تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1307 از 1783 اولاول ... 307807120712571297130313041305130613071308130913101311131713571407 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,061 به 13,070 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

دوستان پشتیبانی اصلی صبانت مشهد هم این موضوع رو تأیید کرد . شما به هر میزان که حجم بخرید دوبرابرش رو میتونید دانلود کنید . از اون مقدار به بعد سرعت همه سرویس ها به زیر 20 کیلوبایت میرسن .
    کاش حتی این هم درست بود
    من تازه سرویس خریدم 10 گیگ فضا داشتم یعنی باید تا 20 گیگ سرعتم خوب میموند ولی الان نگاه کردم کلا 13 گیگ شب دانلود کردم که اینجوری شد!!!

آخر فروم باز masooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

چه سیاست مسخره و ابلهانه ای،هیچ فرقی هم بین سرویس هاش نداشته.

3. 2 کاربر از masooyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

14 ام سرویسم تمومه
    میخواستم 3 ماه 12 مگ بگیرم
    حالا نمیدونم کجا برم کسی پیشنهادی داره؟
    شبی حداقل یک گیگ دان داشته باشم؟

پشتیبانی میگه بعد دو برابر سرویس 128 شیر شده
    یعنی زیر 30 برای شبانه
    Last edited by sleeplessness; 02-09-2014 at 11:16.

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ببخشید شما صبانتی هستید ؟! چون اگه نیستید الکی به ملت امید ندید . این محدودیت سراسری هست .

-------------------------------------------------------------------------------------------

دوستان پشتیبانی اصلی صبانت مشهد هم این موضوع رو تأیید کرد . شما به هر میزان که حجم بخرید دوبرابرش رو میتونید دانلود کنید . از اون مقدار به بعد سرعت همه سرویس ها به زیر 20 کیلوبایت میرسن .

------------------------------------------------------------------------------------------

دوستان صبانتی حداقل کار تو این شرایط شکایت همگانی به 195 هست . شاید به خودشون بیان . چند دقیقه بیشتر وقتتون رو نمیگیره . فقط میتونم بگم خاک بر سر صبانت و کسی که این طرح رو مطرح کرد !

-----------------------------------------------------------------------------------------
    متاسفانه حرفای دوستمون درست از اب در اومد! رفیق من سرویس 3 گیگ در ماه داشت شب اول 6 گیگ دانلود داشت شب دوم رسیده به 18 کیلوبایت سرعتش!! متاسفانه شایعه نیست

6. 2 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

من فکر میکردم صبانت سرویس دهنده پیشرفته ایه حالا میفهمم کاملا برعکس فکر میکردم
    چون مثلا یکی میومد از صبانت 1ماه اعتبار و 3گیگ حجم میگرفت با 12 مگ سرعت بعد از کنار همین 3 گیگ شبی 10 گیگ دانلود میکرد این مشخص میشه که شرکت صبانت خیلی اسکله که سرعت رو در ساعات رایگان رو 12مگ باز میزاشت.
    قانونی هم که الان گذاشتن مشخص میشه که هیچی حالیشون نیست که متقاضی ها چی میخوان که 100% یه مدت بگذره دوباره قانونش عوض میشه
    بهترین کاری که میتونست بکنه این بود که سرعت رو در ساعات رایگان رو 2 مگ ببنده که حداقل اسمش رو بشه گذاشت رایگان و 12 مگ فقط در طول روز باشه مثل کاری که مخابرات مشهد میکنه.
    ولی قانون جدیدش اینو میگه که مثلا اگه 3 گیگ حجم بگیری 6 گیگ ترافیک هدیه میگیری و کلا کلمه "رایگان" رو باید بردارن که فکر میکنن با این روش میتونن پول به جیب بزنن ولی برعکس همه کسایی که برای دانلود شبانه اومدن سمت صبانت یکی یکی تخلیه میکنن انوقت دوباره یه قانون دیگه میزارن

اگه نباشه جاش خالی می مونه SETIZEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

الان دیگه اسمش شده شکنجه رایگان

9. 2 کاربر از SETIZEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال رضا جنگنده's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

زنگ زدم پشتیبانی
    میگه آره 2 برابر بیشتر بشه سرعت می یاد رو 16!
    ولی گفت شما هنوز از محدودیت بیشتر دانلود نکردین و مشکل جای دیگس و شب تماس بگیر و اینا.
    ولی خب آخرش معلوم شد اینا محدود می کنن....
    کسی پیشنهادی داره چی کار کنیم؟
    کوچ کنیم یا وایسیم؟

پروفشنال رضا جنگنده's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

آقا به هیچ عنوان کوتاه نیاین، حتی شده هر روز چند نفر بشیم و بریم نمایندگی و اعتراض کنیم، شاید آزمایشی این کارو کردن و فکر می کنن کاربراشون حالا یه مدت اعتراض می کنن و بعد عادت می کنن به وضعیت جدید، ولی ما باید کوتاه نیایم و یه مدت پی گیر بشیم تا درست کنن شبانه رو. اگه یه مدت اینا این کارو کنن بعد هم کاربرا دیگه عادت کردن و هم شرکت دیگه خیلی سخت کوتاه می یاد واسه همین هر کاری می کنیم باید زود انجام بدیم تا دیر نشده...

داره خودمونی میشه amirmahdijv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

اینترنت من امروز وصل شد
    ولی چه اینترنتی
    2 مگ گرفتم
    خطمو رو همون 2 مگ هم اپ کردن
    پینگم 380 هست
    سرعت دانلود هم 130 بالاتر نمیره ، چه سروره ایرانی چه خارجیش

حالا من زنگ بزنم تاثیری داره ؟ پورتمو بالاتر میبندن ؟
    شماره پشتیبانیش چنده ؟
    اهوارزم
    شما هم برو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت کن هم برای سرعت ( چون 2 مگ باید 270 -260 سرعت باشه و شکایت کن { درسته 2 مگ رو ، روی 4 میبندن } اما 2 مگ مع مولی باید اونجوری باشه )
    دانلود شبانه هم بگو

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

به به میبینم که صبا نت هم تا من فکرش به سرم خورد پاشم بیام اونجا داغون شد پارس آنلاینم که داغون شده بود. چه کنیم؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •