تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1308 از 1783 اولاول ... 308808120812581298130413051306130713081309131013111312131813581408 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,071 به 13,080 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

میخوان سرعت را پایین بیارن باید نصفش کنن یعنی اگه سرعت دانلود قبلا 700 بوده بیارن روی 350 بزارن نه 15 کیلوبایت صبانت هم همون سیاست شاتل را در پیش گرفته الان زنگ زدم بیست نت (اینترنت مخابرات) گفت شبانه رایگان دوباره اوکی شده و سرعتش هم مثل روز ثابت هست اگه تا آخر هفته شبانه صبانت درست نشه شنبه درخواست تخلیه میدم

آخر فروم باز masooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

میخوان سرعت را پایین بیارن باید نصفش کنن یعنی اگه سرعت دانلود قبلا 700 بوده بیارن روی 350 بزارن نه 15 کیلوبایت صبانت هم همون سیاست شاتل را در پیش گرفته الان زنگ زدم بیست نت (اینترنت مخابرات) گفت شبانه رایگان دوباره اوکی شده و سرعتش هم مثل روز ثابت هست اگه تا آخر هفته شبانه صبانت درست نشه شنبه درخواست تخلیه میدم
    350چیه اگه 1.3مگابایت رو به من نده حتما تخلیه میکنم،در حال حاضر چون حجم دارم امکان تخلیه نیستش.

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آقا به هیچ عنوان کوتاه نیاین، حتی شده هر روز چند نفر بشیم و بریم نمایندگی و اعتراض کنیم، شاید آزمایشی این کارو کردن و فکر می کنن کاربراشون حالا یه مدت اعتراض می کنن و بعد عادت می کنن به وضعیت جدید، ولی ما باید کوتاه نیایم و یه مدت پی گیر بشیم تا درست کنن شبانه رو. اگه یه مدت اینا این کارو کنن بعد هم کاربرا دیگه عادت کردن و هم شرکت دیگه خیلی سخت کوتاه می یاد واسه همین هر کاری می کنیم باید زود انجام بدیم تا دیر نشده...
    داداش من شرکت بر اساس شکایت تصمیم نمیگره! بر اساس ریزش مشتری تصمیم میگیره.... همتون تخلیه کنید... پول دادن به اینا حرومه دیگه

4. 4 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

350چیه اگه 1.3مگابایت رو به من نده حتما تخلیه میکنم،در حال حاضر چون حجم دارم امکان تخلیه نیستش.
    من دیشب 9 گیگ برای دانلود گذاشتم فقط 250 مگ دانلود شده با آنکه تمام لینکهای دانلودم هم از سرور داخلی بوده زنگ زدم پشتیبانی طرف میگه حجم بخر گفتم مرد ناحسابی ترافیک من 10 گیگ در ماه هست نیازی به حجم اضافه ندارم که بیام حجم بخرم. خلاصه تا آخر هفته درست نشه قید اون دو روز باقیمانده را هم میزنم درخواست جمع آوری میدم
    Last edited by naasr; 02-09-2014 at 13:45.

6. این کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

داداش من شرکت بر اساس شکایت تصمیم نمیگره! بر اساس ریزش مشتری تصمیم میگیره.... همتون تخلیه کنید... پول دادن به اینا حرومه دیگه
    مخابرات هم وقتی 80 درصد مشتریاش تخلیه کردن دوباره مجبور شد شبانه را اضافه کنه دوستان همیشه حتی در بهترین وضعیت هم فقط سرویس یکماهه بگیرید تا اینجور مواقع که مجبور به تخلیه میشوید ضرر نکنید من سرویسم یکماهه هست و فقط 7 روز ازش مونده شنبه هفته آینده که درخواست تخلیه میدم انگار فقط دو روز ضرر دادم
    بدبخت اونهای که سرویس سه ماهه و ششماهه گرفتن

داره خودمونی میشه palet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

فعلا به سایت رفته

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و از شرکت شکایت کنید.

بنده الان متنش رو نوشتم فرستادم موضوع شکایت رو هم تبلیغ خلاف واقع انتخاب کنید.

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام
    خدماتی مثل اينترنت رايگان ميتواند دليل مهمي براي انتخاب و خريد خيلي از كاربران باشد . در صورتي كه اين امكانات برداشته شود بايد به صورت شفاف به كاربر اطلاع داده شود تا نسبت به تغيير سرويس خود در صورت نارضايتي اقدام كند.
    با توجه با اطلاعاتي كه در سايت صبانت در قسمت تعرفه موجود هست. به كاربر گفته شده كه ميتواند از ساعت 2-7 صبح به دانلود بپردازد. بنده وبسياري از كاربران، اين مسئله را جدا از اينكه يك لطف از طرف شركت هست به عنوان يه امكان و مسئله خيلي مثبت نسبت به ديگر شركت ها دانسته و به این دلیل اين شركت را به عنوان ارائه دهنده اينترنت قبول كرده اند.

ولي شركت صبانت بدون اطلاع در سايت خود و حتي ارسال پيامك به تغيير در سيستم ارائه شبانه خودپرداخته است. طوري كه كاربراني كه شركت صبانت را طبق سايت صبانت، و روال گذشته كاربران، براي شبانه نامحدود خريداري كرده اند، با مشكل مواجه شده اند به عبارتي شركت صبانت به طور روشن به كاربران واقعيت را نگفته و آنچه در سايت و موقع خريد گفته شده با واقعيت بسيار فرق ميكند. در سايت گفته شده كه از ساعت 2-7 صبح رايگان بدون محدوديت ولي در واقع سرويس ها محدوديت دانلود پيدا كرده است.

