تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1307 از 2014 اولاول ... 3078071207125712971303130413051306130713081309131013111317135714071807 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,061 به 13,070 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تا آخرين روز ليگ صبر كنيد

نيكبخت: من آقاى گل مى شوم

ايران ورزشى- نيكبخت مى خواست امسال متفاوت باشد. بى حاشيه و مثمرثمر. تقريباً موفق هم بود و آخر نيم فصل شد مؤثرترين بازيكن پرسپوليس اما حاشيه هايش همانقدر بود كه انتظار مى رفت. حتى وقتى قطبى رفت او با پيروانى دچار مشكل شد و برخلاف دستور سرمربى از همراهى پرسپوليس امتناع كرد تا در بازى با راه آهن به عنوان جريمه و تنبيه روى نيمكت بنشيند.
    نيمكت نشينى ات مقابل راه آهن عجيب بود
    نظر سرمربى بود كه من از روى نيمكت بازى را دنبال كنم. تصميم گيرنده افشين پيروانى است و او بهتر مى داند كه چه كسى بايد از اول بازى كند.
    اما ظاهراً اين نيمكت نشينى تنبيهى بوده براى نرفتن ات به سمنان.
    متاسفانه خبرنگاران، رسانه ها و مطبوعات در طول هفته گذشته آن قدر نوشتند كه نيكبخت غيبت كرده، نيكبخت فلان كرده و... كه نتيجه اش نيمكت نشينى من شد.به نظرم اين ها ساخته ذهن افرادى است كه اطلاع چندانى از شرايط تيم ما ندارند.
    يعنى پيروانى تحت تأثير روزنامه ها تو را روى نيمكت نشاند
    نه اينكه بگويم پيروانى تحت تأثير قرار گرفته اما وقتى بحث روز اين است كه مى گويند نيكبخت كارى خلاف مقررات انجام داده و دائما روى اين موضوع تأكيد دارند روى هر كسى مى تواند تأثير بگذارد نمى گويم كه پيروانى تحت تأثير بوده ولى به او حق مى دهم چون در طول هفته بازيكنش در رديف اول حواشى قرار داشته.
    فكر نمى كنى با غيبت در آن سفر اشتباه كردى!
    به هيچ عنوان. من محروم بودم و نمى توانستم بازى كنم. چرا بازيكنى كه نمى تواند بازى كند بايد همراه تيم سفر كند.
    چون سرمربى اين طور مى خواهد.
    اما سرمربى از من نخواسته بود همراه تيم باشم.
    براى نرفتن از پيروانى اجازه گرفته بودى
    چند بار بايد بگويم كه اجازه گرفته بودم اصلاً پيروانى خودش گفت چون نمى توانى بازى كنى به سمنان نيا. متاسفانه بعضى ها زيادى به من لطف دارند و اذيتم مى كنند.
    تغييرات در كادر فنى تيم چه تأثيرى داشته
    در اين مورد من نبايد نظر بدهم. قطبى زحمت خودش را كشيد ولى پيروانى هم به عنوان مربى جوان اما باتجربه موفق نشان داده كه قدرت مربيگرى در تيم بزرگى مثل پرسپوليس را دارد.
    دوباره برگرديم به نيمكت نشينى ات. بازى نكردن مقابل راه آهن فاصله ات را از گلزنان برتر زيادتر كرد.
    من به نظر افشين پيروانى احترام مى گذارم چون آقاى گلى من در مقابل قهرمانى و موفقيت پرسپوليس هيچ ارزشى ندارد.
    پس به آقاى گل شدن فكر مى كنى!
    فعلاً كه برهانى در صدر جدول گلزنان قرار دارد ولى تا آخرين روز ليگ برتر بايد صبر كرد. من براى آقاى گلى ليگ برتر تلاش مى كنم و حتما به هدفم مى رسم.
    عملكرد پرسپوليس را در نيم فصل اول چه طور ديدى
    پرسپوليس فقط با صدر جدول ۴ امتياز اختلاف دارد كه اين هم به خاطر اشتباهاتى بوده كه اتفاق افتاده.
    چه اشتباهاتى
    باز من حرف بزنم يك حاشيه اى درست مى شود اما به نظرم اين ۴ امتياز به خاطر اشتباهات داورى بوده.
    به هر حال فعلاً ذوب آهن صدرنشين است.
    براى قهرمانى نيم فصل به كسى جام نمى دهند، آخرفصل مهم است.
    فكر مى كنى چه تيمى قهرمان مى شود
    پيش بينى اش سخت است اما احساس قلبى ام مى گويد كه پرسپوليس قهرمان مى شود.
    اين هفته با توجه به حضور مايلى كهن روى نيمكت سايپا بازى دشوارى پيش رو داريد.
    مايلى كهن مربى خوبى است و حتما سايپا حالا با تغييرات زيادى از نظر روحى و روانى مواجه شده. سايپا انگيزه هاى زيادى براى شكست پرسپوليس دارد. ولى در نهايت اين پرسپوليس است كه ۳ امتياز را كسب مى كند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پيروانى:

بردن سايپا با مايلى كهن جذاب تر است

افشين پيروانى خيلى سعى دارد بابت موفقيت هاى اخيرش در پرسپوليس، دچار غرور نشود اما در عين حال آنقدر به خودش مطمئن است كه منتظر پيروزى هاى بعدى تيمش نشسته. پيروانى مى گويد: «به بازيكنان تيم اعلام كردم مسابقه برابر راه آهن را فراموش كنند و از حالا به فكر كسب ۳ امتياز مسابقه مقابل سايپا باشند.
    هدف ما ادامه روند پيروزى هاى تيم است و مطمئناً با آمادگى كامل به مصاف تيم سايپا خواهيم رفت. در اين بين به جايگاه تيم حريف هم توجهى نداريم. مى خواهيم شرايطى را به وجود بياوريم كه بازيكنان باور كنند در سايه تلاش گروهى مى توانند بهترين بازى خود را ارائه كنند. چرا كه ما بايد مقابل هر تيمى قرار مى گيريم پيروز از ميدان خارج شويم. درباره سايپا هم همين نظر را داريم البته من حضور محمد مايلى كهن در رأس كادر فنى سايپا را به ايشان و مديران آن باشگاه تبريك مى گويم و فكر مى كنم حالا سايپا چهره جديدى پيدا خواهد كرد.
    بى شك ديدار ما و سايپا به عنوان اولين بازى كه آقاى مايلى كهن روى نيمكت اين تيم خواهد نشست از هر جهت بر جذابيت هاى اين بازى خواهد افزود. هرچند كه با تمام احترامى كه براى ايشان قايل هستم بايد بگويم كه ما تحت هر شرايطى براى كسب ۳ امتياز به مصاف اين تيم مى رويم و به هيچ چيز جز برد فكر نخواهيم كرد.
    خدا را شكر مى كنيم براى رويارويى با تيم سايپا بازيكن غايبى نخواهيم داشت و با تمام قدرت مى رويم كه با كسب ۳ امتياز اين بازى، جايگاه خود را در جدول رده بندى ارتقا دهيم البته تيم سايپا هم از بازيكنان خوبى بهره مى برد و مطمئناً برابر پيروزى تلاش خواهد كرد تا چهره قابل قبولى را از خود به نمايش بگذارد. در مجموع بازى زيبايى را شاهد خواهيم بود.»
    پيروانى درباره انتخاب دستيارانش ادامه مى دهد: «طى دو روز آينده دستيار جديد خود را معرفى خواهم كرد تا هرچه سريع تر در امر مربيگرى به ما كمك كند.»

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به خاطر آمادگى ام فيكس مى شوم نه به خاطر اسمم

رحمان رضايى : سايپا را با مايلى كهن هم مى بريم

بابك بزرگى
    Babak Bozorgi

روزى كه آمد و حتى قبل از آن كسى منتظرش نبود. اصلا نيازى احساس نمى شد كه او را بخواهند اما در ميان تمام مخالفت ها رحمان آمد و حالا همه چيز عوض شده. او نه تنها ديگر مخالفى ندارد بلكه آنها كه يك هفته پيش اولين بازى اش را ديدند كلى به حضورش اميدوار شدند. مثل خود رحمان كه از خودش رضايت دارد و آنقدر هم آماده است كه بگويد: «به لحاظ روحى و بدنى بهترين شرايط را دارم و مطمئنم به خاطر آمادگى ام فيكس مى شوم نه به خاطر اسمم.»
    تجربه اولين حضور در پرسپوليس چه طور بود
    خيلى خوب بود. فكر مى كنم راضى كننده كار كردم. اگر كادر فنى در بازى هاى بعدى هم به من فرصت بدهد مطمئن باشيد خيلى بهتر از اين بازى مى كنم.
    با اين انگيزه اى كه دارى فكر مى كنى حضورت چقدر به پرسپوليس كمك كند
    خودم كه خيلى اميدوارم. مى خواهم بهترين بازى هايم را براى پرسپوليس انجام بدهم و بازيكن مثمرثمرى باشم. پرسپوليس تيم بزرگ و پرطرفدارى است و به نظرم هر كسى به اين تيم مى آيد بايد تا پاى جان بجنگد.
    شرايط فعلى پرسپوليس را چطور مى بينى
    تيم خوبى داريم، همه چيز خوب پيش مى رود و ديديد كه بازى به بازى بهتر مى شويم. با اين وضعيت معتقدم مى توانيم از در هر سه جام مدعى باشيم.
    به نظر مى رسد در اين يكى دو هفته مشكلات دفاعى تيم خيلى كمتر شده.
    من فقط دو بازى كنار تيم بودم و نمى توانم اظهارنظر درستى داشته باشم ولى با اين بازيكنان با تجربه و بزرگ فكر نمى كنم مشكل دفاعى داشته باشيم.
    بازى با راه آهن را از روى نيمكت تماشا كردى. به نظرت بازى چطور بود
    در آن بازى ما بايد سه امتياز را مى گرفتيم البته من شناختى از حريف نداشتم ولى پرسپوليس را خوب مى شناختم و مى دانستم حتما مى بريم. راه آهن تيم جوان و با انگيزه اى بود ولى پرسپوليس خيلى منطقى و هجومى بازى كرد و فكر مى كنم هواداران هم از تماشاى آن بازى لذت بردند.
    در جام حذفى به سپاهان خورده ايد. حتما مى دانى كه پرسپوليس و سپاهان در اين چند ساله رقابت سختى با هم داشته اند.
    بله خبر دارم و درباره بازى هاى دو تيم در سال هاى قبل خيلى شنيده ام ولى قرار نيست آنها در تهران ما را ببرند. پرسپوليس مدعى قهرمانى است، ميزبان هم هستيم و مى خواهيم با استفاده از اين امتياز، با يك نتيجه سنگين سپاهان را از دور حذف كنيم.
    بى تجربه بودن پيروانى در سرمربيگرى مشكل ساز نمى شود
    چه مشكلى او همه چيز فوتبال ايران را مى شناسد و مديريت خوبى دارد. فقط بايد به او كمك كرد. پيروانى هم مثل هر شخص ديگرى در اولين تجربه سرمربيگرى اش نياز به حمايت دارد. با پشتكارى كه او دارد اگر حمايت هم شود شك ندارم به موفقيت مى رسد.
    پرسپوليس امسال ستاره هاى زيادى دارد و ممكن است در هر بازى به اجبار يكى دو نفر از آنها روى نيمكت بنشينند. اينجور مسائل تيم را به حاشيه نمى برد
    من فقط درباره خودم مى توانم حرف بزنم و بهتر است درباره بقيه حرفى نزنم. تا امروز هيچوقت به خاطر اسمم فوتبال بازى نكرده ام. چون ياد گرفته ام كه در فوتبال حرفه اى براى بازى كردن هميشه بايد آماده بود. الان هم به لحاظ روحى و بدنى در بهترين شرايط هستم و مطمئنم اگر بازى ام بدهند به خاطر آمادگى ام است، نه به خاطر اسمم.
    دو روز ديگر بايد با سايپا بازى كنيد. فكر مى كنى پرسپوليس مى تواند از اين بازى هم به سلامت عبور كند
    شناختى از تيم سايپا ندارم ولى مايلى كهن مربى خيلى خوبى است كه اين تيم را حتما احيا خواهد كرد. البته سايپا در اين چند هفته ناكام بوده است. ولى دليل نمى شود ما بگوييم راحت آنها را مى بريم. آنها حتما براى جبران همه چيز انگيزه دارند. ولى ما هم خيلى با انگيزه ايم و مى خواهيم با گرفتن سه امتياز اين بازى نيم فصل دوم را شروع كنيم تا روحيه مان بالاتر برود.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

استاد اسدى ول كن پرسپوليس نيست!

امير عابدزاده گلر جديد قرمزها

ايران ورزشى- 150 نفر براى تماشاى تمرين پرسپوليس خودشان را به زمين شماره دو مجموعه اكباتان رسانده اند اما تا قبل از آمدن ليدرها خبرى از تشويق نيست. ليدرها هم نيم ساعت بعد از شروع تمرين كم كم مى رسند تا بازار تشويق داغ شود. پيروانى بيشتر از همه تشويق مى شود. هواداران قصد دارند به اين شكل از سرمربى جوان تيم شان بابت پيروزى مقابل راه آهن تشكر كنند كه پيروانى هم مثل هميشه تشويق هاى آنان را بدون پاسخ نمى گذارد.
    معاون سردار بابايى - يكى از مسؤولان حراست آزادى - هم آمده كه بعد از دقايقى صحبت با خوردبين تمرين پرسپوليس را ترك مى كند. همه آمدند جز زارعى كه براى فيزيوتراپى رفته. تمام بازيكنان با لباس هاى يك شكل در تمرين حاضر شدند جز نيكبخت كه با لباس بازى آمده. او هميشه سعى دارد به نوعى متفاوت از بقيه باشد. 10 دقيقه به ۱۱ همه بازيكنان به دستور پيروانى راهى رختكن مى شوند براى برگزارى جلسه اى نيم ساعته. پيروانى در اين جلسه كوتاه قبل از تمرين يكسرى نكات فنى و نقاط ضعف و اشتباهات بازيكنان را در مورد بازى با راه آهن تشريح مى كند. 11:20 تمرين آغاز مى شود. گلرها از همان ابتدا زير نظر عابدزاده كار مى كنند. امير عابدزاده هم آمده و با دروازه بانان تمرين مى كند. واعظى كه چند روزى است تمريناتش را آغاز كرده به همراه سپهر كه از ناحيه دوقلوى پا دچار كشيدگى شده زير نظر دكتر زرينه كار مى كنند.
    بعد از گرم كردن ابتدايى مثل هميشه با نرم دويدن همراه با انجام حركات كششى، بازيكنان در دو گروه به دويدن هاى سرعتى زير نظر كماسى مى پردازند. كماسى تأكيد دارد مرحله به مرحله بايد سرعت شان بيشتر شود به طورى كه بتوانند در هر سرعتى دوام آوردند. مرحله بعدى تمرين به استارت هاى سرعتى و استقامتى اختصاص دارد. سپس در ۳ گروه به آقا وسط و پرسينگ مشغول مى شوند. كريم باقرى خيلى سرحال است و سعى مى كند با شوخى هاى گاه و بيگاهش با بازيكنان جو تمرين را به فضاى شاد و مفرح تبديل كند. آيتم بعدى تمرين به ارسال هاى بلند و چارچوب شناسى اختصاص دارد كه در دو گروه زير نظر عابدزاده و پيروانى انجام مى شود. سپس بازيكنان در دو گروه زرد و قرمز به فوتبال دستگرمى مى پردازند. ذخيره ها و اصلى ها هم در هر دو تيم بدون نظم خاصى پراكنده اند. در طول بازى پيروانى تأكيد زيادى به دادن پاس هاى تك ضرب و حملات با برنامه از عمق دفاع و كناره ها دارد. از مهاجمان هم مى خواست مقابل دروازه راحت موقعيت هايشان را از دست نداده و ضربات آخر را با دقت بيشترى بزنند. فوتبال دستگرمى سرانجام با تك گل ضياء نيك نفس به سود تيم قرمز به پايان مى رسد. استاد اسدى هم كه اين روزها به تماشاگر ثابت تمرينات پرسپوليس تبديل شده، ۲۰ دقيقه پايانى براى تماشاى تمرين سرخپوشان خود را به مجموعه اكباتان رسانده. بعد از فوتبال بازيكنان سرد كرده و براى تعويض لباس راهى رختكن مى شوند اما آتسوى، منصورى، شيرى و نبى كمى بيشتر از بقيه مانده اند و ۲۰ دقيقه بعد از پايان تمرين با كماسى به انجام حركات استقامتى مى پردازند تا از لحاظ بدنى به شرايط ايده آل برسند. بعد از ۲۰ دقيقه آنها هم سرد كرده و براى تعويض لباس به رختكن مى روند. امير عابدزاده كه مدت ها است عضو آكادمى دروازه بانى باشگاه منچستر است، ابتداى فصل چند روزى ميهمان تمرين پرسپوليس بود. او بعد از ماه ها دوباره به ايران بازگشته و قرار است طى دو سه هفته اى كه اينجا است براى افت نكردن از لحاظ بدنى زير نظر پدرش و در تمرينات پرسپوليس شركت كند.
    تمرين امروز پرسپوليس رأس ساعت ۱۱ در مجموعه اكباتان انجام مى شود.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خليلى: فدراسيون بايد هزينه درمانم را مى داد

محسن خليلى از اينكه هزينه هاى درمان اش را شخصا پرداخت كرده دلخور است و معتقد به اينكه اين مسأله به عهده فدراسيون بوده. او در حالى كه از اين بابت نمى تواند ناراحتى اش را پنهان كند درباره وضعيت اش توضيح مى دهد: بدنساز و پزشكانم از شرايط فعلى من راضى هستند و به همين دليل، در كارهاى هوازى و دويدن ها، فشار بيشترى به من مى آوردند. با توجه به اضافه وزنى كه داشتم و گرفتن رژيم غذايى، كاهش وزن پيدا كرده ام و فكر كنم به زودى به شرايط ايده آل برسم. در ادامه خليلى از عدم رسيدگى مسؤولان پرسپوليس به او گله مى كند: «پس از مصاحبه اى كه انجام داده و ناراحتى خودم را اعلام كردم، افشين پيروانى و مهدى واعظى با من تماس گرفتند و دلجويى كردند كه برايم بسيار ارزش داشت.
    خود من هم تماسى با مسؤولان باشگاه داشتم و خواستم تكليف مرا بابت طلب فصل گذشته ام كه قول پرداخت آن را ابتداى فصل به من داده بودند، روشن كنند. دوباره قول گرفته ام و قرار است با توجه به تصويب در هيات مديره، اين مبلغ به من پرداخت شود، چون دچار مشكل مالى شده ام. مخارج اينجا خيلى بالا است و پرداخت آن به عهده خودم بوده. ولى بى توجهى مسؤولان فدراسيون بيشتر به پرداخت هزينه هاى درمانم، واقعاً جاى سؤال دارد البته سرپرست تيم ملى قول هايى داده كه اميدوارم عملى شود، چون واقعاً به مشكل خورده ام.» محسن خليلى درباره شايعه حضورش در استقلال، هم مى گويد: شايد يك خليلى ديگر وجود دارد كه مى خواهد به استقلال برود و او را نمى شناسم. با من صحبتى در اين زمينه نشده.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

موافقت با درخواست قطبى

ايران ورزشى- افشين قطبى در پاسخ به نامه پرسپوليسى ها خواستار تجديد نظر در پرداخت هاى قرارداد مالى اش شد. مديران پرسپوليس چندى پيش از قطبى خواستند كه پنجاه درصد از مبلغ دريافتى اش يعنى چيزى حدود سيصد هزار دلار را به باشگاه بازگرداند. پرسپوليسى ها معتقدند مبلغ قرارداد قطبى بايد بر اساس تعداد بازى هايى كه او روى نيمكت نشسته محاسبه شود و سرمربى مستعفى بايد مبلغى را به باشگاه بازگرداند. در همين رابطه افشين قطبى روز گذشته و در نامه اى مدعى شد كه ميزان مبلغ دريافتى اش بايد به طور روزانه و از ابتداى حضورش در تيم تا زمان استعفا محاسبه شود. مدير برنامه هاى قطبى هم در جلسه ديروزش با مدير عامل پرسپوليس اين درخواست را مطرح كرد كه با موافقت مصطفوى روبه رو شد. حالا قرار است با نظر قطبى اين مبلغ بر حسب مدت حضور او در پرسپوليس محاسبه و سپس به اين مربى ابلاغ شود. حاجى باقر وكيل و مدير برنامه هاى قطبى در اين باره مى گويد: «باشگاه با درخواست قطبى موافقت كرد و قرار شد بعد از محاسبه مبلغ را اعلام كنندكه قطبى چه مبلغى را بدهكار است. البته او هم مشكلى با اين موضوع ندارد و حتما بخشى از دريافتى اش را پس مى دهد.» در اين رابطه حتى گفته مى شود كه قطبى تنها با پس دادن ۲۱۰ هزار دلار از مبلغ دريافتى اش موافقت كرده كه حاجى باقر درباره اش مى گويد: «اين طور نيست. او هيچ رقمى را تعيين نكرده و منتظر تصميم باشگاه است.»
    در ادامه اين بحث وكيل قطبى با رد تمامى شايعاتى كه درباره مذاكره اين مربى با تيم هاى اماراتى يا حضورش در زنيت روسيه مطرح مى شود، توضيح مى دهد: «اين حرف ها به هيچ وجه صحبت ندارد. قطبى با هيچ تيمى مذاكره نكرده و اصلا قرار نيست اتفاقى در اين باره بيفتد.»

