سلام به نظر من با این همه هزینه حتما با اقا حمید مشورت کنید و قبلش خرید نکنید پیشنهاداتشون عالی هست موفق باشی![]()
سلام به نظر من با این همه هزینه حتما با اقا حمید مشورت کنید و قبلش خرید نکنید پیشنهاداتشون عالی هست موفق باشی![]()
سلام دوستان یک کمک کنین لطفا
میخوام باند بگیرم موندم بین 2 تا 1-718 یا الگانسی اگه مثل ساب بیس داره که ساب نگیرم و
یک آمپلی فایر میخوام مارک خوب باشه که کیفیت عالی داشته باشه
راستی پخشم پایونری 7250
ممنون
سلام
نه نه من ناراحت نشدم. من خاک پای همه بچه های p30 هم هستم.منظورم این بود که حیفه ...میائید هزینه میکنید ولی چون صدا اغلب اونی که میخواستین نمیشه، یا از سیستم زده میشید و میبوسیدش و کنار میزارید و یا باعث هزینه های مکرر و متضرر شدنهای پیاپی میشید.
خب حالا که پخش تغییر کرد.میتونید آلپاین 140E بگیرید.310 تومن.یا از اون بهتر کن وود 7056BT که 500 تومن هست
اسپیکر هم هرتز 690 سری های انرژی میتونه جایگزین اسپیکرهای پیشنهادیم باشه.حدود 400 تومن.اگر کیفیت و قدرت خوب میخواهید میتونید به گلیدن CO609Plus با قیمت 455 هم فکر کنید.
آمپلیفایر هم همون 5500T گزینه مطلوبی هست.6500F خیر ضعیفه و کارائیه جالبی نداره.
ساب ووفر میتونید گلیدن MX10 PLUS بگیرید 210 تومن.
آمپ مونو هم کن وود 8105 یا 8106
سلام دوست عزیز.خیلی خوش آمدید به جمع ما و از اینکه این فروم رو برای کسب مشاوره انتخاب کردید ازتون متشکرم.
بودجه ای که در نظر دارید آیا قابل افزایش هم میباشد؟چون حتی سابی که فرمودید اونم دوتا رو اگر بخواهین صدای واقعی ازش بشونید باید هزینه رو برای آمپلیفایرش خیلی بالا بیارید.به هر حال من پیشنهادم رو میدم و یه صدای تضمنی شده بهتون تحویل میدم.
1-پخش کن وود 7056BT قیمت 500.000 تومن
2-کامپوننت برای استیج جلو و عقب دو جفت گلیدن SQX 165 با قیمت هر جفت 735.000 تومن.جمعا 1.470.000 تومن
3-آمپلیفایر جهت درایو کردن کامپوننتها گلیدن RS 100 C4 به قیمت 1.030.000 تومن
4- ساب اکازیون آدیو سیستم X-ion 12-800 که یکی دیگه از دوستان اینجا دارن.قیمت 950.000 تومنالبته جزو واردات سریه اول شرکت هست وگرنه با این قیمت اگر الان بیاد فابل خریداری نیست.سابی هست دارای رکورد درمسابقات و شکست دنده ساب بسیار سرشناس MTX 9500) باکسش رو هم مجانی خودم براتون طراحی میکنم.ولی هزینه ساختش حدود 100 تومن خواهد شد.
5- نکته حساس آمپلیفایر مونوئی هست که بتونه حق مطلب رو ادا کنه.
گلیدن XL275C2 قیمت 1.425.000 تومن.
6-اکسسوری:کابل RCA Hi End گلیدن زیرو جفتی 91.000 تومن.کابل اسپیکر 2.25 متری 7500 تومن.پک برق حدود 50 تومن.
جمع کلش بالا رفت و به خاطر ساب ووفر هست. شما اگر ساب SPL بخواهید ببندید از هر برندی مطمئن باشید هزینتون بالا میره.
7- ساب ووفر جایگیزن.ساب باکس فابریک کارخانه ای.گلیدن RS 12 VB قیمت 820.000 تومن.آمپلیفایر مورد نیاز جهت درایو کردن ساب ووفر کن وود
9105
صدای خیلی خوبی داره این باکس. 65 ریت هم و رتبه اشپیتزن کلاس رو از مجله معتبر اتو های فای اخذ کرده.
اینم رفرنس جهت مطالعه و بررسی بیشتر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در خدمتتون هستم.
بله
718 BASS خوبی داره ولی بعد از مدتی حجم صداش کم میشه .همچنین نه صدای ووکال خوبی داره و نه تیوترهای مناسبی.
شما یه جفت کامپوننت گلیدن MX 165 بگیر+ یه آمپ ML 75.4 و یه ساب MX 12 هم کیفیت دارید و هم رنج فرکانسی کامل.
Last edited by hamidR15; 28-10-2013 at 21:10.
بنده چاکرتم داداش گل
امپ برای پارس نخریدم
میخاستم برای jbl938 که باند های ۴۰۵ خودمه یه امپ بخرم که پشیمون شدم و تصمیم گرفتم یه co ۶۰۹ اصلی با گارانتی معتبر اصلی پایونیران که فیک نباشه بخرم برای پارس elx
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
برای jbl ۹۳۸ بخاطر این امپ نمیخرم که گیج شدم
هر بار که پرسیدم چی بخرم یه مدل گفتی دادا
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
سلام به دوستان و حمید جان....
جات خالی حمید جان امروز یه alpine 15 inch type R دیدم با کله رفتم تو شیشه مغازه ...![]()
راستی من هنوزم منتظره گرده همایی هستما...
یه ضبطه خیلی ارزون زیره 200 تومن باشه میخوام... و قیمته 80prs....
یه امپه 4 کاناله 100 واتی پایونیر یا کنوودم قیمت بدین
واته پایین ترم قیمت بدین ممنون میشم 4 کانال باشه ....
Last edited by rroohhaamm; 29-10-2013 at 00:38.
درود
عزیزان من اصلا از سیستم و....هیچی بلد نیستمالان یه پخش پایونیر 7450SD بهم رسیده
چه وسایل دیگه براش بخرم که صدای خوبی داشته باشه
![]()
حمید جان این هایی که گفتی چقدر فی میخوره ؟![]()
سلام اساتید ماشین داداشم یه پایونیر 6974 روش نصبه، دیگه از صداش خسته شده یه صدایه با کیفیت خوب و بیس مطلوب می خواد، رفیقم یه jbl gto 938 داره قیمتش و خوب میده من خودم تا حالا jbl نداشتم می خواستم راهنمایی کنید که صداش چه جوریه آیا می ارزه پایونیر و رد کنیم بره اونو بگیریم یا اختلاف زیادی از نظر کیفیت با هم ندارن، پخشش 7016، آمپش فکر کنم جی وی سیه و ساب هم نداره و نمی خواد چون ماشینش هاجبک و جا نداره دوستان لطفاً راهنمایی کنن.
سلام mr-korashعزیز
اولین کار تایین بودجست!
Last edited by hoseinsps; 29-10-2013 at 11:19.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)