شرکت میتوانست در پایان دوره هر مشتری به آن خبر دهد تا مشتری اقدام به خرید بسته های چندین مگابایتی پر هزینه نکند و بنا به صلاح خود شرکت دیگری را برای ارائه خدمان adsl انتخاب کند
    يا علي مدد

Last edited by palet; 02-09-2014 at 13:52.

9. 11 کاربر از palet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

بههههههههه بیا صبانتو ببین چندین و چند سال ازش سرویس داشتم که بستم از آخرم از بهترین شرکت سرویس دهنده داره به دزد ترین شرکت داره ارتقا میدهاینقدر معروف شد که زد خرابش کرد کلا کار ما ایرانیا همینه ظرفیت نداریم

11. 3 کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

بله.متاسفانه نمایندگی مرکزی تهران کاملا تاییدش کرد و گفت برای تست این کار رو کردیم تا ببینیم چی میشه.تو دلشم گفت هه هه فعلا حالا حالا هست .خداحافظ صبا.شاید واقعا جزو آخرین پستام در این تاپیک باشه .اگر اتفاق خاصی بیفته باز میام.راستی تهران گفت وقتی اندازه دو برابر حجم روزانه استفاده کردی پهنای باند رو روی 128 میبندیم.یعنی سرعت دانلود 16 کیلوبایت.آخرشم یک چیزی گفت تو مایه هایی که شبانه اصلا یک چیز تشویقی هست و ما هروقت بخواهیم میتونیم حذفش کنیم.دقیقا همون حرفی که حدس میزدم.با این وضعیت خط دیگم که آسیاتک هستش خیلی بهتره چون بطور ثابت روی 2 مگ بسته شده(در ساعات شبانه) و سرعتم همیشه از هر سروری اعم از داخلی و خارجی 256 کیلوبایت هست.تا بینهایت هم میتونم دانلود کنم باهاش.البته احتمالا صبانت بعد از چند ماهی که مشتریشون کم بشه باز وضعیت رو بهتر بکنن.اما خدا میدونه این چند ماه چقدر برای دوستانی که با صبانت باقی می مونند طول بکشه.تازه اگر مشترکین غیرت کنند و از صبانت بیان بیرون.من که تا دیماه قرار دادم با صبا باقی مونده.در صورتیکه در اونزمان درست نشده باشه قطعا تخلیه اش میکنم این پست فطرت رو.
    راستی منم به راهنمایی دوستمون palet رفتم در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از صبانت شکایت کردم و دقیقا متن شکایت ایشون رو گذاشتم.فقط آخرش این رو هم اضافه کردم با اجازه از جناب palet البته:اینجانب عنوان دیگر شکایتم به جز آنچه در عنوان این شکایت ذکر کردم فروش اجباری هم میباشد.زیرا در سیاست جدید شرکت صبانت برای مثلا 4 گیگ دانلود شبانه شما مجبور هستید 2 گیگ روزانه از این شرکت خریداری نمایید.
    يا علي مدد

آخه دیدم در عنوان شکایت یکی از چیزهایی که میتونی ازش شکایت کنی فروش اجباری هست.خواهشا دوستان دیگه هم برن این کار رو بکنند تیری است در تاریکی یکبار دیدی اثر کرد.
    راستی اون امضایی هم که بعضی دوستان عزیز بهش ایراد میگرفتم عوض کردم.دیدیم در شرایط فعلی این امضا کارسازتره.چون اون امضای قبلیم با توجه به محدود شدن سرعتهای شبانه دیگه معنی نداشت.

فعلا خدانگهدار همگی .من اینجا دوستای خیلی خوبی پیدا کردم که دورانهای جالبی با هم داشتیم.البته با خیلیهاشون با پ.خ در تماس خواهم بود.ای بابا اشکم دیگه دراومد.آخرش خیلی هندی شدامیدوارم باز هم دوستان رو ببینم.
    Last edited by david-ebi; 02-09-2014 at 14:35.

13. 8 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دوستان من از اول هم حدس میزدم که آخرش اینطوری میشه البته فکر نمیکردم در این حد محدودیت اعمال بکنن

دقیقا همون کاری که های وب کرد اومد سرعت فضایی داد بعدش یک دفعه سرعت رو کم کرد آخه مگه یه شرکت چقدر پهنای باند داره ( با وجود انحصار خریداری پهنای باند ) که این همه مشترک به سمتش سرازیر بشه

البته دلسرد نشید و حتما به سامانه 195 شکایت بکنید شاید کوتاه اومدن

15. 3 کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amin_v30's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

وقتی میومدین اینجا جو میدادین آی ملت بیاین صبا دانلود رو بترکونین , یا همانند کودکان با هم مسابقه میدادین که من تو دانلود بهترینمو از این حرفا ،حالام باید محدودیت رو نوش جان کنید،گوارای وجود..!!
    خلایق هر چه لایق،هنوز نمیدونین باید تو ایران چه جوری زندگی کرد!!

17. 7 کاربر از amin_v30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •