تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: این بازی تا چه اندازه تونسته جای Tribal Wars رو براتون بگیره

راي دهنده
289. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • زیاد

125 43.25%
  • متوسط

53 18.34%
  • کم

20 6.92%
  • تریبال رو ترجیح میدم!

91 31.49%
صفحه 1307 از 1903 اولاول ... 3078071207125712971303130413051306130713081309131013111317135714071807 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,061 به 13,070 از 19021

نام تاپيک: The West ، شاهکاری دیگر از  InnoGames

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ولی این را بگم لول آپ شدن بهتر از دوئل هست الان هر وقت بخواهی می تونی دوئل کنی الان من لول آپ می کنم خیلی ها لول دوئلشون را می برند بالا که این برای من خوبه چون وقتی اومدم دوئل همشون لولشون پایینه ولی چون لول دوئلشون بالاست تجربه زیادی بهم در دوئل ها می ده برای اون هر وقت بخواهم می تونم با 10 روز دوئل کردن رنک یک رقمی در دوئل هم بشم
    حالا درسته تو پست قبلیم تقریبا همچین چیزی گفتم ولی رنک یک رقمی شدن کار 10 روز و یه ماه نیست !!
    با احتساب اینکه کل ورد درجا بزنه نیاز به 15000 تجربه از دوئل داری تا بتونی رنک یک بشی بعنی روزی 1500 تا exp از دوئل باید در بیاری ! این گوی و این میدان . امیدوارم که یه دوئلر خفن شی حداقل روی این چینی ها رو کم کنیم .

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

چاقال حسابی لول دوئلت را ببر بالا چون الان بهم 182 تجربه می دی اگه بهت آتاک بدم و ببرم !!!!
    به قول اون یارو تو مسافران یه وقت سرت گیج نره
    کل اسکیلام رو که دیدی ! کلی هم خودم در مورد ضعفم گفتم . کلی هم عکس از دوئلام گذاشتم !
    بعد رفتی روی رفلکس هم که کار کردی . شوتینگت رو هم که یه خورده بردی بالا . 15 لول هم که بالاتری .
    میخوای کلا لخت شم بیای بزنی ؟
    یه ماه پیش حاضر بودی همچین حرفی بزنی ؟ اون زمانی که من رنک 1000 دوئل هم نیودم و هیچ اطلاعی از من نداشتی

کاربر فعال انجمن بازیهای آنلاین و شبکه ای vitamin2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

حالا درسته تو پست قبلیم تقریبا همچین چیزی گفتم ولی رنک یک رقمی شدن کار 10 روز و یه ماه نیست !!
    با احتساب اینکه کل ورد درجا بزنه نیاز به 15000 تجربه از دوئل داری تا بتونی رنک یک بشی بعنی روزی 1500 تا exp از دوئل باید در بیاری ! این گوی و این میدان . امیدوارم که یه دوئلر خفن شی حداقل روی این چینی ها رو کم کنیم .
    من زیاد دنبال دوئل نیستم لول 62 هم که برگردم فقط برای گرفتن تجربه هست وقتی دیدم دیگه از دوئل ها کم تجربه می گیرم بازم برمی گردم به کارای خودم من فقط می خواهم زود زود لول آپ کنم تا به اون کار که شانسش 95 % هست را باز کنم که اگه اسکیلام را به این صورت که برنامه ریزی کردم بزارم لول 69 برام هم شانس 95 درصد باز می شه و هم کار با پول 92 درصد البته خیلی کارای پرشانس دیگر هم باز می شه چون کارای پرشانس اکثرا شوتینگ و اپرنس می خواهند الان من لول 62 می یام دوئل بعد اون 66 تا رفلکس را بر می گردونم به اپرنس و شوتینگ و اون کارا برام باز می شه

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

به قول اون یارو تو مسافران یه وقت سرت گیج نره
    کل اسکیلام رو که دیدی ! کلی هم خودم در مورد ضعفم گفتم . کلی هم عکس از دوئلام گذاشتم !
    بعد رفتی روی رفلکس هم که کار کردی . شوتینگت رو هم که یه خورده بردی بالا . 15 لول هم که بالاتری .
    میخوای کلا لخت شم بیای بزنی ؟
    یه ماه پیش حاضر بودی همچین حرفی بزنی ؟ اون زمانی که من رنک 1000 دوئل هم نیودم و هیچ اطلاعی از من نداشتی
    نه نمی خواهد لخت بشی چون اون موقع هر دو مون به جرم اینکه توافقی دوئل کردیم بن می شیم
    اینجوریشم می تونم بهت آتاک بدم ضمنا من به جات بودم ایمت را می بردم بالا چون تا لول 62 اپرنسم می شه 87 یعنی اگه اینقدر تاکتیک نداشته باشی به اون تعداد که اپرنس از تاکتیکت زیاد دارم از ایمت کم می شه که فکر کنم یکم بدهکار بشی ایم که اون موقع حتی نمی تونی بهم هیت بزنی
    Last edited by vitamin2002; 07-08-2009 at 00:16.

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اینجوریشم می تونم بهت آتاک بدم ضمنا من به جات بودم ایمت را می بردم بالا چون تا لول 62 اپرنسم می شه 87 یعنی اگه اینقدر تاکتیک نداشته باشی به اون تعداد که اپرنس از تاکتیکت زیاد دارم از ایمت کم می شه که فکر کنم یکم بدهکار بشی ایم که اون موقع حتی نمی تونی بهم هیت بزنی
    بچه میترسونی ؟ من از اون بیدا نبیدم
    جواب این رو هم ندادی ؟
    منو اذیت کنی سرو کارت با خواهر venus tabak و برادر ripp3er خواهد بود

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

برای جلوگیری از اتاک سلاخ سردی ها هم یک فکری کردم
    تا آخرین قطره خونم دوئل می کنم تا پس اوت بشم حالا اون دو تا اگه تونستند بهم آتاک بدند بدند البته کا سلاح سردی ها

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

جواب این رو هم ندادی ؟

ضمنا اولین آتاکی که می دهم تو هستی دلیل :
    1 ) سلاح گرمی هستی
    2 ) اگه بردمت تجربه زیادی بهم می دی
    3 ) چیزی نتونستم پیدا کنم

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

جواب این رو هم ندادی ؟

خوب الان تمام میدیل ها می دونند که رزیستانست بالا هست چون هیتشون را خیلی کم می کنی اگه اسکیلات را نمی گفتی بازم با یک بار آتاک دادن می فهمیدم که یا رفلکست زیاده یا toughness برای مشخص کردن اینکه toughness زیاده یا رفلکس 1 روز دنبالت می کردم ببینم کدوم کارا را انجام می دی چون باید لیبورش را داشته باشی

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

الان من یک لیستی تهیه کردم که می دونم سلاح گرمی ها و سلاح سردی های میدیل ها رو کدوم اسکیلا بیشتر کار کردند من دوئل نمی کنم ولی دارم لیست سیاه درست می کنم براشون

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ضمنا ونوس جونت رفته تعطیلات بهش گفتی برات چی بیاره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •