تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1308 از 2014 اولاول ... 3088081208125812981304130513061307130813091310131113121318135814081808 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,071 به 13,080 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پيرواني: اطلاعي از جدايي نوري از پرسپوليس ندارم
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت:‌ هر بازيكني تا هر وقت دوست دارد، در تيم مي‌ماند و من هم اطلاعي از جدايي نوري ندارم.
    افشين پيرواني در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: هميشه سايپا مقابل تيم‌هاي بزرگي مثل پرسپوليس، دردسرساز بوده است چون داراي امكانات خوب و بازيكنان باهوشي هستند.
    وي افزود: مايلي كهن مانند ياوري، استاد من بوده است. در نقش بازيكن، سال‌ها در خدمت او بوده‌ام. قرار گرفتن مقابل سرمربي سابقم، برايم سخت است؛ ولي سرمربي پرسپوليس هستم و به فكر گرفتن 3 امتياز حساس براي تيم خودم هستم.
    پيرواني عنوان كرد:‌ ‌گرفتن 3 امتياز آسان نيست. نبايد فريب جايگاه سايپا در جدول را بخوريم. با تعامل بين بازيكنان، سعي كنيم يك روز خوب را مانند چند بازي گذشته سپري كنيم.
    پيرواني يادآور شد: فيلم‌هاي بازي سايپا و تيم خودم را ديده‌ام و ضعف آنها را به خوبي مي‌دانم. اميدوارم بازيكنان پرسپوليس با گوش دادن به حرف‌هاي كادر فني، ضربه‌هاي نهايي را به خوبي وارد كنند.
    سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در خصوص نتايج استقلال و صدرنشيني آن، گفت: ارتباطي به ما ندارد كه تيم هاي ديگر چه نتيجه‌اي را كسب مي‌كنند. فقط به فكر موفقيت خودمان و بدست آوردن امتيازها هستيم تا در نيم فصل دوم جواب خيلي‌ حرف‌ها را بدهيم.
    وي با رد خبر رفتن برخي بازيكنان پرسپوليس در نيم فصل، اظهار داشت: به تمام بازيكنانم احتياج دارم. خودم اولين نفري بودم كه با آنها در پرسپوليس تمرين كردم. به هيچ كدام از آنها اجازه رفتن را نمي‌دهم؛ اما بايد تعامل آنها نيز با من فقط براي موفقيت باشد.
    وي افزود: هر بازيكني كه دلش با پرسپوليس است، تا هر وقت دوست دارد در تيم مي‌ماند. اطلاعي از جدايي نوري ندارم و براي ثابت شدن حرف‌هاي او، به مصاحبه‌اش توجه نمي‌كنم؛ بلكه در جلسه‌اي رودررو، با او گفت و گو مي‌كنم.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس از درگيري با اكبرپور
    خاني: پرسپوليس و استقلال از مريخ نيامده اند
    خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم فوتبال ابومسلم مشهد گفت: رسانه‌ها به گونه‌اي برخورد مي‌كنند كه گويا دو تيم پرسپوليس و استقلال از كره مريخ آمده‌اند.
    به گزارش خبرگزاري فارس، سعيد خاني پس از درگيري لفظي با سياوش اكبرپور در جمع خبرنگاران گفت: براي اين فوتبال متاسفم زيرا مطبوعات و رسانه‌هاي گروهي به گونه‌اي برخورد مي‌كنند كه انگار دو تيم استقلال و پرسپوليس از كره مريخ آمده‌اند و به آنها بيش از اندازه بها مي‌دهند.
    وي افزود: از ديد برخي ظاهرا ساير تيم‌ها از روستا آمده‌اند و به آنها بهائي داده نمي‌شود. اصلا اينگونه نيست. بازيكنان ساير تيم‌ها نيز شخصيت دارند و بايد به آنها بها داده شود.
    خاني تاكيد كرد: بازيكنان دو تيم استقلال و پرسپوليس نبايد هر چه به دهانشان مي‌آيد بگويند. آنها بايد حرمت‌ها را حفظ كنند.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقای گلی این فصل از آن بازیکنان پرسپولیس است!حیدری: با پیروزی مقابل سایپا پاداش صبر هواداران را می دهیمتهران- خبرگزاری ایسکانیوز: مدافع تیم پرسپولیس درباره بازی این تیم با سایپا گفت: با پیروزی در مقابل سایپا پاداش صبر هواداران را می دهیم.سپهر حیدری در گفتگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری ایسکانیوز، خاطر نشان کرد: فشردگی بازی ها در لیگ امسال باعث شده تا تلاش بازیکنان هم بیشتر شود و برای رسیدن به صدر جدول باید سایپا را شکست دهیم.
    وی ادامه داد: پرسپولیس تازه بردهای خود را شروع کرده و دوست نداریم که دوباره دچار شرایط ناخوشایندی شویم. به جرات می توانم بگویم نوار پیروزی های پرسپولیس بیش از پیش ادامه خواهد داشت.
    وی در این رابطه افزود: موتور پیروزی های ما تازه روشن شده و حرکت تیمی بازیکنان نیز بازی به بازی بهتر می شود. در نیم فصل گذشته امتیازاتی از دست دادیم که باید در این نیم فصل آن را جبران کنیم.
    مدافع پرسپولیس عنوان کرد: از طرفی باید بگویم پرسپولیس تازه دل هوادران خود را بدست آورده است و این تیم نمی خواهد دوباره هواداران خود را ناراضی ببیند. پس باید به خاطر هواداران در بازی های خود پیروز شویم.
    حیدری در خصوص گلزنی دوباره در مقابل سایپا به ایسکانیوز گفت: من بیشتر دوست دارم در دفاع به تیمم کمک کنم و اگر هم کاری در حمله از دستم بر آید آن را انجام می دهم و مهم این است که پرسپولیس در دیدارهای خود برنده باشد.
    وی درباره خط دفاعی پرسپولیس عنوان کرد: در طی چند هفته اخیر هیچ مشکلی از بابت خط دفاعی نداشتیم و همان طور هم که می دانید پنالتی مقابل راه آهن هم به اشتباه گرفته شد.
    وی درباره مهاجمین پرسپولیس اظهار داشت: درست است که مهاجمان ما در هفته گذشته گلزنی نکردند ولی این چیز مهمی نیست و قول می دهم که آقای گل امسال قطعا یکی از نفرات پرسپولیس خواهد بود.
    حیدری در پایان در خصوص پیروانی اضافه کرد: پیروانی با عملکرد خود در هفته های اخیر نشان داد که مربی با دانشی است و اگر به او زمان داده شود می تواند پرسپولیس را قهرمان هر سه جام کند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در گفتگو با ایسکانیوزآتسو: به وقتش در ترکیب پرسپولیس هم قرار می گیرم!تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: مدافع پرسپولیس درباره نیمکت نشینی خود گفت: برای من نیمکت نشینی مهم نیست و مهم اجرای دستورات سرمربی تیم است و به وقتش در ترکیب هم قرار می گیرم.فرانک آتسو در گفتگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری ایسکانیوز، خاطر نشان کرد: من تمرینات خود را زیر نظر مربیان انجام می دهم و شرایط بسیار خوبی هم دارم.
    وی افزود: برای بازی مقابل حریفان آماده هستم اما اینکه بازی کنم فقط بسته به نظر سرمربی تیم یعنی پیروانی است که من به آن در هر صورت احترام می گذارم.
    وی ادامه داد: پرسپولیس در هفته های گذشته نتایج بسیار خوبی را کسب کرده است و ما در دو بازی پیروز میدان شدیم که باعث شد روحیه تیم افزایش پیدا کند.
    آتسو عنوان کرد: شرایط در پرسپولیس خوب است و من هیچ مشکلی ندارم و امیدوارم با پیگیری تمرینات خود و بازی کردن در مقابل حریفان بتوانم برای پرسپولیس موثر باشم

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با وداع تلخ قطبی از پرسپولیس قصر آرزوهای امپراتور خیلی زود فروریخت!

تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: این روزها خبر غیر منتظره و زود هنگام قطع همکاری افشین قطبی در حالی که لیگ برتر هنوز به میانه های راه خود نرسیده است فضای فوتبال ما را تحت تاثیر خود قرار داده و در شوک عمیقی فرو برده است.هنوز چند صباحی از ورود غرور آمیز قطبی به ایران نمی گذرد که او موفق نشد دومین برف زمستانی وطنش را تجربه کند. به یاد داریم سال گذشته چگونه با استقبال خیل عظیمی از هواداران و مسوولان تیم پرسپولیس وارد ایران شد و درحالی که اشک شوق از دیدگانش جاری بود با بوسیدن پرچم مقدس ایران قدم به وادی بی رحم فوتبالفارسی و ما مردمان خوش استقبال و بد بدرقه گذاشت.
    افشین قطبی از همان ابتدای ورودش در پی پیروزی ها و موفقیت های پی درپی دل های شیفته میلیون ها هوادار را به تسخیر درآورد و خیلی زودتر از آنچه که فکرش را می کرد به اوج محبوبیت تمام دوران زندگیش رسید و متعاقب آن لقب امپراتور به او داده شد.
    شاگرد مکتب فوتبال هلند به رغم تمام کاستی ها و مشکلات بسیار و حواشی متعدد موفق شد پرسپولیس را که سالها درحسرت کسب جام می سوخت به قهرمانی لیگ برتر برساند.
    پس از کسب عنوان پرافتخار قهرمانی قطبی به زعم دوستان و دشمنانش بهترین تصمیم زندگیش یعنی ترک ایران را گرفت و اما با توجه به درخواست های بی شمار هواداران و پیگیریهای مسوولان ورزشی و باشگاه پرسپولیس این مربی موفق با وعده وعیدهای آنها و وسوسه قهرمانی و افتخارات بزرگتر در لیگ و جام قهرمانان آسیا دوباره به پرسپولیس بازگشت.
    جنتلمن فوتبال ایران که به واسطه فراهم شدن امکانات، بستن قرار داد آن چنانی و دریافت امتیازات فراوان بسیار خرسند و راضی به نظر می رسید و با سفر هفتگی به دوبی روی ابرها سیر می کرد. آن روی سکه را هنوز ندیده بود.
    اوضاع احوال گل و بلبل او چندان دوامی نداشت و امان از روزی که ورق برمی گردد.
    بعد از چند هفته کسب نتایج ضعیف در کورس با رقیب سنتی جا ماند و تمام مصائب و مشکلات که یکباره مانند کوهی بر شانه هایش سنگینی کرد تا تاب مقاومت نیاورده و از ادامه راه باز ماند.
    افشین قطبی که همیشه از شرایط و محدودیت و امکانات گله وشکایت داشت بخصوص به خاطر اخراج دستیارش مارکو و بازیکن دوست داشتنی او دی کارمو بارها تا آستانه استعفا پیش رفت اما تنها عاملی که او را دلگرم و امیدوار به آینده نگه داشته بود چیزی نبود جز حمایت بی دریغ تماشاگران که در بازی آخر در مقابل صبا باتری هنگامی که از سوی عده ای از آنها هو شد آن پایگاه و جایگاه محکم را نیز از دست رفته دید تا پایه های قصر امپراطوریش یکی پس از دیگری فرو بریزد.
    در این شرایط که قطبی ادامه کار در پرسپولیس برای قهرمانی در لیگ برتر و جام قهرمانان آسیا را در حد یک رویا می دید و هر آن احتمال اخراج و از دست دادن جایگاه با ارزشش نزد افکار عمومی می رفت، رفتن را بر ماندن ترجیح داد تا همیشه جاودانه بماند و خود نیز اقرار کرد که اگر می ماند هرگز قهرمان نمی شد.
    مثل روز روشن بود که او از جنس فوتبال ایران نبود. رفتارش، کلامش و حتی طرز لباس پوشیدنش متفاوت بود. در جو مسموم فوتبال ایران زمان هیچگاه به او اجازه شناخت خودش را نداد و منطق خاص حاکم برفوتبال او را نیز بسان بسیاری از مربیان خارجی دیگر همانند لیت بارسکی، ورنرلورانت و بوناچیچ فراری داد و ستاره قطبی در آسمان فوتبال ایران نیز بی رحمانه برای همیشه به خاموشی گرایید.
    " حمید رضا ملکی"

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دکتر زرینه: واعظی به بازی ملوان می رسدتهران- خبرگزاری ایسکانیوز: پزشک تیم پرسپولیس از آخرین وضعیت مهدی واعظی دروازه بان این تیم گفت: واعظی تمرینات خود را آغاز کرده و به بازی با ملوان خواهد رسید.دکتر زرینه در گفتگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری ایسکانیوز، خاطرنشان کرد: علایم مصدومیت واعظی برطرف شده و او دردی را احساس نمی کند اما باید تمرینات فیزیوتراپی خود را انجام دهد تا به آمادگی کامل برسد.
    وی ادامه داد: درباره مصدومیت واعظی نمی توان نظر قطعی داد زیرا که مشکل وی دیسک گردن است و باید دید که در آینده چه اتفاقاتی پیش خواهد آمد و من سعی خواهم کرد مصدومیت واعظی به طور کامل برطرف شود.
    وی افزود: با توجه به اینکه واعظی به دو بازی آتی پرسپولیس نخواهد رسید و همچنین تعطیلات بین فصل فرصت بسیار خوبی است تا واعظی به شرایط مطلوب رسیده و بتواند پرسپولیس را مقابل ملوان همراهی کند.
    زرینه گفت: به غیر از واعظی مصدوم دیگری در تیم وجود ندارد و مصدومیت حقیقی هم جزیی است

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تا پایان فصل از بگوویچ حمایت می کنم
    اولیایی: علوی را برای رفتن به پرسپولیس کمک می کنم!

تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: مدیر عامل باشگاه پاس همدان گفت: انتخاب برای ماندن در پاس یا رفتن به پرسپولیس را رسما به علوی واگذار کرده ام و اگر خواست برود به وی کمک می کنم.کاظم اولیایی در گفتگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری ایسکانیوز، خاطرنشان ساخت: علوی بازیکن بزرگ و با تجربه ای است که در ابتدای فصل با تمایل شخصی خود به پرسپولیس رفت ولیکن بعد از نیمکت نشینی های مکرر در این تیم و به بن بست رسیدن با قطبی تصمیم به حضور مجدد در پاس گرفت و با ما قرارداد امضاء کرد.
    وی اضافه کرد:همه چیز در خصوص رفتن به پرسپولیس را به خود علوی واگذار کرده ام و به هیچ وجه قرارداد باشگاه پاس مانع حضور وی در پرسپولیس نخواهد شد.
    مدیر عامل باشگاه پاس همدان تاکید کرد:احساس می کنم علوی دلش با پرسپولیس است و اطمینان دارم بازیکنی که بخواهد با لاجبار در پاس بازی کند به درد ما نمی خورد.
    وی با اشاره به کنار گذاشتن مکانی گفت:سوشا در اردوی کردان کرج با یکی از بازیکنان دیگر درگیر شد و با نظر سرپرست تیم هم اکنون از ترکیب کنار گذاشته شده ولی طی روز های آتی در خصوص وضعیتش در کمیته انضباطی باشگاه تصمیم گیری می شود.
    اولیایی در خصوص وضعیت تیم پاس به ایسکانیوز گفت: با رفتن به سمت بومی کردن تیم و بازی دادن به جوانان با انگیزه و کم نام و نشان هر چند که کسب 22 امتیاز برای ما راضی کننده نیست اما با این حال از کادرفنی کاملا راضی هستم.
    وی تصریح کرد: بگوویچ مربی درس پس داده ای در فوتبال ایران است که تا پایان فصل حمایتش خواهیم کرد و اجازه نمی دهیم مسائل حاشیه ای به ما ضربه بزند.
    مدیر عامل باشگاه پاس همدان افزود: از زمان رفتن پاس به همدان برنامه سه ساله ای را برای تحقق برنامه های خود ترسیم کرده ایم که تا حد زیادی آنها بر اورده شده است.
    وی با تاکید بر اینکه مرادی با اشتباهات فاحش خود 3 امتیاز از پاس گرفت، بیان کرد: قضاوت مرادی همچنان برایم مبهم است که چطور می شود داوری که در عرصه بین المللی سوت می زند چنین اشتباهات بزرگی داشته باشد.
    اولیایی افزود: مرادی یک پنالتی اشتباه به نفع تیم داماش گرفت و بازیکن ما را با کارت قرمز از زمین اخراج کرد ولی اگر به اشتباهش اقرار کند برای ما کافی است
    Last edited by بردیا; 07-12-2008 at 19:23.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ناتوانی در عین توانگری
    جادوی پول، نجاتبخش پرسپولیس نیست!
    تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: در فصول گذشته لیگ برتر همواره یکی از مهمترین مشکلات عدیده پرسپولیس کمبودهای مالی بوده است اما لیگ هشتم را می توان بهترین فصل این تیم از نظر مالی عنوان کرد.مدیران و مسوولان باشگاه پرسپولیس زیر چتر حمایت سازمان تربیت بدنی، توجه ویژه شخص علی آبادی و همچنین به مدد پول های سرمایه داری همچون هدایتی دست به خریدهای آنچنانی زده و گرد و خاکی عجیب در فصل نقل و انتقالات به پا کردند. در بازار رقابت شدید جذب بازیکنان گوی سبقت را از رقبایشان ربوده و دست روی هر مهره ای که گذاشتند به طرفه العینی و بدون هیچ دغدغه ای آن را جذب کرده و به مجموعه کهکشانی پرسپولیس اضافه کردند.
    سحر و جادوی اسکناس و چک های میلیونی روح و عقل آنان را برده و تا می توانستند یار گرفتند تا ظرفیت لیست پرسپولیس تکمیل شود و به خیال خود تیم را برای قهرمانی در جام قهرمانان آسیا بسته اند، غافل از آنکه همیشه اوضاع و احوال بر وفق مراد نبوده و ستاره بخت و اقبال روی خوش نشان نمی دهد.
    با دیدن لیست اسامی بازیکنان پرسپولیس کمتر کسی بر درخشش این تیم و قدرت نمایی آن به خصوص در لیگ برتر شک می کرد و هرگز اوضاع و احوال این چنینی را برای مجموعه قرمزها متصور نبود. در ابتدای فصل به هر نقطه تیم پرسپولیس که نگاه می شد نامهای بزرگ و کارآمد چشم نوازی می کرد اما دیری نپایید که مصدومیت ها و بدشانسی ها یکی پس از دیگری گریبان بازیکنان سرخ پوش را گرفت و دست مربیان و مدیران را خالی گذاشت.
    در درون دروازه جذب میثاق معمارزاده در کنار واعظی و حقیقی دروازه هر تیمی را بیمه می کرد اما با مصدومیت طولانی مدت معمارزاده و آسیب دیدگی جزئی و یک خط در میان واعظی در حال حاضر به جز حقیقی جوان و کم تجربه دروازه پرسپولیس بدون سنگربان است.
    در خط دفاعی نیز به قاطعانه می توان گفت که پرسپولیس بهترین مهره های لیگ را در اختیار دارد اما درست همین منطقه که باید نقطه قوت تیم باشد به پاشنه آشیل تیم تبدیل شده و بسیاری از امتیازات این فصل بر اثر ناهماهنگی مدافعان به هدر رفته است.
    در نوک حمله با وجود داشتن محسن خلیلی و جذب ابراهیم توره هیچ کمبودی احساس نمی شد اما خلیلی نیز به سرنوشت معمارزاده دچار شد و از همه دردناکتر آنکه هر بازیکن یا مربی که به پرسپولیس می آید کوهی از مشکلات خانوادگی را با خود به تیم می آورد از خود قطبی گرفته تا مارکو و ابراهیم توره و ... غیبت طولانی مدت ابراهیم توره در مقطعی از فصل دستان سرمربی را در خط حمله خالی تر از همیشه گذاشت.
    در حال حاضر این کم و کاستی ها سبب شده است تا مدیران و مسوولان پرسپولیس به فکر چاره بیفتند و برای رفع مشکلات تیم بازیکن جدید به خدمت بگیرند.
    چه سود که لیست این تیم تکمیل است و با قوانین دست و پا گیر سازمان لیگ اجازه قرارداد با هیچ بازیکنی را ندارد و آخرین و تنها راه آنها خارج کردن نام بازیکنان مصدوم همچون خلیلی و معمارزاده است و اخیرا نیز به جای جذب یک دروازه بان مطمئن اقدام به عقد قرارداد با مدافعی پا به سن گذاشته به نام رحمان رضایی کرده اند.
    با این وضعیت پیش آمده پرسپولیس باید با اتکا به مهره های فعلی خود بسوزد و بسازد و باید اقرار کرد که جادوی پول نیز نمی تواند نجات بخش این تیم از بحران باشد و این یعنی ناتوانی در عین توانگری!
    Last edited by بردیا; 07-12-2008 at 19:23.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باید سایپا را شکست دهیم / از تجربیات رحمان استفاده می کنم

مدافع تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: برای رسیدن به صدر جدول باید با استفاده از امتیاز میزبانی و قدرت بالای روحی و فنی بازیکنان، سایپا را شکست دهیم.مجتبی شیری در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد وضعیت تیم فوتبال پرسپولیس گفت: با کسب دو پیروزی ارزشمند در 2 دیدار گذشته از همه نظر در شرایط بسیار خوبی قرار داریم و امیدوارم با ادامه این روند خیلی زود به صدرجدول رده بندی لیگ برتر صعود کنیم.
    وی تغییرات ایجاد شده در کادر فنی این تیم را شوک مثبتی برای سرخپوشان قلمداد کرد و افزود: بازیکنان امروز با انگیزه بالایی در تمرینات شرکت می کنند و درصدد آن هستند با ارائه شایستگی های خود، به موفقیت پرسپولیس در مسابقات آینده کمک کنند.
    مدافع تیم فوتبال پرسپولیس تهران در مورد دیدار این تیم برابر سایپا تاکید کرد: سایپا بازیکنان بسیار خوبی را در اختیار دارد اما در این فصل نتایج خوبی را کسب نکرده است. البته حضور مایلی کهن در این تیم هم می تواند شوک برای آنها محسوب شود به همین دلیل تاکید می کنم بازی بسیار سختی را برابر آنها پیش رو داریم.
    وی در مورد حضور رضایی در پرسپولیس و احتمال نیمکت نشینی اش هم اظهار داشت: من به عنوان یک بازیکن جوان به خوبی می توانم از تجربیات رحمان استفاده کنم. ضمن اینکه پست من با وی متفاوت است و می توانیم با همدیگر زوج خوبی را در جناج چپ دفاعی پرسپولیس ایجاد کنیم.
    مدافع شیرازی تیم پرسپولیس اضافه کرد: قطعا حضور بازیکنان بزرگ در پرسپولیس باعث افزایش رقابت در تیم می شود که با اتکا بر این انگیزه و قدرت جنگندگی بازیکنان، پرسپولیس می تواند روزهای خوبی را پیش رو داشته باشد و خود را برای موفقیت های بزرگ در ایران و آسیا آماده کند.
    شیری در پایان در پاسخ به این سوال که آیا حضور بازیکنان مطرح همانند لیگ سوم می تواند مانع موفقیت این تیم شود؟، گفت: در آن سال حاشیه های زیاد به پرسپولیس ضربه زد ولی فعلا حاشیه ای در تیم وجود ندارد و همه بازیکنان تمام تلاش خود را برای موفقیت تیم به کار می بندند.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پرسپولیس با ستارگانش به مصاف وحدت می رود / تجلیل از همایون بهزادی

تورنمنت فوتبال گرامیداشت زنده یاد رسول مددنوعی و یادبود جهان پهلوان غلامرضا تختی روز سه شنبه هفته جاری با برگزاری دو بازی در ورزشگاه اکباتان تهران پیگیری می شود.به گزارش خبرنگار مهر، در چارچوب این رقابتها روز سه شنبه ابتدا از ساعت 10:30 دو تیم های فوتبال رسانه ورزش و پیشکسوتان هما در زمین شماره یک ورزشگاه اکباتان مقابل هم صف آرایی می کنند و پس از آن تیم‌های پیشکسوتان پرسپولیس و وحدت از ساعت 12 در همین زمین به میدان خواهند رفت.
    تیم فوتبال پیشکسوتان پرسپولیس را نفراتی چون بهروز سلطانی، سعید عزیزیان، مرتضی فنونی زاده، رضا عابدیان، محمود کلهر، سعید نعیم آبادی، مجتبی محرمی، حمید درخشان، محمدحسن انصاری فرد، محمد خاکپور، حمید استیلی، حسن شیرمحمدی و ... تشکیل می دهند. این تیم به احتمال فراوان با هدایت بیژن ذوالفقارنسب و مدیریت همایون بهزادی و سرپرستی حمید جاسمیان به میدان خواهد رفت.
    باشگاه راه آهن که میزبان و بانی تورنمنت فوتبال گرامیداشت زنده یاد رسول مددنوعی و یادبود جهان پهلوان غلامرضا تختی است، پیش از آغاز بازی پرسپولیس - وحدت طی مراسمی از همایون بهزادی، بازیکن پیشین تیم فوتبال پرسپولیس تقدیر می کند.
    ضمن اینکه در حاشیه این دیدارها از بهترین و با اخلاق ترین بازیکن هر دو دیدار و همچنین یکی از پیشکسوتان رسانه های ورزشی تقدیر خواهد شد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •