منم همینطور!!کلا جدیدا با هر مناسبتی باید یه شوک رو تحمل کنیم!!![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
منم همینطور!!کلا جدیدا با هر مناسبتی باید یه شوک رو تحمل کنیم!!![]()
دوست عزیز مشکل مختص یک آی اس پی خاص نیست و اگه بخوایم بهتر بگیم اصلا بهشون مربوط نیست،هر چی که هست به شرکت ارتباطات زیر ساخت مربوطه و سرلسری هم هست،الان شما به فروم اکثر شهرها هم مراجعه کنی به نوعی با این مشکل گریبانگیرن!!!
سرعت خود منم شبا کلا به حدی کاهش پیدا میکنه که عملا نمیشه مثل قبل استفاده ای ازش داشت.
نزديك 3 ساله از همارا اشتراك داشته ام ولي اين اواخر به كل نااميدم كرده!تا بحال اين مشكلات رو نداشتم(مشقام رو لابد بد نوشتم همارا بهم ضد
حال داد)قطعي مكرر ،سرعت سرسام آور!اللخصوص شبانه تا ساعت ميشه 2 ديگه بايد كلا ديس بشم وگرنه رواني ميشم!!!!!!گفتم بهشون
ميگه كانكشن مجدد بساز ويندوز تعويض كن!كيس رو بيار نمي دونم مودمت مجدد بايد تنظيم بشه!يعني به تعداد ادمها راه هست براي حل مشكل!
تقصیر همارا چیه؟این وسط؟؟
سراسریه![]()
خوب به من بگن سراسريه ديگه!چرا ميگه اشكال از جاي ديگس!!!من هم الان به همه چي شك دارم!از سبم كشيخط بگير تا مودم!تابحال انقدر به بيخ و بن نزدم!اصلا هيچ اطلاعي ندارم!!
امروز کلا اینترنتم منفجر شده بود ! شبانه بالای 30 تا نمیرفت . هر یه ربع هم قطعی داشت !
سیستم رو از پریز کشیدم و رفتم خوابیدم![]()
دیشب کلا افتزاه ترین شبانه عمرم بود
سرعت از سرور داخل و خارجی بیشتر از 20 نمیشد
16 تا لینک همزمان گذاشته بودم دانلود ، دست آخرم سرعت بین 200 تا 300 متغیر بود
و با 16 تا لینک فقط 5 گیگ دانلود کرد![]()
حسین اینجور که داری پیش میری کم کم میای زیر 2 گیگ دانلود من تو هر شب والا با دیدن این وضع دو دل شدم بیام این سرویس رو بگیرم یا نه !
تنها مال من اینجوری نیس که
همه اینجوری هستن![]()
5 گیگ با سرویس تابستانه اونم تو این اوضاع گاراش میریش دانلود کردی،میگی افتضاح
من با الترا بزور میتونم 5 گیگ رو دانلود کنم،اگه من جای تو بودم با هزینه ای که پرداخت کرده بودم و با توجه به این اوضاع و با توجه به پینگی که داری الان وضعم اینگونه بود
در ضمن روایاتی وجود دارد مبنی بر اینکه چون اهل عمل تا سحر بیدارند و مشغول دانلود سرعت اینگونه پایین امده ولی باور شخصی من اینگونه است که اینان(زیر ساخت) مردم را اینگونه پنداشته اند:![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)