تا آخرين روز ليگ صبر كنيد
نيكبخت: من آقاى گل مى شوم
![]()
ايران ورزشى- نيكبخت مى خواست امسال متفاوت باشد. بى حاشيه و مثمرثمر. تقريباً موفق هم بود و آخر نيم فصل شد مؤثرترين بازيكن پرسپوليس اما حاشيه هايش همانقدر بود كه انتظار مى رفت. حتى وقتى قطبى رفت او با پيروانى دچار مشكل شد و برخلاف دستور سرمربى از همراهى پرسپوليس امتناع كرد تا در بازى با راه آهن به عنوان جريمه و تنبيه روى نيمكت بنشيند.
نيمكت نشينى ات مقابل راه آهن عجيب بود
نظر سرمربى بود كه من از روى نيمكت بازى را دنبال كنم. تصميم گيرنده افشين پيروانى است و او بهتر مى داند كه چه كسى بايد از اول بازى كند.
اما ظاهراً اين نيمكت نشينى تنبيهى بوده براى نرفتن ات به سمنان.
متاسفانه خبرنگاران، رسانه ها و مطبوعات در طول هفته گذشته آن قدر نوشتند كه نيكبخت غيبت كرده، نيكبخت فلان كرده و... كه نتيجه اش نيمكت نشينى من شد.به نظرم اين ها ساخته ذهن افرادى است كه اطلاع چندانى از شرايط تيم ما ندارند.
يعنى پيروانى تحت تأثير روزنامه ها تو را روى نيمكت نشاند
نه اينكه بگويم پيروانى تحت تأثير قرار گرفته اما وقتى بحث روز اين است كه مى گويند نيكبخت كارى خلاف مقررات انجام داده و دائما روى اين موضوع تأكيد دارند روى هر كسى مى تواند تأثير بگذارد نمى گويم كه پيروانى تحت تأثير بوده ولى به او حق مى دهم چون در طول هفته بازيكنش در رديف اول حواشى قرار داشته.
فكر نمى كنى با غيبت در آن سفر اشتباه كردى!
به هيچ عنوان. من محروم بودم و نمى توانستم بازى كنم. چرا بازيكنى كه نمى تواند بازى كند بايد همراه تيم سفر كند.
چون سرمربى اين طور مى خواهد.
اما سرمربى از من نخواسته بود همراه تيم باشم.
براى نرفتن از پيروانى اجازه گرفته بودى
چند بار بايد بگويم كه اجازه گرفته بودم اصلاً پيروانى خودش گفت چون نمى توانى بازى كنى به سمنان نيا. متاسفانه بعضى ها زيادى به من لطف دارند و اذيتم مى كنند.
تغييرات در كادر فنى تيم چه تأثيرى داشته
در اين مورد من نبايد نظر بدهم. قطبى زحمت خودش را كشيد ولى پيروانى هم به عنوان مربى جوان اما باتجربه موفق نشان داده كه قدرت مربيگرى در تيم بزرگى مثل پرسپوليس را دارد.
دوباره برگرديم به نيمكت نشينى ات. بازى نكردن مقابل راه آهن فاصله ات را از گلزنان برتر زيادتر كرد.
من به نظر افشين پيروانى احترام مى گذارم چون آقاى گلى من در مقابل قهرمانى و موفقيت پرسپوليس هيچ ارزشى ندارد.
پس به آقاى گل شدن فكر مى كنى!
فعلاً كه برهانى در صدر جدول گلزنان قرار دارد ولى تا آخرين روز ليگ برتر بايد صبر كرد. من براى آقاى گلى ليگ برتر تلاش مى كنم و حتما به هدفم مى رسم.
عملكرد پرسپوليس را در نيم فصل اول چه طور ديدى
پرسپوليس فقط با صدر جدول ۴ امتياز اختلاف دارد كه اين هم به خاطر اشتباهاتى بوده كه اتفاق افتاده.
چه اشتباهاتى
باز من حرف بزنم يك حاشيه اى درست مى شود اما به نظرم اين ۴ امتياز به خاطر اشتباهات داورى بوده.
به هر حال فعلاً ذوب آهن صدرنشين است.
براى قهرمانى نيم فصل به كسى جام نمى دهند، آخرفصل مهم است.
فكر مى كنى چه تيمى قهرمان مى شود
پيش بينى اش سخت است اما احساس قلبى ام مى گويد كه پرسپوليس قهرمان مى شود.
اين هفته با توجه به حضور مايلى كهن روى نيمكت سايپا بازى دشوارى پيش رو داريد.
مايلى كهن مربى خوبى است و حتما سايپا حالا با تغييرات زيادى از نظر روحى و روانى مواجه شده. سايپا انگيزه هاى زيادى براى شكست پرسپوليس دارد. ولى در نهايت اين پرسپوليس است كه ۳ امتياز را كسب مى كند