تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1307 از 4428 اولاول ... 30780712071257129713031304130513061307130813091310131113171357140718072307 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,061 به 13,070 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه yes47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

تو پارس سرعت ها فرق میکنه همونطور که گفته شده 128 256 و 512 سرعت هاشون تا 150 190 و 240 میره و بالای یک گیگ رو نمیدونم اینارو خودم تست کردم تقریبا ولی 1 مگ نداشتم و کسی جواب نمیده که سرعتشون تا چند میره........

سرویس های نامحدود cra هم تو پارس حکم دایالاپ داره یعنی رو کمترین سرعت بسته شده یعنی 512 >> 9 کیلوبایت
    داداش یه مگ واس من نهایتا تا همون 240-250 تو روز میرف..ازین بیشر پیش نیومد البته چن ثانیه ای گاهی رو 300 میرف ولی دارم حالت استیبلشو میگم

2. این کاربر از yes47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 251251's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پیش عمو مارتین و دایی فینچر

پيش فرض

این هم از سرعت دانلود من
    128KB

پ.ن : نمیدونم دلیل نمایش ندادن عکس چیه ولی سرعت دانلود هم شبانه ی رایگان و هم روزانه بین 190 تا 210 میباشد

Last edited by 251251; 14-11-2011 at 19:55.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این هم از سرعت دانلود من
    128KB

پ.ن : نمیدونم دلیل نمایش ندادن عکس چیه ولی سرعت دانلود هم شبانه ی رایگان و هم روزانه بین 190 تا 210 میباشد

با 128 سرعت دانلودت بین 190 تا 210 ـه ؟ خوش به حالت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

تو پارس سرعت ها فرق میکنه همونطور که گفته شده 128 256 و 512 سرعت هاشون تا 150 190 و 240 میره و بالای یک گیگ رو نمیدونم اینارو خودم تست کردم تقریبا ولی 1 مگ نداشتم و کسی جواب نمیده که سرعتشون تا چند میره........

سرویس های نامحدود cra هم تو پارس حکم دایالاپ داره یعنی رو کمترین سرعت بسته شده یعنی 512 >> 9 کیلوبایت
    سرعت 1 مگ هم همون 240 هست اما فرقش اینجاست که وقتی ترافیک منطقه مخابراطی بالا بره سرعت 512
    به 60 تا 64 افت میکنه اما 1 مگ زیر 120 نمیاد تا 130 نوسان داره
    در مورد سرویس های نامحدود هم من با مسئول پارس شهرمون صحبت کردم گفت که سرعت سرویس 128 با 1 مگ هیچ
    فرقی نداره سرعت همشون یکیه فقط پول اضافه تر میدی!

6. این کاربر از M€HRAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه danialsalehi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    http://www.sakhtesite.ir

پيش فرض

عزیزان. امروز سرعت هاتون مشکلی نداشته به نسبت دیروز و روزهای گذشته؟؟

من سرعتم خیلی داغون شده. پیج به زور باز میکنه.

8. این کاربر از danialsalehi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

اخه یکی دو تا از همشهری های ما میگفتن سرعت تا 400 هم واسشون رفته با یک مگ... اگر چه چون یک مگ ماهانه کم حجم نداره در حد 6 8 10 گیگ 512 بیشتر نمی تونم بگیرم و 6 گیگ واسه 3 ماه هم واسم کمه...
    Last edited by M e i s a m; 15-11-2011 at 01:16. دليل: غلط املایی :|

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اخه یکی دو تا از همیشهری های ما میگفتن سرعت تا 400 هم واسشون رفته با یک مگ... اگر چه چون یک مگ ماهانه کم حجم نداره در حد 6 8 10 گیگ 512 بیشتر نمی تونم بگیرم و 6 گیگ واسه 3 ماه هم واسم کمه...
    من حالت کلی رو گفتم، موارد استثنا هم وجود داره یکی با 1 مگ سرعتش بقول شما تا 400 هم میره دوستان
    زیادی هم در این اینجا قبلا اعلام کرده بودن که سرعتشون به زور به 50 هم میرسید، سرعت ایده آل در حالت نرمال
    همون 240 هست

11. این کاربر از M€HRAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Ghasem.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من 2 مگ پارس آنلاین ( همونی که شبانه نداره) تا 700 هم دیدم!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

با عرض سلام
    مودم بنده ASUS N10 مي باشد
    1- هر بار كه مي خوام به اينترنت وصل بشم صفحه SITING برنامه مياد و بعد از كليك روي SAVE بعد از 1 دقيقه به اينترنت وصل مي شود (براي دانلود اتولتيك شبانه مشكل ايجاد مي كنه )
    آيا مي توان جدا گونه كانكشن ساخت كه اتومايتك يا دادن پسو ( بدون برنامه مودم ) به اينترنت وصل شد؟(روش)

2-وقتي كامپيوتر رو روشن مي كنم صفحه LOG-OFF مي آيد كه بايد هر بار OK كنم تا صفحه دسكتاب بياد (براي دانلود اتولتيك شبانه مشكل ايجاد مي كنه ) چگونه مي توان اين صفحه رو حذف كرد؟
    3- يكي از مشكلات بنده اين است كه بعضي از فايل هاي كه روز قبل با IDMAN دانلود كردم و مقدار باقي مانده و روز بعد بخوان آن را دان كنم مقدار كه دان كردم صفر مي شه از اول دوباره دان ميكنه يا دوباره آدرس لينك رو دوباره سرچ مي كنه باعث مشكل مي شود----> راه حل؟؟؟؟؟؟؟؟
    4- بعضي مواقع سرعت لود شدن خيلي پايين ميايد حتي بالا نمياد ولي سرعت دانلود تغييري نمي كنه !!!!!!!!!!(من هر وقت از خود برنامه مودم متصل ميشه اين مشكلو !!!!!!!!
    به عنوان مثال سايت انتخاب باز مي شه ولي بعضي ا سايت هاي كه از سايت گوگل باز ميكنم هم باز نمي شه حتي ارسال نوشته در اين سايت (forum.p30world.com ) مشكله !!!!!!!!!!!!!!! آيا ايراد ارز سرويس يا از خود ويندوزه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    5- معمولا از چه سايت يا سروري براي دانلود استفاده مي كنيد ؟؟؟؟؟و كدام سرور از نظر تعداد فايل و از نظر سرعت و .... بهترين است و كدام يك سرور هاي emule و torrent بهتر است
    6- در سايت پارس آنلاين نمي تونم گزارش مصرف ببينم(لود نميشه )
    راستي
    سايت SPEEDTST.NET
    بنده يه مشكلي دارم اين كه نتايج بررسي روي كامل نمي كنه و در زماني كه مي خواد
    UPLOAD رو چك كنه بعد از چند دقيقه ارور مي ده يا خيلي طولاني مي شه كه باعث شده يك بار 150 مگ ازم كم بشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

با عرض سلام
    مودم بنده ASUS N10 مي باشد
    1- هر بار كه مي خوام به اينترنت وصل بشم صفحه SITING برنامه مياد و بعد از كليك روي SAVE بعد از 1 دقيقه به اينترنت وصل مي شود (براي دانلود اتولتيك شبانه مشكل ايجاد مي كنه )
    آيا مي توان جدا گونه كانكشن ساخت كه اتومايتك يا دادن پسو ( بدون برنامه مودم ) به اينترنت وصل شد؟(روش)

2-وقتي كامپيوتر رو روشن مي كنم صفحه LOG-OFF مي آيد كه بايد هر بار OK كنم تا صفحه دسكتاب بياد (براي دانلود اتولتيك شبانه مشكل ايجاد مي كنه ) چگونه مي توان اين صفحه رو حذف كرد؟
    3- يكي از مشكلات بنده اين است كه بعضي از فايل هاي كه روز قبل با IDMAN دانلود كردم و مقدار باقي مانده و روز بعد بخوان آن را دان كنم مقدار كه دان كردم صفر مي شه از اول دوباره دان ميكنه يا دوباره آدرس لينك رو دوباره سرچ مي كنه باعث مشكل مي شود----> راه حل؟؟؟؟؟؟؟؟
    4- بعضي مواقع سرعت لود شدن خيلي پايين ميايد حتي بالا نمياد ولي سرعت دانلود تغييري نمي كنه !!!!!!!!!!(من هر وقت از خود برنامه مودم متصل ميشه اين مشكلو !!!!!!!!
    به عنوان مثال سايت انتخاب باز مي شه ولي بعضي ا سايت هاي كه از سايت گوگل باز ميكنم هم باز نمي شه حتي ارسال نوشته در اين سايت (forum.p30world.com ) مشكله !!!!!!!!!!!!!!! آيا ايراد ارز سرويس يا از خود ويندوزه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    5- معمولا از چه سايت يا سروري براي دانلود استفاده مي كنيد ؟؟؟؟؟و كدام سرور از نظر تعداد فايل و از نظر سرعت و .... بهترين است و كدام يك سرور هاي emule و torrent بهتر است
    6- در سايت پارس آنلاين نمي تونم گزارش مصرف ببينم(لود نميشه )
    راستي
    سايت SPEEDTST.NET
    بنده يه مشكلي دارم اين كه نتايج بررسي روي كامل نمي كنه و در زماني كه مي خواد
    UPLOAD رو چك كنه بعد از چند دقيقه ارور مي ده يا خيلي طولاني مي شه كه باعث شده يك بار 150 مگ ازم كم بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •