يهو به ذهنم اومد چرا اينطوريه!!حالا جریان چیه ؟!
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
يهو به ذهنم اومد چرا اينطوريه!!حالا جریان چیه ؟!
لول 53 شدم
دست دست دست دست![]()
Murdok
Zaphod B.
The Unexpected
اینا در آستانه پاس اوت شدن هستن (مطمئن نسیتم) . اگه میتونید بسم ال...
چاقال من فردا 12 صبح از پاس اوت در میام آماده باش بترکونیمشون
چاقال رفت صفحه ی اول رنکینگ دوئل ، دست دست دست دست !!!!
چاقال بزار یکم بزنمت تجربه بگیرم !!!![]()
من که همیشه هستم . همیشه هم دارم میگم بیاین ! مشکل از من نیست .چاقال من فردا 12 صبح از پاس اوت در میام آماده باش بترکونیمشون
فردا تا رنک 7-8 میرم جلو .چاقال رفت صفحه ی اول رنکینگ دوئل ، دست دست دست دست !!!!
چاقال بزار یکم بزنمت تجربه بگیرم !!!
میدونی چرا اینقدر سریع رنکینگ جا به جا میشه ؟
چون افراد بدون توجه به دوئلینگ لول و مقدار تجربه فقط برای رنک دوئل میکنن .
بعد طرف همینطوری دوئلینگش میره بالا و تجربه بیشتری میده . حالا یکی مثل من پیدا میشه که میتونه اون رو با اون مشخصات بزنه و 250 تا تجربه بگیره . خیلی ها هستن شاید تو 1000 تا اول دوئل نباشن ولی بتونن رنک 1 رو هم بزنن . اونا بدرد پاس اوت کردن و محافظت از لول پایین ها میخورن و خیلی هم حرفه ای به نظر میرسه کارشون .
توی ورد 10 هم یه سبک جدید از دوئل رو تست میکنم . (به جز resistance)
فقط یه توصیه به اونایی که میخوان Resistance کار کنن بکنم که فقط و فقط resistance میلی بسازن (اگه میخوان حتی یه باخت هم نداشته باشن)
این یارو murdok به خاطر من همه نشونه ها رو روی سر گذاشته اگه داج دارین برید که خوراکه !
مطمئن باشید پاس اوت هم میشه البته اگه قبلش خودم اینکارو نکنم !
ویرایش :
*Murdok* passes out. xFeral wins the duel, gains 108 experience points and steals $30 from *Murdok*.
Last edited by C0OPeR; 06-08-2009 at 23:31.
دارم کم کم تشنه دوئل می شم بابا کی می خواهد تا لول 62 بدون دوئل زندگی کنه منم دوئل می خواهم ....
کم کم دارم تشنه تر می شوم
ولی این را بگم لول آپ شدن بهتر از دوئل هست الان هر وقت بخواهی می تونی دوئل کنی الان من لول آپ می کنم خیلی ها لول دوئلشون را می برند بالا که این برای من خوبهچون وقتی اومدم دوئل همشون لولشون پایینه ولی چون لول دوئلشون بالاست تجربه زیادی بهم در دوئل ها می ده
برای اون هر وقت بخواهم می تونم با 10 روز دوئل کردن رنک یک رقمی در دوئل هم بشم
چاقال حسابی لول دوئلت را ببر بالا چون الان بهم 182 تجربه می دی اگه بهت آتاک بدم و ببرم !!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)