تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1306 از 1364 اولاول ... 30680612061256129613021303130413051306130713081309131013161356 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,051 به 13,060 از 13636

نام تاپيک: صندلي داغ

آخر فروم باز alizshah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

سلام بابک جان 6 تا سئوال دارم در هفتمی استراحت کن
    به نظرت چپ دست ها باهوش هستن ؟
    اگه باهوش هست خوب در درس نمرات چند میگرفتین ؟
    اگه چپ دست ها باهوش هست راست دست ها چی میشه ؟
    هدفت از ارشد شدن و مدیریت در پی سی چیه ؟
    اوباما یا مک کین ؟
    اوباما ایرانی هست ؟

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

دوستان ، هموطنان ، پی سی وردی ها
    من تا فردا شب از رو مبل داغ میپرم . تا چند ساعت دیگه میجوابم به همه پست های موجود . باقیش میره فردا آغشام .

داره خودمونی میشه mobin_mcdc2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اقا بابک میخواستم بدونم که چرا تاپیک استقلال یا پرسپولیس رو بستی قرار بود در اون تاپیک هیچ کس نظر نده فقط رای بدند و همین طوری بی احترامی به کسی نمیشد یا حرف های نامربوط به هم نمیزدند.؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام آقا بابک
    من فقط یه سوال دارم:
    1.وقتی یه نفر رو (ترجیحاً افراد فعالتر و عشق P30world) بن میکنی دقیقاً چه حسی بهت دست میده؟(حال میکنی/عذاب وجدان میگیری/اخم میکنی/میخندی/...)

آخر فروم باز blackfox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تا 4 سال بین کرمانشاه و قزوین کوچ میکنیم ...

پيش فرض

سلام بابک جان .
    بعد عمری یه سر به متفرقه زدم ، دیدم بر صندلی داغ جلوس نمودید . گفتم من هم به نوبه ی خودم شما رو بسوزونم که دلم نیامد .

فقط یه سوال ، نظرت چیه که من باید بعد عمری تو این صفحه ی نحس از تاپیک ( صفحه ی 1313 !! ) پست بدم ؟
    منو میشناسی
    از دستم راضی هستی ( یادته گفتی "آمار اسپمت رفته بالا دوست عزیز" ، منم بعدش پام تو متفرقه نخورد ) !!
    راستی این امضای دوستمون رو دیدم ( همین بالاییه ) یه سوال برام پیش اومد ، اینا چرا خط ریششون به زیر چانشون وصل نمیشه ؟؟
    Last edited by blackfox; 09-09-2008 at 07:47.

آخر فروم باز sina285's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    اينجا

پيش فرض

آقا بابك شما كه الان جواب هيچكيو نميدي

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    # [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با اجازه چند تا سئوال دیگه، البته ممکنه بعضی سئوالا زیادی ضخصی باشن، انتظاری نیست که به اونا پاسخ بدین:
    1- گفتی که توی زندگی واقعی شوخ طبعی. چهره ات هم همینو میگه. ولی چرا لحن پستهات خشک و جدیه؟ آیا نوعی بی حوصلگی نیست؟
    شاید بر اثر سریع نویسی ( گویی ) باشه . اتفاقا یکی از نقطه ضعف های من در دنیای واقعی هم همینه . زیاد رنگ و لعاب نمبدم به حرفام . واضح محتوای اصلی رو میگم که خوب معمولا تاثیر منفی داره .
    2- چرا فکر میکنی که خیلی از اعضای فوروم از شما خوششون نمیاد و چرا باید اینطور باشه؟ (اینو از بعضی از جواباتون و حرفای بعضی از اعضا نتیجه گرفتم)
    من این فکر رو نمیکنم . گفتم که آماری وجود نداره . برآیند کلیم این بود که ما اینجا هستیم . و محیط ما ضد مدیره . درباره امار هم عرض کنم که قطعا اگر آماری گرفته بشه بخاطر فضای خفقانی که ( کدوم خفقان ؟ حدس بزن قبل از اینکه خودم بگم ) بین کاربران وجود داره کسی جرات نمیکنه که از مدیر حمایت کنه یا تشکر کنه یا بگه دوستشون داره . در جا متهم میشه به پاچه خاری . نمونه ها موجود هستند .( و نمونه عینی تر ، که هر کس مسخواد از مدیری دفاع کنه در جا خودش این موضوع رو میگه که قصدش پاچه خاری نیست ) اصولا برای یه ذهن منفی با یک عینک منفی از جامعه ضد مدیر امکان نداره تصویری جز نفرت از مدیر وجود داشته باشه . و اگر بود حتما برای بدست آوردن منفعتی اتفاق افتاده و لاغیر .
    3- شما مدیرید اما اصلاً سعی نمیکنید که روابطتتون رو با اعضای فوروم نزدیک کنید. چرا؟
    فرصت بسیار کم بوده . من که وارد میشم خوب یک سری کار جلومه ( که هیچ وقت هم در هیچ روزی تموم شده از فروم نرفتم ،در کنار محدودیت زمانی خودم ) یکی دو مورد هم لطف سرشار یکی دو رفیق ناب پی سی وردی که دوستی من رو به چیزی دیگه تعبیر کردن .
    یادمه در روزگاران ما قبل تاریخ ( مدیریت موسیقی من ) یکی از کاربران فعال که دوست بودیم و میگپیدیم در یاهو و هم نام من هم بود و الان ادمینه در یک فروم ( به همراه دوستش که همکار بود در اینجا و چون مدیر نشد در اینجا قهر کرد و رفت و من رو به انواع فحش ها مفتخر کرد در فرومشون . ببینید اهمیت مدیر بودن رو در دنیاهای کوچک ) و هر وقت مدیری میره از پی سی آی دی میسازه و میشه دلسوز اون مدیر و نگران زحمت های هدر رفته اش و غیر ... ، با یکی از مدیران درگیر شد و قهر کرد . من به روال دوستی که داشتم در یاهو باهاش حرف زدم که بیخیال اون انجمن خاص بشه و فعالیتش رو در دیگر انجمن ها ادامه بده که حیفه و غیر . بعد شنیدم که گفته بوده : بابک اومد منت کشی من . من یکه خوردم . من در زندگی واقعیم منت بابام رو نکشیدم . که بیام در نت منت کشی یه نام مجازی .از این کم فهمی دوستی و اینکه چه راحت اندازه دنیای یک آدم رو نشناختم و چه راحت تر کوچک رو دوست گرفتم ، از خودم و از او رنجیدم . اونجا یکی از لحظاتی بود که من تصمیم گرفتم به محدود کردن روابطم در نت ( و پی سی )

4- تاپیکایی که حتی به اندازه خیلی کم جنبه سیاسی یا اجتماعی یا در مورد روابط بین جوونا و ... باشن سریع پاک میشن در حالی که ممکنه اونقدر هم جنجالی نباشن. دلیلش چیه؟
    خب دو گزینه داریم . یکی اینکه شما به من بگو درجه کم یا زیاد چیه ؟ نه از دید خودت . از دید اون آقا یا اون رباط معروف در اینترنت ایران و چین مشابهش ؟ که یک تاپیک فروم رو اونجا نبره که نی میندازن بعضیا .
    دوم اینکه فروم از درگیری خود داری میکنه . خیلی از این کم سیاسی ها یا اجتماعی ها در صفحه اول فقط آروم میمونن . بعد به میدان جنگ تبدیل میشن . اون حذف یا قفل شدن تاپیک وقتی از محدود شدن چند نفر جلوگیری میکنه فکر میکنم گزینه بهتری باشه .

5- این فوروم مجازی و بی اهمیته. تا حالا شده موضوعی در این فوروم پیش بیاد که به خاطرش واقعاً عصبانی شی. در اون لحظه چه تصمیمی گرفتی؟
    دلگیر شدم . اما عصبانی نه به اون مفهوم . شاکی شاید بهتر باشه . خیلی ساده یا جوابی نوشتم یا سکوت کردم .
    6- توی ویکیپدیا هم فعالیت دارین؟ فارسی یا انگلیسی؟ اسم یوزرتون چیه؟
    فعالتم در حد چند مورد تصحیح متن بوده . همین . خواننده ام بیشتر .
    7- اگه کسی بهت توهین کنه عکس العملت چیه؟ (هم توی فوروم و هم توی دنیای واقعی)
    بازم ممنون...

توی فروم ؟ من یک کاربر هستم قبل از مدیر بودنم . توهین به کاربر چه عکس العملی ایجاد میکنه ؟ همون برای خودم هم هست . تو دنیای واقعی نمیدونم . اکثرا بی خیال رد میشم . ( تو خودم میریزم )

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

پی سی ورد برای هیچ یک از مدیران ارشد + مدیران + همکاران دارای انتفاع مالی نیست . ما مثل دیگر کاربران هستیم .
    حتی برای مدیر سایت جناب Sina (امید وارم که ناراحت نشن و منو بن نکنن) هم انتفاع مالی نداره ؟
    بن نمیکنن .
    ادمین ها ورودی منابع مالی سایت رو دارن و خروجیش رو . یعنی در آمد ها به اون ها میرسه . مخارج هم گردن اونهاست . مثلا مخارج حدودا سال اول و دوم انجمن که در آمدی مالی وجود نداشته ( میدونید از کجا میومد ؟ ) به عهده اونها بوده .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    همــــه جا هستم معمولا

پيش فرض

آقا بابک یه کلام ختم کلام ===== گله فرومی

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام
    سلام سلام
    خوب هستید
    مرسی . بله
    چند تا سوال داشتم

منو میشناسید؟
    کم
    فقط تو p30world فعالیت میکنید؟
    بله
    در محیط غیر از اینترنت هم به حوادث داخل p30world فکر میکنید؟
    بله . زیاد
    از مطالب p30world استفاده میکنید؟
    از وقتی ارشد شدم خیلی کم . این اصلی ترین بدیه ارشد شدنم بود .
    به همه انجمن ها سر میزنید؟
    نه . بستگی به درصد حضور مدیر اون انجمن داره . بعضی انجمن ها رو چند ماه یه بار سر میزنم .
    اهله مطالعه هستید؟
    متوسط به بالا
    به کدام خواننده علاقه دارید؟
    فریدون فروغی . شجریان . سیمین . ویگن

ممنون

موفق باشید
    ممنون از شما . پایدار باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •