تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 1307 از 1759 اولاول ... 307807120712571297130313041305130613071308130913101311131713571407 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,061 به 13,070 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

داره خودمونی میشه j_j's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

13

من دیروز رفتم مودم جدید بگیرم برام خودم داشتم تی پی لینک ۸۹۰۱ می گرفتم که فروشند گفت آزتک هم داریم که سری ان هست و خیلی عالیه کلی تعریف کرد. کسی از بچه ها اینجا آزتک داره ؟ واسه خرکاری خوبه ؟‌ ۴ پورت اترنت داشت و قیمتش ۶۵ بود
    سلام خدمت دوستان عزيز راستش من خودم هم چند روزي بود دنبال مودم بودم بعد از پرس و جو يکي از دوستان به من يه مودم از مودم هاي d link رو معرفي کرد که اون هم N داشت که بعد وقتي پرسيدم گفت : يه سري ها G هستن و يه سري ها N و گويا سري N ها از نظر سرعت و شعاع برد تو وايرلس بهتر هستند به نظر من هموني سري N بهتر هست در ضمن سري N ها گرون تر هم هستند
    --------------------------------------------------------------------------------------
    اما حالا خودم يه سوال دارم مربوط به کانفيگ مودم tp link مدل td-8811 هستش.من 4 تا سيستم دارم که مي خوام اونها رو از طريق يه سوئيچ شبکه براي اينترنت متصل کنم براي همين بايتستي تنظيم مودم رو در حالت pppoe بزارم که تو اين حالت با روشن کردن مودم به صورت مستقيم به اينترنت متصل ميشه ! اما من تمام تنظيمات رو که انجام مي دم بعد از reboot کردن باز هم بايد از طريق کانکشن که خودم تو ويندوز مي سازم برم تو اينترنت.!؟ چي کار کنم حتي اومدم ip , dns , ... رو بهش دادم که نشد.

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

میشه دوست عزیز
    کاملا توی یک شبکه هستید شما فقط باید شبکه کانفیگ شه
    بهروز جان برای توضیحات باید کاتالوگش رو بخونم؟؟
    من توی شبکه یه چیزی نزدیک به صفرم!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آقا این صفحه مخابرات که تنظیماتو میداد، الان حداقل چند تا لینک آخرش کار نمیکنه. من یک مودم d-LINK 2730 خریدم. الان با Bridge وصلم و PPPOE رو نمیتونم استاد کنم. یعنی میسازم تو تنظیمات مودمم ولی خودش خود به خود وصل نمیشه. یا شایدمیک تیکی چیزی داره من باید بزنم تا خودش خود به خود وصل شه.

پروفشنال behrooz.shie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    > مشهد <

پيش فرض

اما حالا خودم يه سوال دارم مربوط به کانفيگ مودم tp link مدل td-8811 هستش.من 4 تا سيستم دارم که مي خوام اونها رو از طريق يه سوئيچ شبکه براي اينترنت متصل کنم براي همين بايتستي تنظيم مودم رو در حالت pppoe بزارم که تو اين حالت با روشن کردن مودم به صورت مستقيم به اينترنت متصل ميشه ! اما من تمام تنظيمات رو که انجام مي دم بعد از reboot کردن باز هم بايد از طريق کانکشن که خودم تو ويندوز مي سازم برم تو اينترنت.!؟ چي کار کنم حتي اومدم ip , dns , ... رو بهش دادم که نشد.
    چه کار های انجام دادید ؟
    از توی diagnose مودم ببینید به چه مشکلی خوردید
    بهروز جان برای توضیحات باید کاتالوگش رو بخونم؟؟
    من توی شبکه یه چیزی نزدیک به صفرم!!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    آقا این صفحه مخابرات که تنظیماتو میداد، الان حداقل چند تا لینک آخرش کار نمیکنه. من یک مودم d-LINK 2730 خریدم. الان با Bridge وصلم و PPPOE رو نمیتونم استاد کنم. یعنی میسازم تو تنظیمات مودمم ولی خودش خود به خود وصل نمیشه. یا شایدمیک تیکی چیزی داره من باید بزنم تا خودش خود به خود وصل شه.
    منظور از (این صفحه مخابرات که تنظیماتو میداد، الان حداقل چند تا لینک آخرش کار نمیکنه.) چی هست ؟
    اگر تنظیمات تون درست هست زنگ بزنید ISP

5. این کاربر از behrooz.shie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    من یه tp link 8811 دارم . به جز استفاده از اکسس پوینت راه دیگه ای برای تبدیل به وایرلس هست
    میخام با گوشی از ای دی اس ال استفاده کنم
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض خرید adsl modem/router n file server

سلام
    دوستان برا کاربرد خانگی مودم روتر بیسیم با سرعت 300 وباسیم 10/100 میخوام با قابلیت اشتراک گذاری فایل از هارد اکسترنال و پرینتر به علاوه استریم خوب فیلم 1080 ،مد نظرم asus dsl-n12 بود که گیر نیومد رفتم سراغ روتر asus rt-n13 اما ظاهرا لینوکسیه (سامبا) سسیستم فایلی که پشتیبانی میکنه fat با 4 گیگاست و سایزا ی بزرگتر باید از سیستم فایلای لینوکس استفاده کرد .(شاید بخاط قابلیت دانلود مستقیم و سامبا ست)
    دوستان چه پیشنهادی دارن؟
    ممنون

داره خودمونی میشه joopiter23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

دوستان اهل فن سلام
    آقا من یک مودم (d-link wireless g adsl2 4-port router (dsl-2640u دارم
    حالا می خوام که اینو برای 2 تا کیس استفاده کنم و وایرلسش هم برای لب تاپ یا گوشی موبایل در دسترس باشه
    هر دو تا کیسم پورت لن دارن و پشت این مودم هم 4 تا لن وجود داره

یک راهنمایی می کنید ؟

آیا اگر ابتدا مودم را روی یک کیس که با لن وصل شده کانفینگ کنم و موقع کانفینگ هم بریدج رو انتخاب کنم و بعدش هم از یک پورت لن دیگه مودم یه سیم بزنم به اون یکی کیس و یک کانکشن هم در اون کیس ایجاد کنم همه چی حله (اینو گفتم که بگم عقلم در این حد یاری می کنه ولی مطمئنا به این سادگی نیست) و راستی اینکه وایرلسش هم در دسترس باشه ؟
    وینوز هم xp است .

اگه نباشه جاش خالی می مونه h_kh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

14 نصب مودم وایرلس

سلام

من تازه ADSL گرفتم از مخابرات و یه مودم ADSL D-Link DSL2730U خریدم ولی هنوز نتونستم نصبش کنم - روش نصب و کانفیگش چطوریه ؟
    برای کامپوتر هایی که قراره از طریق وایرلس به این مودم و اینترنت نصب بشن هم نیاز به تنظیماتی هست ؟
    مرسی

[IMG][/IMG]

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان اهل فن سلام
    آقا من یک مودم (d-link wireless g adsl2 4-port router (dsl-2640u دارم
    حالا می خوام که اینو برای 2 تا کیس استفاده کنم و وایرلسش هم برای لب تاپ یا گوشی موبایل در دسترس باشه
    هر دو تا کیسم پورت لن دارن و پشت این مودم هم 4 تا لن وجود داره

یک راهنمایی می کنید ؟

آیا اگر ابتدا مودم را روی یک کیس که با لن وصل شده کانفینگ کنم و موقع کانفینگ هم بریدج رو انتخاب کنم و بعدش هم از یک پورت لن دیگه مودم یه سیم بزنم به اون یکی کیس و یک کانکشن هم در اون کیس ایجاد کنم همه چی حله (اینو گفتم که بگم عقلم در این حد یاری می کنه ولی مطمئنا به این سادگی نیست) و راستی اینکه وایرلسش هم در دسترس باشه ؟
    وینوز هم xp است .
    مشکلی نداره میتونید همینکارو کنید که البته فک کنم اگه با یه سیستم وصل شدی به نت دیگه نیاز نباشه رو یه سیستم دیگه کانکشن بسازی...
    شما این کارو انجام بده اگه مشکلی پیش اومد بگو
    سلام

من تازه ADSL گرفتم از مخابرات و یه مودم ADSL D-Link DSL2730U خریدم ولی هنوز نتونستم نصبش کنم - روش نصب و کانفیگش چطوریه ؟
    برای کامپوتر هایی که قراره از طریق وایرلس به این مودم و اینترنت نصب بشن هم نیاز به تنظیماتی هست ؟
    مرسی

[IMG][/IMG]
    192.168.1.1
    شما این آی پی رو وارد و کارهای ساعت و اینارو انجام بده تو یه مرحله نوع کانکشن که بسته به خودتون میتونه ppoe یا bridge باشه رو انتخاب کنید
    البته اگه پول کانفیگ مودم رو میدی حتی اگه بلدم باشی ببر برات کانفیگ کنه
    برای وایرلس هم باید شما access point رو فعال بعد روش رمز بزارید که اینم تو همون قسمتی هست که دارید کانفیگ میکنید و user name و password رو وارد میکنید
    سلام
    دوستان برا کاربرد خانگی مودم روتر بیسیم با سرعت 300 وباسیم 10/100 میخوام با قابلیت اشتراک گذاری فایل از هارد اکسترنال و پرینتر به علاوه استریم خوب فیلم 1080 ،مد نظرم asus dsl-n12 بود که گیر نیومد رفتم سراغ روتر asus rt-n13 اما ظاهرا لینوکسیه (سامبا) سسیستم فایلی که پشتیبانی میکنه fat با 4 گیگاست و سایزا ی بزرگتر باید از سیستم فایلای لینوکس استفاده کرد .(شاید بخاط قابلیت دانلود مستقیم و سامبا ست)
    دوستان چه پیشنهادی دارن؟
    ممنون
    TP LINK-TD 8961 nd
    سلام
    من یه tp link 8811 دارم . به جز استفاده از اکسس پوینت راه دیگه ای برای تبدیل به وایرلس هست
    میخام با گوشی از ای دی اس ال استفاده کنم
    ممنون
    مگه اینکه گوشیتون رو بتونید با usb hub وصل کنید به مودم

11. این کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض مشاوره برای خرید مودم d-link

من هميشه بصورت wan درايور رو نصب ميكنم . تا حالا امتحان نكردم كه lan نصب كنم ...

دوست عزیز آیا از مودمت راضی هستی؟

من میخوام یه مودم واسه adsl شرکت مخابرات بخرم اما نمیدونم چه مودمی خوبه. dsl 200 d-link که مطمئنم جوتب میده اما نمیدونم dsl 2520u بگیرم یا dsl 200 فکر کنم 2520 بهتر باشه ولی مطمئن نیستم جواب بده لطفا راهنمایی کنید. asus چطوره؟

لطفا دوستان هر کدومو که شخصا استفاده کردند و راضی هستند بگن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •