منم پاییزه طلایی دارم پینگ بعضی موقه ها که خوب باشه 100 هست ولی بیشتر موقه ها افتضاحه که تا 400 هم میره
ولی تست از سرور داخلی خیلی خوبه که الان گرفتم روی 16 بود
در ساعات رایگان هم برای دانلود از سرورهای خارجی خوب نیست ولی از ساعت 3شب به بعد که شلوغی کمتر میشه سرعت هم بهتر میشه.
آی پیم هم اولش با 2 شروع میشه
اینم طرح های جدید غیر از طرح های یک ساله دیگر هیچ طرحی دانلود رایگان شبانه نداره
آقا یعنی مخابرات خراسان رضوی هیچ طرحی نداره که توش سرعت دانلودت به 1.2 مگابایت در ثانیه برسه و شبانه رایگان هم داشته باشه؟!!
سلام دوستان
بنده طرح دو مگ 5 گیگ کمپین تابستانه بدون مودم گرفتم،
طرحی که توی سایت 2020 واسم نوشته اینه:
نوع سرویس:
2 گيگ هديه- 2Mbps پنج گیگ یکساله پیش پرداخت
[12 ماه]
هیچ حرفی از کمپین تابستانه توش نیست، این درسته؟
لطفا کسایی که این طرحو دارن ج بدین که اگه طرحم اشتباه خورده بدونم
خیلی ممنون
Last edited by تابستانه; 04-08-2014 at 22:48.
به خاطر اینه که میدونن طرح شبانه دار متقاضی زیاد داره فقط براش 1ساله گذاشتن که هر کی خواست بخره یک پول درستو حسابی هم بگیرن
خیالت راحت باشه این مشخصات فقط مال کمپین تابستان هست
دوست عزیز یه تست از سرعتت تو speedtest.net برامون بذار ببینیم چه جوریاس
به من که هیچی نداده تازه در عرض این 14 روزی که از مرداد گذشته 7 گیگ و 453 مگابایت هم ازم کم شده !!!!!!!!!!!!!!! یا خدا یعنی حجم خوری وحشتناک بخدا یک فایل یک مگا بایتی هم یعنی هیچچییی من روز دانلود نمی کنمااااا همش صرف کار های ضروری و نیاز های ضروری هست که یه سرچ ساده حتی صفحه وب تکست ساده رو چندین مگا بایت مینداره حجم اپلود رو هم که ماشالله حتی یک کیلو بایتش رو هم کم نمی کنه !!!! اپیدت ها هم همه بسته ! اخه اینا چه قدر می تونن نامرد و سنگ دل و ب رحم باشن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)