سلام دوستان..آقا این قضیه دیجیتال شدن تلویزیونه ایران چیه؟بالاخره میشه با tv tuner با psp تلویزیونو دید یا نه؟
کسی اطلاع نداره؟امتحان نکردین؟
سلام دوستان..آقا این قضیه دیجیتال شدن تلویزیونه ایران چیه؟بالاخره میشه با tv tuner با psp تلویزیونو دید یا نه؟
کسی اطلاع نداره؟امتحان نکردین؟
دوستان من توی پارت دوم بازی mgs :pw کنسول قفل میکنه ! کسی میدونه مشکل چیه ! ممکنه از خود بازی باشه یا نه ؟!
دوستان من توی پارت دوم بازی mgs :pw کنسول قفل میکنه ! کسی میدونه مشکل چیه ! ممکنه از خود بازی باشه یا نه ؟!
سلام دوستان من چند روز نبودم چه خبر شد تو کیش psp go کپی خور شده دیدم هکش اومده ؟
راستی psp 3000 اونجا 150000 وکپی خورش هم اصلا موجود نبود![]()
سلام
به سلامتی.خوش گذشت؟هوا چطور بود؟؟
مطمئنی -- شده بود؟؟؟!!!!
چون هیچ خبری از -- شدن psp go نیست.و اگر هم -- شده بود مثل بمب صدا میکرد و در همه سایت ها خبر -- شدنش بود.که متاسفانه فعلا خبری نیست.
جای شما خالی هوا خیلی گرم بودجون میداد واسه برنزه شدن
مطمئن نیستم خود فروشنده خیلی از psp و -- سر در نمی یاورد ولی می گفت که کپی خوره و یه بازی هم باهاش اجرا کرد
مرسی دوستان به جاب ما.
پس مطمئن باش کپی خور نبوده.ممکنه یک بازی ارجینال روی دستگاه بوده و یا خودش از psn خریده و برای شما اجرا کرده.
به عنوان کپی خور هم میفروشه طرف میخره میبره شهرشون میبینه که کپی خور نیست دیگه دستش هم به جایی نمیرسه...
کلا خرید اینجور چیز ها از شهر های دیگه به نظر من کار اشتباهی هست.
من وقتی که می خوام به اینترنت وصل بشم این ارور رو میده
"A connection error has occurred. A connection to the access point could not be established. Check the security settings for the network and try again."
باید چی کار کنم؟
تمام مراحلی که باید طی کنید تا توسط psp به اینترنت کانکت بشبد داخل آموزش های تاپیک زیر ذکر شده است.
لطفا طبق آموزش پیش برید واگر باز هم مشکلی داشتید داخل همان تاپیک ذکر کنید تا من و یا بقیه دوستان رسیدگی کنیم.
[آموزش] روش های اتصال psp به اینترنت و انجام بازی ها به صورت آنلاین (پست اول حتما خوانده شود!!)
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دقیقا همون کارها رو می کنم ولی باز هم همون ارور رو می ده
چی کار کنم؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)