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دلخورى آتسوى از نيمكت نشينى

ايران ورزشى- با توجه به توانايى هاى آتسوى تصور مى شد او خيلى زود جاى خود را در تركيب اصلى پرسپوليس باز كند اما اگر بازى جام حذفى با صنايع طلايى سمنان را در نظر نگيريم، مدافع سيه چرده پرسپوليس مدت ها است كه از تركيب اصلى تيم دور افتاده. هرچند آتسوى تاكنون بر اين مسأله هيچ اعتراضى نكرده اما به نظر مى رسد نيمكت نشينى پى در پى آتسوى را از لحاظ روحى بر هم ريخته و انگيزه هايش را تحت تأثير قرار داده است. به همين دليل آتسوى در نظر دارد طى يكى دو روز آينده راجع به اين مسأله - دليل نيمكت نشينى هاى پى در پى اش - با افشين پيروانى سرمربى تيم گفت و گو كند.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ورود ممنوع براى فرشيد كريمى

ايران ورزشى - بعد از اخراج فرشيد كريمى از داماش به دليل بحث با عابدينى بر سر مسائل مالى خيلى ها بحث بازگشت دوباره او را به پرسپوليس مطرح كردند. مصدوميت واعظى و تك و تنها بودن حقيقى جوان و نياز پرسپوليس به يك دروازه بان دليل خوبى براى قوت گرفتن اين شايعه بود. ماجرا تا جايى كشيده شد كه گفته مى شود خود كريمى هم براى پرسپوليسى ها پيغام فرستاده است. در حالى كه على رغم نياز پرسپوليس به دروازه بان حتى اگر خود كريمى هم به اين انتقال راضى باشد، اين امر شدنى نيست. دليل ممنوعيت پيوستن كريمى به پرسپوليس همان مساله پربودن ليست تيم است مشكلى كه چندى پيش گريبان رحمان رضايى را نيز براى پرسپوليسى شدن گرفته بود و براى حل آن معمارزاده از تيم كنار گذاشته شد.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازگشت عقاب به قفس تورى

دروازه بان سابق تيم ملى در بازى دو تيم منتخب پرسپوليس و استقلال و ليگ برتر به ميدان خواهد رفت.
    با توجه به توافقات انجام شده و به منظور تقدير ويژه از احمدرضا عابدزاده كه سال ها براى تيم ملى و استقلال و پرسپوليس، زحمات زيادى كشيده اين دروازه بان در مسابقه خيريه منتخب سرخابى ها برابر منتخب ليگ برتر به ميدان خواهد رفت. در اين بازى كه روز عيد غدير خم برگزار مى شود، عابدزاده به مدت ۲۰ دقيقه درون دروازه منتخب استقلال و پرسپوليس قرار مى گيرد و از او با تهيه سرودى با نام عقاب آسيا، تقدير مى شود

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سعيدلو آخر هفته مى آيد

جلسه مجمع پرسپوليس به دنبال تغيير و تحولات به وجود آمده در رأس هيات مديره و مجمع اين باشگاه ظرف يكى دو روز آينده برگزار مى شود. در اين جلسه على سعيدلو رسما به عنوان رييس جديد مجمع باشگاه پرسپوليس معرفى مى شود. اين در حالى است كه مصطفوى و هدايتى از حضور على سعيدلو به عنوان رييس مجمع باشگاه پرسپوليس شديداً استقبال كرده اند و حضور او را به نفع اين باشگاه دانستند. در همين حال شايعاتى هم در مورد احتمال بركنارى مديرعامل باشگاه پرسپوليس شنيده مى شود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •