دقت نکردی!!! من قبلا با توربو فقط 2 تا لینک همزمان میزاشتم دانلود ولی الان با 16 تا لینک همزمان 5 گیگ شده
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دقت نکردی!!! من قبلا با توربو فقط 2 تا لینک همزمان میزاشتم دانلود ولی الان با 16 تا لینک همزمان 5 گیگ شده
سرعت 10 يهو بشه نزديك 200!!200 هم رد بشه چه كيفي ميكني!
آخیش مانیتورمو تعمیر کردم در خدمتم
یعنی قوی تر از سرور های آپلود باز هم داریم ؟ اونم اکانت پریمیوم . تک لینک اونم تایم رایگان نشده دارم با اولترا مخابرات با 100 دانلود میکنم بالاتر نمیره![]()
اپلودباز که بدترین کیفیتو داره سروراش با سرور های اگسپرس لیچ دانلود کن تا طعم کیفیت رو بچشی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون که مودبانه ............. بهم![]()
نه اخه قبلا با توربو با حداکثر سرعتش که 270 بود دانلود میکردم الان ...................
نه کلا اپلودباز کیفیت سروراش کمه الان سرعتتو با این لینک تست کن بگو .اگه هر لینک فیلم یا بازی واسه دانلود شبانه میخواستی بگو از اکسپرس بهت میدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما یوزر پس اکانتت رو بده ما لیچ کنیم مشکل و دوشواری نداریم ما
سرعت دانلودم باهاش 450![]()
گفتم که سرورای اکسپرس لیچ بهترینن تو ایران منم دوشواری نداارم شما روزی 10 گیگهم بدی ما لیچ میکنیم.
یه اکانت پریمیومش رو پیدا کردم ولی نمیتونم لیچ کنم . لینک هارو برات پ.خ میکنم ببین میتونی ؟
با سرور های آپلودد هم 8 لینک همزمان نمیتونم بیشتر از 1.5 مگ پهنا بگیرم . همین اکپرس لیچ هم از تایم رایگان همینجوری شد . همون لینک رو دوباره امتحان کردم سرعت پایین بود![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)