ارتش بوده عزیز
بیما 578 مال نیرو زمینی هست ، گلوله توپ هم ناجا میخواد چیکار کنه ؟
ایشون هم یحتمل لشکر 92 بودن
ارتش بوده عزیز
بیما 578 مال نیرو زمینی هست ، گلوله توپ هم ناجا میخواد چیکار کنه ؟
ایشون هم یحتمل لشکر 92 بودن
سلام كسي كه معاف از پست باشه چي؟ تو كارتش چيزي مينويسن ؟ الان كه كارت جديد صادر ميشه چطور ؟كسي اطلاع دقيق داره؟
نه داداش من
sent from my open source device
آره عزيز لشگر 92 زرهي بودم ولي نه خود اهواز بلكه تيپ 3 اين لشگر كه جديدا مستقل شده و به اسم تيپ 392 زرهي شناخته ميشه . اين تيپ از داغون ترين جاهاي ارتش هست . نه به خاطر اينكه ارتشه يا اينكه نيروي زميني هست بلكه بخاطر اينه كه توي بيايون لم يزرع خدا واقع شده ( 20 كيلومتري اهواز و 8 كيلومتري محلي عرب نشين به نام حميديه ) و اصلا صاحاب درست و حسابي نداره و گروهبان كادر ميتونه به راحتي حال ستوان وظيفه رو بگيره !! ( كه اينكارو ميكنه . خداييش كادر هاي ما توي اين زمينه از هيچي كم نذاشتن !) .
خيلي از افرادي كه بعد از من افتادن اونجا سريعا با هر نوع پارتي و روشي كه ميتونستن انتقالي گرفتن و اكثرا رفتن اهواز .
كلا يگان رزمي چيز مزخرفيه . من ديدبان توپخانه صحرايي بودم و تا دلتون بخواد با توپ و تانك سر و كار داشتم . ( از شستن و برق انداختن توپ ها گرفته تا ديدباني و هدايت آتش و گلوله گذاري و سمبه زدن !!)
اينم بگم واسه خنده بد نيست :
اونجايي كه من بودم رسم بر اين بود كه وقت ترخيص ، سرباز ها موقع خروج از پادگان بر ميگشتن و براي آخرين بار به پادگان نگاه خداحافظي مي كردند . يادمه روز ترخيص واسه كار هاي اداري و كاغذ بازي و دوندگي هاي بيخودي يه بلايي سرم آوردن كه وقتي از پادگان رفتم بيرون و از شر دژبان هاي زبون نفهم راحت شدم فقط يه ماشين دربست كردم و رفتم اهواز . اونجا هم رفتم ترمينال و اولين اتوبوس به اصفهان رو گرفتم . بعدش يادم افتاد كه اون نگاه معروف رو نكردم و باور كنيد اصلا پشيمون نشدم !!!!
ممنون داداش
این همه رزه که ادم داغون میشه
از ساعت 4 صبح تا نصف شب چه خبره
مشکل خاصی هم ندارم معاف از رزم بشم![]()
با سلام خدمت اساتید در خواست راهنمایی دارم ...
متولد 66 هستم الان ترم 6 کارشناسی ناپیوسته هستم 50 واحد پاس کردم..از اونجای که علاقه ای به رشته تحصیلیم نداریم میخوام انطراف بدم و با مدرک فوق دیپلم برم خدمت ...
حالا دوستان میگن با فوق دیپام بری خدمت باباتون میارن جلوچشات ...از اونجایی که من لای پنبه بزرگ شدم ..شدیدا دنبال امریه میکردم آیا تو این دوره زمونه با فوق دیپلم امریه میدن ؟؟؟ کجاها باید دنبال امریه بگردم ... میگن امریه 24 ماهه شده و خود خدمت 21 ماه ؟ درسته ؟؟
تو این شرایطی که من دارم امریه بهتره یا خدمت معمولی برم ..
ممنون میشم راهنمایی کنید //تشکر
سلام.دوست من در هر شرایطی امریه بهتره مگه این که کسری خدمت داشته باشی چون در امریه کسری حساب نمیشه.واسه امریه پارتی حرف اول و در مراحل بعد سواد و مهارت کارایی داره.با این حال مدرک فوق دیپلم در کنار لیسانس و فوق و دکترا با هم خدمت میکنند و از دیپلم به پایین ها جدا هستند.شرکتهای وابسته به سپاه و ارتش از قبیل خاتم الاوصیا و شرکتهای نیمه خصوصی که در واقع زیر نظر نیروهای مسلح هستند میتونن درخواست امریه بدند.
امروز من معاف شدم!
بخاطر قوز قرنیه.
کی کارت معافیم میاد دم خونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
تو دوران آموزشی یا خود زمان خدمت مرخصی چه طور میدن؟ یعنی ممکنه یه حالت پیش بیاد ندن؟ اگه یکی کنکور برا مصاحبه قبول بشه مرخصی میدن بره مصاحبه کنه برگرده؟ آخه این رفته رو اعصابم که اگه 1% نذارن برم چیکار کنم !!!!!
بفرما... اگه اینقدر که کمرم قوز پیدا کرده قرنیه م قوز میگرفت الان معاف بودم. هــــــــــــــــــــــــ ـــی.
هم اکنون 24 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 24 مهمان)