تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1306 از 1783 اولاول ... 306806120612561296130213031304130513061307130813091310131613561406 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,051 به 13,060 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

پروفشنال S M Λ S Ħ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ای بابا ، دوستان تهران هم به همین صورت هست ؟ من به خاطر دانلود شبانه صبانت تو 12 مگ رفتم خط مخابراتم رو تخلیه کردم ،1 مگ نامحدود داشتم ، الانم 2 هفته است وصل نشده هی امروز فردا میکنن ، به نظرتون کلا بیخیال بشم دوباره برم سروقت مخابرات یا 1 ماهه فعلا بگیرم ببینم به کجا میرسه ؟

سلام

شما که این همه واستادی، بازم واستا تا سرویست رو بهت بدن، شاید به احتمال 1% اوضاعت خوب بودو تونستی خوب دان کنی !

2. این کاربر از S M Λ S Ħ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

اینترنت من امروز وصل شد
    ولی چه اینترنتی
    2 مگ گرفتم
    خطمو رو همون 2 مگ هم اپ کردن
    پینگم 380 هست
    سرعت دانلود هم 130 بالاتر نمیره ، چه سروره ایرانی چه خارجیش

ولی خیلی بهتره اسیاتک هست

حالا من زنگ بزنم تاثیری داره ؟ پورتمو بالاتر میبندن ؟
    شماره پشتیبانیش چنده ؟
    اهوارزم

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من 2 مگ گرفتم
    الان رفتم تو پنلم دیدم زده
    سرویس 128 کیلوبیت 10 روزه جمعا 100 مگابایت - رایگان

این چیه ؟

5. این کاربر از rar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

خیلی ببخشیدا ! اما مگه صبانت اُسکُله این همه مشتری جمع کرده ، و حالا بیاد یه هویی مشتری هشو از دست بده ؟
    یه خاطره و یا سابقه بد کلی از کسایی رو که هم میخان صبا بگیرن حالا فرض میکنیم بهترین سرویس رو داشنه باشه مردم اعتماد نمیکنن !
    داداش من از رو تجربه دارم میگم
    اولش پیشگامان بودم دقیقا همین اتفاق براش افتاد بعد شاتل بودم که دیگه معروف شد به خاطر این کار بعد هم اسیاتک بعد هم اینجا
    مشتری هایی که از دست میدند یه سری خاص هستند مثل ما که تعدادمون زیاد نیست ولی تبلیغات منفی ما توی فروم ها باعث میشه خیلی ها دیگه سمتشون نرند برا همین بعد یه مدت دوباره سرویسشون بهتر میشه تا چهار نفر بیاند ازشون تعریف کنند دوباره مشتری جمع میشه دوباره که مشتری ها زیاد شد خراب میشه
    من که اخر این ماه دیگه میرم دانشگاه و از اینترنت اونجا استفاده میکنم هرچی باشه از این isp ها مسخره بهتره
    دوستانی هم که میخواید شکایت کنید خواهشا خودتون رو اذیت نکنید من اون قرار داد رو که موقع خرید بهم دادند تا اخر خوندم و توش ذکر شده هر موقع که شرکت دلش خواست میتونه شبانه رو کلا برداره بدون اطلاع قبلی و شما هیچکاری نمیتونی بکنی

7. این کاربر از farzan311 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من 2 مگ گرفتم

این چیه ؟

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

من 2 مگ گرفتم

این چیه ؟
    این سرویس تست شون هست زنگ بزن برات درست کنند

10. این کاربر از farzan311 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

rar

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سلام

شما که این همه واستادی، بازم واستا تا سرویست رو بهت بدن، شاید به احتمال 1% اوضاعت خوب بودو تونستی خوب دان کنی !
    ببخشید شما صبانتی هستید ؟! چون اگه نیستید الکی به ملت امید ندید . این محدودیت سراسری هست .

-------------------------------------------------------------------------------------------

دوستان پشتیبانی اصلی صبانت مشهد هم این موضوع رو تأیید کرد . شما به هر میزان که حجم بخرید دوبرابرش رو میتونید دانلود کنید . از اون مقدار به بعد سرعت همه سرویس ها به زیر 20 کیلوبایت میرسن .

------------------------------------------------------------------------------------------

دوستان صبانتی حداقل کار تو این شرایط شکایت همگانی به 195 هست . شاید به خودشون بیان . چند دقیقه بیشتر وقتتون رو نمیگیره . فقط میتونم بگم خاک بر سر صبانت و کسی که این طرح رو مطرح کرد !

-----------------------------------------------------------------------------------------

12. 2 کاربر از omidscafild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوستان همگی به نمایندگی تهران با شماره 02183853 تماس بگیرین و اونجا از اینترنت شبانه گلایه کنید زنگ زدم گفتن فعلا آزمایشی گذاشتیم تا ببینیم واکنش کاربران چیه یعنی اگز کسی از حجمش دو برابر بیشتر تو شبانه استفاده کنه محدود میشه تا باز حجم بخره تو رو خدا برید زنگ بزنید تا منصرف بشن

14. 2 کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه SETIZEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان همگی به نمایندگی تهران با شماره 02183853 تماس بگیرین و اونجا از اینترنت شبانه گلایه کنید زنگ زدم گفتن فعلا آزمایشی گذاشتیم تا ببینیم واکنش کاربران چیه یعنی اگز کسی از حجمش دو برابر بیشتر تو شبانه استفاده کنه محدود میشه تا باز حجم بخره تو رو خدا برید زنگ بزنید تا منصرف بشن
    یعنی تا حالا نفهمیدند واکنش کاربرا چی بوده؟

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

ببخشید شما صبانتی هستید ؟! چون اگه نیستید الکی به ملت امید ندید . این محدودیت سراسری هست .

-------------------------------------------------------------------------------------------

دوستان پشتیبانی اصلی صبانت مشهد هم این موضوع رو تأیید کرد . شما به هر میزان که حجم بخرید دوبرابرش رو میتونید دانلود کنید . از اون مقدار به بعد سرعت همه سرویس ها به زیر 20 کیلوبایت میرسن .

------------------------------------------------------------------------------------------

دوستان صبانتی حداقل کار تو این شرایط شکایت همگانی به 195 هست . شاید به خودشون بیان . چند دقیقه بیشتر وقتتون رو نمیگیره . فقط میتونم بگم خاک بر سر صبانت و کسی که این طرح رو مطرح کرد !

-----------------------------------------------------------------------------------------
    راست میگی رفیق علت داره علتشم اینه که میخوان پول بیشتری به جیب بیزنن آخه ملت بیشتر تو شب وب گردی میکنن و میرن فیس ب و ک و از این جور چیزها بعد از چند روز کار کردن میبینن که سرعتشون شده زیر 20 کیلوبایت یعنی دیگه سایت هم نمیتونن باز کنن در نتیجه مجبورن حجم بخرن و صبانت هم از خداشه میگه چه بهتر چرا ملت مجانی از اینترنت استفاده کنن قطره قطره حجم مصرفی هم ازشون پول میگیره و خلاصه این که پول زیادی به جیب میزنه که اسمش هست کلاه گذاشتن قانونی سر مردم

17. این کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •