من یه بازی خریدم وقتی که می خوام اجراش کنم این ارور رو میده:
this disc's region code is incorrect for this console
مشکا چیه؟
من یه بازی خریدم وقتی که می خوام اجراش کنم این ارور رو میده:
this disc's region code is incorrect for this console
مشکا چیه؟
ریجن بازی با ریجن کنسول هم خوانی نداره !
یعنی اگه ریجن کنسول PAL باشه شما یک بازی با ریجن J یا UC خریدید
دوستان میشه یه نفر در مورد شبکه Live توضیح بده. در مورد هزینه اون و شرایطش در ایران و کلا چیزهایی که مربوط به اون میشه من می خواستم بدونم.
ممنون![]()
وحید جان Xbox LIVE شبکه ی بازی های آنلاین Xbox 360 هست که در اون قابلیت انجام بازی های آنلاین . دانلود تم . دانلود DLC و امکانات دیگری رو خواهی داشت.LIVE نسبت به رقیبش PSN امکانات بیشتری داره و به همین خاطر موفق تر ظاهر شده.
در صورتی که از بازی های کپی استفاده بشه در LIVE بن خواهیم شد که نتیجه اون قطع دسترسی به شبکه ی LIVE و قفل شدن هارد هست به طوری که دیگه از هیچ هاردی نمی شه روی کسنول استفاده کرد ! اما همه ی اینها راه داره. باStealth Patch کردن دیسک ها خیالت از بابت بن شدن می تونه راحت باشه به خاطر اینکه با این کار دیسک های کپی شبیه دیسک های اصل میشن طوری که Microsoft نمی تونه دیسک اصل رو از غیر اصل تشخیص بده.در صورتی که در شبکه ی لایو بن بشی در هر حال می تونی از کنسول برای بازی استفاده کنی هر چند دسترسیت قطع شده.همین طور که گفتم تنها مشکل اینه که کنسول دیگه قادر به تشخیص هارد نیست که فروشگاه هایی که در کار فروش کنسول هستن در قبال 10-15 هزار تومان هارد رو بازگردانی میکنن.با خرید کنسول به مدت 1 ماه از اکانت مجانی اون می تونی استفاده کنی که به صورت رایگان و توسط Microsoft قرار داده شده.مدت زمانش از اولین اتصالت به لایو محاسبه میشه.بعد از اولین اتصال باید اکانت های لایو رو خریداری کنی.با توجه به نیازت 3 ماهه یا 1 ساله.3 ماهه حدود 30 هزار تومان و 1 ساله حدود 50 هزار تومان.
در نهایت آخرین مشکلی که بعضی وقتا گریبان گیر گیمر هایی میشه که از بازی های کپی استفاده می کنن موج بن های Microsoft هست!چند وقت پیش با عرضه ی Wave 4 این موج بن باعث شد تا همه بن بشن!
حجم save بازی ها حدود چقدر است ؟
حجم داشبورد چقدره؟
کمک کنید dg
قیمت دسته بی سیم و سیم دار چقدره؟
ممنون!
40 تومان مشکی
38 تومان سفید
نقل قول از pedram_sad
ببخشید
سیم دار و بی سیم منظورم بودش نه رنگش!
حجم سیو ها در اکثر بازی ها در حد KB هست و به MB نمی رسه.
حد اکثر حجمی که سیو بازی ها می تونن داشته باشن 50 یا 60 MB هست که معمولا مربوط به بازی هایی مثل FIFA هست که چند ترنومنت می سازید یا The Orange Box که تشکیل شده از 5 بازی که این 5 بازی هر کدوم 20 MB حجم می گیرن.
نصب بازی ها روی هارد هم بسته به بازی 7-10 GB حجم میگیره
حجم داشبورد هم بستگی به این داره که داشبورد نسخه ی بتا باشه یا نسخه ی اصلی و همچنین شما داشبود رو با آواتار دانلود کنید یا بدون آواتار
به عنوان مثال آخرین نسخه ی داشبور یعنی2.0.8955.0 حدود 80 MB حجم داشت
البرز جان دسته ی سیم دار بین 30-35 تومان قیمت داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)