تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1307 از 3745 اولاول ... 30780712071257129713031304130513061307130813091310131113171357140718072307 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,061 به 13,070 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستان عزیز من الکی دعوا نکنید !
    من یک ماه پیش از مسئولین همین خراب شده جواب گرفتم که سرعت من 256 برنزی باید همان 32 باشد ! پس اگر قرار باشد که این دزدان به این زودی حرف خود را هم پس بگیرند که دیگه سنگ روی سنگ بند نخواهد شد !
    من یکی با استناد به حرف های خودشان اعتراض خواهم کرد.
    کدوم مسول دوست من ؟

من خودم مصوبه تنطمیم سازمان رو خوندم همه شرکت ها همین هست داتک شاتل بگرید دقیقا همین سیستم هست سرعت تقسیم بر هشت .

آسیاتک چون با مخابرات رقابت داره و داری بالاترین پورت در سطح کشور هست مجبور به این کار شده .

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

کدوم مسول دوست من ؟

من خودم مصوبه تنطمیم سازمان رو خوندم همه شرکت ها همین هست داتک شاتل بگرید دقیقا همین سیستم هست سرعت تقسیم بر هشت .

آسیاتک چون با مخابرات رقابت داره و داری بالاترین پورت در سطح کشور هست مجبور به این کار شده .
    دوست عزیز کدوم مصوبه ؟ مگه من قرار دادی که بستم همچین چیزی رو امضا کردم ؟
    به من گفتند نامحدود یک مگ
    یعنی چی ؟یعنی با سرعت یک مگ به صورت نامحدود دانلود کنم تموم شد و رفت!!!
    حالا که مخابرات مصوبه داده یا نداده کاری ندارم
    بنده پنج ساله از اسیاتک اینترنت دارم بعید میدونم چنین کاری رو انجام بده
    درضمن بنده دانلودی هم انجام ندادم که بخوام محدود بشم این کار ها خوراک شاتل و پارس انلاین و ....هست اسیاتک هیچ وقت از چنین قوانین مسخره ای پیروی نکرده
    زمانی که برای سرعت 128 به بالا شاتل نامه از وزارت اطلاعات میخواست
    اسیاتک نت دو مگ تو شیراز میداد بدون هیچ مدرکی و نامه ای...
    اگر واقعا محدود کرده باشه بنده کوتاه نمیام.
    TAPATALK

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان عزیز من الکی دعوا نکنید !
    من یک ماه پیش از مسئولین همین خراب شده جواب گرفتم که سرعت من 256 برنزی باید همان 32 باشد ! پس اگر قرار باشد که این دزدان به این زودی حرف خود را هم پس بگیرند که دیگه سنگ روی سنگ بند نخواهد شد !
    من یکی با استناد به حرف های خودشان اعتراض خواهم کرد.
    256 برنزی اگه 32 باشه که خوبه!

الان من 1024 دارم 90 هست!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سرعت من از +120 اومد روی +90، 2مگ برنزی دارم!!!!!!!آسیاتک سرعت اورده پایین؟!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyvan360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من 2 مگ نقره ای دارم همون 120 ئه فعلا. برای مطمئن شدن از نهایت سرعت به صورت همزمان 2 تا دانلود بزارید. چون تک دانلود سرویس های محدود هم الان پایین اومده. کلا وضعیت اینترنت الان واقعا خراب شده.

پروفشنال mojtabaivi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

با عرض سلام خدمت همه. من از مخابرات سرویس دارم ولی راضی نیستم. دنبال یه سرویس نامحدود میگردم که خوب در نهایت به آسیاتک رسیدم. یکی دو تا سوال داشتم:
    من اینترنت 256 نا محدود میخوام.... فرق برنزی، نقره و طلایی چیه؟ سرعت دانلود هرکدومشون چنده؟ (منظورم سرعت کلی مثلا یک ماه اخیر - چون پستای دو صفحه آخر رو که خوندم دیدم این دو سه روزه مثل اینکه خرابه. ولی من کلی میگم.)
    و در نهایت اگه جای بهتری واسه نامحدود سراغ دارین بگین. با تشکر

داره خودمونی میشه shinooda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLL
    بنده حدود 2 ماه هستش که 1 مگ برنزی گرفتم از آسیا تک و این چند روزی واقعا شورش رو در آوردن.
    سرعت بنده 3 روز هستش که روی 500KB بسته شده در صورتی که باید روی 1MB باشه. سرعت دانلود بنده شده 50 کیلوبایت. فردا زنگ میزنم هر چی فحش هستش بارشون میکنم. یعنی کلا لیاقتمون همین بدبختی هستش که سرمون میارن. نشستیم هیچ کاری هم نمیکنیم.
    اینم سندش.

8. این کاربر از shinooda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

با عرض سلام خدمت همه. من از مخابرات سرویس دارم ولی راضی نیستم. دنبال یه سرویس نامحدود میگردم که خوب در نهایت به آسیاتک رسیدم. یکی دو تا سوال داشتم:
    من اینترنت 256 نا محدود میخوام.... فرق برنزی، نقره و طلایی چیه؟ سرعت دانلود هرکدومشون چنده؟ (منظورم سرعت کلی مثلا یک ماه اخیر - چون پستای دو صفحه آخر رو که خوندم دیدم این دو سه روزه مثل اینکه خرابه. ولی من کلی میگم.)
    و در نهایت اگه جای بهتری واسه نامحدود سراغ دارین بگین. با تشکر
    تنها فرق برنزی، نقره و طلایی در ضریب اشتراک و هدیه میباشد! ولی همشون بعد از اتمام گیگ هدیه سرعتشون یکسانه و پول بیشتری باید بدی برای طلایی و نقره ای....
    نظر منو میشنوی اگر فقط برای دانلود میخوای از اسیاتک بگیر و دنبال پینگ پایین و وبگردی با سرعت بالا هستی سراغ اسیاتک اصلا نیا!! من از اردیبشهت اکثر پستارو دیدم به این نتیجه رسیدم.

اینم بگم اخیرا سرعت دانلودم داره خراب میشه و این شرکت اصلا به فکر نیسن!!

10. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

خواهرزادم 9 سالشه ساعت 8 گفت دایی واسم یه بازی جنگی بگیر بازی کنم ساعت ده شب هم میخواستن برم گفتم چه بازی ای بگیرم که تا اون موقع تموم شه دانلودش رسیدم به این بازی که 600 مگ هست گفتم تموم میشه تا اون موقع میریزم واسش ببره بیچاره ناراحت رفت الانم ساعت 12.32 هست هنوزم داره دانلود میکنه با سرعت 2 مگ نامحدود

12. 4 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mojtabaivi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

تنها فرق برنزی، نقره و طلایی در ضریب اشتراک و هدیه میباشد! ولی همشون بعد از اتمام گیگ هدیه سرعتشون یکسانه و پول بیشتری باید بدی برای طلایی و نقره ای....
    نظر منو میشنوی اگر فقط برای دانلود میخوای از اسیاتک بگیر و دنبال پینگ پایین و وبگردی با سرعت بالا هستی سراغ اسیاتک اصلا نیا!! من از اردیبشهت اکثر پستارو دیدم به این نتیجه رسیدم.

اینم بگم اخیرا سرعت دانلودم داره خراب میشه و این شرکت اصلا به فکر نیسن!!
    خب مگه ضریب اشتراک و سرعت با هم رابطه ندارن؟
    من فقط واسه وب گردی میخوام با دانلود های کوچولو.... پس آسیا تک بدرد نمیخوره؟ کدوم شرکت بهتره؟ ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •