پيرواني: اطلاعي از جدايي نوري از پرسپوليس ندارم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: هر بازيكني تا هر وقت دوست دارد، در تيم ميماند و من هم اطلاعي از جدايي نوري ندارم.
افشين پيرواني در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: هميشه سايپا مقابل تيمهاي بزرگي مثل پرسپوليس، دردسرساز بوده است چون داراي امكانات خوب و بازيكنان باهوشي هستند.
وي افزود: مايلي كهن مانند ياوري، استاد من بوده است. در نقش بازيكن، سالها در خدمت او بودهام. قرار گرفتن مقابل سرمربي سابقم، برايم سخت است؛ ولي سرمربي پرسپوليس هستم و به فكر گرفتن 3 امتياز حساس براي تيم خودم هستم.
پيرواني عنوان كرد: گرفتن 3 امتياز آسان نيست. نبايد فريب جايگاه سايپا در جدول را بخوريم. با تعامل بين بازيكنان، سعي كنيم يك روز خوب را مانند چند بازي گذشته سپري كنيم.
پيرواني يادآور شد: فيلمهاي بازي سايپا و تيم خودم را ديدهام و ضعف آنها را به خوبي ميدانم. اميدوارم بازيكنان پرسپوليس با گوش دادن به حرفهاي كادر فني، ضربههاي نهايي را به خوبي وارد كنند.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در خصوص نتايج استقلال و صدرنشيني آن، گفت: ارتباطي به ما ندارد كه تيم هاي ديگر چه نتيجهاي را كسب ميكنند. فقط به فكر موفقيت خودمان و بدست آوردن امتيازها هستيم تا در نيم فصل دوم جواب خيلي حرفها را بدهيم.
وي با رد خبر رفتن برخي بازيكنان پرسپوليس در نيم فصل، اظهار داشت: به تمام بازيكنانم احتياج دارم. خودم اولين نفري بودم كه با آنها در پرسپوليس تمرين كردم. به هيچ كدام از آنها اجازه رفتن را نميدهم؛ اما بايد تعامل آنها نيز با من فقط براي موفقيت باشد.
وي افزود: هر بازيكني كه دلش با پرسپوليس است، تا هر وقت دوست دارد در تيم ميماند. اطلاعي از جدايي نوري ندارم و براي ثابت شدن حرفهاي او، به مصاحبهاش توجه نميكنم؛ بلكه در جلسهاي رودررو، با او گفت و گو ميكنم.