نه ناجا هر جای دیگه همونطوری که شما بلد بودی معاف از پستی گرفتی اونا هم بلدن چطوری باهات رفتار کنن!! نندازنت بغل دست یه کادری که وضععش از تو بد تر باشه شانس اوردی.!!
نه ناجا هر جای دیگه همونطوری که شما بلد بودی معاف از پستی گرفتی اونا هم بلدن چطوری باهات رفتار کنن!! نندازنت بغل دست یه کادری که وضععش از تو بد تر باشه شانس اوردی.!!
سلام به همه بچه ها
17 ماه خدمت سربازی اونم ناجا.
2 ماه آموزشی مرکز آموزش محمدرسول الله بیرجند (معروف به جهنم سبز) بودم.
بقیه خدمت سیستان و بلوچستان بودم.15 ماه کمین و عملیات و درگیری روزانه و شبانه تیپ یکم تکاوری مقداد زاهدان
خلاصه هر کی هرجا هست خدا پشت و پناهش.الان 5 سال گذشته و هنوز خاطراتش تو مغزم میچرخه
کی میخواد بره.....وقتی مردم!![]()
محل خدمتت تهرانه؟اگر تهرانه با توجه به اعلام نیاز فاتب احتمالش 90 % بیفتی راهور.
راستی معاف از رزم ها درجه شون با بقیه تفاوت میکنه؟
Last edited by ehsanla; 08-01-2013 at 22:19.
بله دوست عزیز کمترین درجه ممکن برای هر مدرک تحصیلی که برای لیسانس میشه استوار دوم
دوستان من فوق لیسانسم، وضعیتم چطوریه؟ تو شهر خودم 100٪ میفتم؟ مثل اینکه از مفدار خدمتمم کم نمیشه :|
بعد پسر خالم دیپلم هست داره میره، اون چجوری میشه وضعیتش؟
ديپلم كه خيلي ناجوره . . . .نميشه گفت . واقعا از يه خط دو خط رده !!!
من كه با ليسانس با درجه ستوان 3 توالت شستم ، بيل كلنگ زدم ، پست دادم ، افسر نگهبان شدم ، پاسبخش شدم و خدا ميدونه حتي گلوله توپ از بنز ده تن خالي كردم كه هر كدومش 43 كيلو بود و بعدشم با يه مشت بدبخت ديگه همون ده تن رو هل داديم كه روشن بشه .
بستگي به جاتون داره . من كه توي جهنم بودم به خدا يه روز در ميون پاهام عرق سوز بود . ولي ديپلمه هم بود كه افتاده بود بيمارستان 578 اهواز ، يه روز كه اونجا به علت گرمازدگي بستري بودم بهم سرم وصل مي كرد و سخت ترين كارش اين بود كه با دمپايي درمانگاه رو تي بكشه .
كلا خدمت بستگي به شانستون داره . . . . .
ولي اصلا نترسيد ! كارت كه بياد تمام خستگي و ناراحتي ها ازتون دور ميشه !!!![]()
data 1580 عزیز. ارتش خدمت کردی یا ناجا؟
داش ممنون بابت راهنماییت...
توی کارت پایان خدمت ذکر میشه که معاف از رزم بودم یا نه؟
خیر معاف از رزم تو کارت نوشته نمیشه
sent from my open source device
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)