تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1308 از 3745 اولاول ... 30880812081258129813041305130613071308130913101311131213181358140818082308 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,071 به 13,080 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوست عزیز کدوم مصوبه ؟ مگه من قرار دادی که بستم همچین چیزی رو امضا کردم ؟
    به من گفتند نامحدود یک مگ
    یعنی چی ؟یعنی با سرعت یک مگ به صورت نامحدود دانلود کنم تموم شد و رفت!!!
    حالا که مخابرات مصوبه داده یا نداده کاری ندارم
    بنده پنج ساله از اسیاتک اینترنت دارم بعید میدونم چنین کاری رو انجام بده
    درضمن بنده دانلودی هم انجام ندادم که بخوام محدود بشم این کار ها خوراک شاتل و پارس انلاین و ....هست اسیاتک هیچ وقت از چنین قوانین مسخره ای پیروی نکرده
    زمانی که برای سرعت 128 به بالا شاتل نامه از وزارت اطلاعات میخواست
    اسیاتک نت دو مگ تو شیراز میداد بدون هیچ مدرکی و نامه ای...
    اگر واقعا محدود کرده باشه بنده کوتاه نمیام.
    TAPATALK
    دوست سازمان تنطمیم مقرارت همه کاره هست فردا می تونه بگه حجم هر گیگ بشه 10 هزار تومان هیچ احدی نمی تونه بگه چرا .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این شرکت های روی فوکول همین سازمان می چرخه فکر می کنید چطوری شد بالای 5 گیگ حجم دانلود تخفیف دادن طوری که 40 گیگ گیگی شد 2.500 همین سازمان تصویب کرد .

سرویس برنزی چیزی تحمیلی هست اگه سازمان تنطیم چیزی تصویب کنه اینها اجرا نکنن دو روزه درش بسته می شه مثلا لایزر یک شرکت بزرگ بود به یک ماه نشکیند جمع شد .

نمی خوام دیگه بحث کنم اینو مطمین باش سرعت شما برای یک مگ 16 کیلوبایت بشه شما هیچ کاری نمی تونی بکنه بشه 15 کیلوبایت می شه در این شکی نیست همینطوری گفتم رقابت با مخابرات باعث شده این سرویس ها بدن تا ورشکت نشن .

داره خودمونی میشه shinooda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

اینم سرعت دانلود بنده . تعرفه بنده 1 مگ نامحدود برنزی هستش. همینطوریش سرعت کم بود بازم کمتر کردن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    همدان.دست راست.کوچه دوم

پيش فرض

دوست سازمان تنطمیم مقرارت همه کاره هست فردا می تونه بگه حجم هر گیگ بشه 10 هزار تومان هیچ احدی نمی تونه بگه چرا .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این شرکت های روی فوکول همین سازمان می چرخه فکر می کنید چطوری شد بالای 5 گیگ حجم دانلود تخفیف دادن طوری که 40 گیگ گیگی شد 2.500 همین سازمان تصویب کرد .

سرویس برنزی چیزی تحمیلی هست اگه سازمان تنطیم چیزی تصویب کنه اینها اجرا نکنن دو روزه درش بسته می شه مثلا لایزر یک شرکت بزرگ بود به یک ماه نشکیند جمع شد .

نمی خوام دیگه بحث کنم اینو مطمین باش سرعت شما برای یک مگ 16 کیلوبایت بشه شما هیچ کاری نمی تونی بکنه بشه 15 کیلوبایت می شه در این شکی نیست همینطوری گفتم رقابت با مخابرات باعث شده این سرویس ها بدن تا ورشکت نشن .
    تقصیر مای بدبخت چیه که باید چوب این کارهارو بخوریم باید پول اینترنتی رو بدیم که 10% ش هم نمیتونیم استفاده کنیم چرا ساکت نشستین یه سری دارن پولمون رو میخورن و مارو خر فرض کردن جاهایی هست که خیلی راحت تر میتونن به این کارا رسیدگی کنن بهترین کار برای اینکه سریع جواب بگیرین اینه که برین سایت مقام معظم رهبری اونجا اعلام کنید یا زنگ بزنید دفتر رهبری و بگید سریع هم جواب میگیرین

پروفشنال amin fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    IRAN - Karaj

پيش فرض

اینم سرعت دانلود بنده . تعرفه بنده 1 مگ نامحدود برنزی هستش. همینطوریش سرعت کم بود بازم کمتر کردن.

آقا ما فکر کردیم فقط سر ما کلاه رفته ، مثل اینکه آسیاتک با همه کاربران نامحدودش اینجوری تا کرده... سر شما که از ما بدتر کلاه رفته ! 1 مگ نامحدود باید 128 ثابت بده حالا شده 50

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سرعت شبانه سرویس 2مگ:

و الان که این پستو دادم سرعت روی 1مگ بسته شد....

6. 3 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyvan360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آقا جریان این سه ماه سرویس رایگان آنتی ویروس اوریجینال BitDefender چیه ؟؟!! ، الان که رفتم توی کنترل پنل م زده که به خاطر ماه رمضان و بر مبنای خدمات ارزش افزوده آسیاتک، 3 ماه رایگان آنتی ویروس اوریجینال می تونم استفاده کنم ! ، این الان راسته ؟؟ ، تایید نکنم بعد فردا بیان بگن که شوخی بود پولش رو بده ؟؟

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آقا جریان این سه ماه سرویس رایگان آنتی ویروس اوریجینال BitDefender چیه ؟؟!! ، الان که رفتم توی کنترل پنل م زده که به خاطر ماه رمضان و بر مبنای خدمات ارزش افزوده آسیاتک، 3 ماه رایگان آنتی ویروس اوریجینال می تونم استفاده کنم ! ، این الان راسته ؟؟ ، تایید نکنم بعد فردا بیان بگن که شوخی بود پولش رو بده ؟؟
    برای من که نیومده!

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

همون پولی که میدیم نخورید خدمات اضافه پیشکش

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

من ایمیل رو دادم ولی بعدش یه کد الکی داد و هیچی به ایمیلم نفرستاد شما بزنید ببینید دستور العملی براتون ایمیل میکنه یا نه

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

قسمت انتی ویروس برای من حذف شده.دی:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •