کی وصل میشه ؟ به هر شماره ای که زنگ میزنم مشغولی میخوره با موبایل به خونه زنگ زدم اونم 2 تا بوق بشت سر هم میزنه :|
    سلام
    پرینت صفحه پرداختی یا شماره تراکنش پرداخت رو ببرید امور مشترکین منطقه ای که هستید،اونا وصلیش رو میزنن نیم ساعت بعد هم وصل میشه.

داره خودمونی میشه Just Me Samanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

به من که هیچی نداده تازه در عرض این 14 روزی که از مرداد گذشته 7 گیگ و 453 مگابایت هم ازم کم شده !!!!!!!!!!!!!!! یا خدا یعنی حجم خوری وحشتناک بخدا یک فایل یک مگا بایتی هم یعنی هیچچییی من روز دانلود نمی کنمااااا همش صرف کار های ضروری و نیاز های ضروری هست که یه سرچ ساده حتی صفحه وب تکست ساده رو چندین مگا بایت مینداره حجم اپلود رو هم که ماشالله حتی یک کیلو بایتش رو هم کم نمی کنه !!!! اپیدت ها هم همه بسته ! اخه اینا چه قدر می تونن نامرد و سنگ دل و ب رحم باشن
    متاسفانه مخابرات داره روز ب روز دزدی هاشو بیشتر میکنه. نمیدونم بلاخره کی میخواد شکم این حرو.مز.اده های بی پدر پر بشه!
    اصلا حریف شارژ نمیشم در حالیکه من بیشتر روز دارم بازی میکنم یا فیلم و سریال میبینم و فقط شاید روزی ی ساعت برم وبگردی
    اونم چندتا سایت مشخص ک اکثرش تکسته و فاقد هرگونه فایل حجیم!!

ضمنا اونایی ک میگن مخابرات حرو.مز.اده بهشون حجم و زمان داده یا آشنا بودن یا احتمالا مشترک خیلی خیلی کم مصرف
    والا فک کردین مخابراتی ک اینهمه دزدی میکنه، همینطوری حجم میده ب مشترک هاش!!

6. 3 کاربر از Just Me Samanta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

از 1818 یا 2000 پرداخت می کردید ، همون لحظه وصل میشد. اینطوری معمولا وصولی 24 ساعت بعد در حساب مخابرات اعمال میشه.

8. این کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوستان بنده طرح کمپین تابستانه پیش‌پرداخت دو مگ پنج گیگ بدون مودم گرفتم
    اینم تست سرعت که میخواستین:

دوستان همونطور که گفتم بنده طرح کمپین تابستانه پیش‌پرداخت دو مگ پنج گیگ بدون مودم گرفتم ولی طرحی که توی سایت واسم خورده اینه:

ولی در همین تالار و همینطور از دوستانم که پرسیدم گفتن تو اسم سرویسشون "کمپین تابستانه" قید شده، واسه من همونطور که میبینین حرفی از این طرح توش نیست، بنظرتون خطایی رخ داده؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :

لطفا اگه کسی اینجا طرح کمپین تابستانه پیش‌پرداخت دو مگ پنج گیگ بدون مودم داره بهم اطلاع بده خیلی ممنون میشم، فقط اسم طرحتون تو سایت 2020 رو میخام بدونم که ببینم طرح من یوقت اشتباه نخورده باشه هیچ سؤال دیگه‌ای ندارم و وقتتون رو نمیگیرم، خیلی ممنون
    Last edited by تابستانه; 05-08-2014 at 15:15.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    پرینت صفحه پرداختی یا شماره تراکنش پرداخت رو ببرید امور مشترکین منطقه ای که هستید،اونا وصلیش رو میزنن نیم ساعت بعد هم وصل میشه.
    دوست عزیز در این لینک که شما معرفی کردید آیا دانلود شبانه هم طرحی هست؟آیا اگر طرح را انتخاب کنیم و پرداخت کنیم طرح جدید جایگزین طرح قبلی ما می شود؟و اینکه چطور این سایت می تون ارزانتر شارز کنه مگر به حسابهای کاربران مخابرات دسترسی دارد؟ و آیا مجوز اینکار را دارد؟

لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

دوست عزیز در این لینک که شما معرفی کردید آیا دانلود شبانه هم طرحی هست؟آیا اگر طرح را انتخاب کنیم و پرداخت کنیم طرح جدید جایگزین طرح قبلی ما می شود؟و اینکه چطور این سایت می تون ارزانتر شارز کنه مگر به حسابهای کاربران مخابرات دسترسی دارد؟ و آیا مجوز اینکار را دارد؟

لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این سایته چه کپی تابلویی از سایت های وب زده

احتمالا نماینده فروش مخابرات هست. نمایندگان فروش امکان شارژ دارند. (با توجه به اینکه نوشته شارژ یک ساعت بعد اعمال میشه ، پس نماینده هست و دستی شارژ می کنه)
    Last edited by masooumi; 05-08-2014 at 15:32.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان بنده طرح کمپین تابستانه پیش‌پرداخت دو مگ پنج گیگ بدون مودم گرفتم
    اینم تست سرعت که میخواستین:

دوستان همونطور که گفتم بنده طرح کمپین تابستانه پیش‌پرداخت دو مگ پنج گیگ بدون مودم گرفتم ولی طرحی که توی سایت واسم خورده اینه:

ولی در همین تالار و همینطور از دوستانم که پرسیدم گفتن تو اسم سرویسشون "کمپین تابستانه" قید شده، واسه من همونطور که میبینین حرفی از این طرح توش نیست، بنظرتون خطایی رخ داده؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :

لطفا اگه کسی اینجا طرح کمپین تابستانه پیش‌پرداخت دو مگ پنج گیگ بدون مودم داره بهم اطلاع بده خیلی ممنون میشم، فقط اسم طرحتون تو سایت 2020 رو میخام بدونم که ببینم طرح من یوقت اشتباه نخورده باشه هیچ سؤال دیگه‌ای ندارم و وقتتون رو نمیگیرم، خیلی ممنون
    دوست عزیز فکر کنم شما چون مودم دار نگرفتی اسم کمپین تابستان قید نشده، شما سرعت همون بنده خدا رو که عکس مال اونه رو بپرس، اگه مثله هم هست که دیگه مشکلی نیست.
    در ضمن اگه ممکنه یه تست با سرورای خارج از کشور مثله آلمان یا آمریکا بگیری و بذاری، من خیلی ممنون میشم.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این سایته چه کپی تابلویی از سایت های وب زده

احتمالا نماینده فروش مخابرات هست. نمایندگان فروش امکان شارژ دارند. (با توجه به اینکه نوشته شارژ یک ساعت بعد اعمال میشه ، پس نماینده هست و دستی شارژ می کنه)
    سلام
    میشه بگید از چه سایتهایی کپی زدیم دوست عزیز؟
    آره من پنل نمایندگی دارم و این سایت رو واسه دسترسی راحت تر مشترکین خودم راه اندازی کردم.

فقط بعضی از طرح های یکساله کمپین شبانه رایگان دارند،امکان تغییر طرح به این طرح ها وجود نداره فقط میشه طرح فعلی رو حذف کرد و طرح جدید رو ثبت نام کرد،دلیل ارزونی رو هم گفتم چون خودم نمایندگی دارم یه درصدی رو واسه مشترکین خودم تخفیف دادم،انشاالله بزودی نماد اعتماد الکترونیکی هم تو سایت نمایش داده میشه.
    Last edited by mehrdad_goleyakh; 05-08-2014 at 16:01.

14. این کاربر از mehrdad_goleyakh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •