والا من تا حالا بدتریت کیفیت خط تلفن رو تو تبریز دیدم همشون مزخرف هستن 4 مگ رو به زور ساپورت میکنن ولی بقیه شهرها از تبریز بهترن![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
والا من تا حالا بدتریت کیفیت خط تلفن رو تو تبریز دیدم همشون مزخرف هستن 4 مگ رو به زور ساپورت میکنن ولی بقیه شهرها از تبریز بهترن![]()
فكر كنم مودم مشكل داره!همين الانم خودبخود ديس شدم!بعد فورا وصل شدم!(با كانكشن وصل ميشم!)
کدوم مرکز؟
کدوم شرکت؟
چه سرویسی؟
عکس از صفحه کنسول مودم؟
link to a failed reconnect pending پيام خطا!
همارا،محدود كلاسيك،
از كدوم قسمتش عكس بزارم!؟بفرما بالا يه عكس گذاشتم
![]()
![]()
Last edited by نادر1368; 17-07-2013 at 14:01.
برند این مودم چیه؟؟(تا حالا ندیدم)
در ضمن مودولاسیون رو روی G.DMT گذاشتید ، بذارید روی ADSL یا +ADSL2
از SNR مودمم یه عکس بذار
با سلام به همشری های عزیز می خواستم بپرسم که سرعت دانلود شبانه شما هم این تازگیها افت کرده ؟نزدیک 2 3 هفته میشه که من سرعتم افت کرده سرویسمم توربو محدود همارا هستش قبلنا شب با 130 140 دانلود می کردم ولی الان فوقش با 10 15 دان میشه با پشتیبانی همارا هم صحبت کردم گفتم که از طرف شرکت سرعت محدود کردین گفت نه پس اگه این طوره مشکل از چیه؟
maxlink ،موقع تنظيم هم طرف بلد نبود!دست به دست شد يك ساعت طول كشيد كانفيكتش!
من خودم متاسفانه اصلا از دستم برنمياد!يعني قرار بود موقع بريدج كردن يادم بدن خودشون بلد نمي شدن منم اصلا هيچي نفهميدم![]()
بنابرين مودولاسيون رو نتونستم پيدا كنم كه از كجا تغييرش بدم؟!
ضمنا snr كدام قسمت قرار داره!!!!؟![]()
((با سلام به همشری های عزیز می خواستم بپرسم که سرعت دانلود شبانه شما هم این تازگیها افت کرده ؟نزدیک 2 3 هفته میشه که من سرعتم افت کرده سرویسمم توربو محدود همارا هستش قبلنا شب با 130 140 دانلود می کردم ولی الان فوقش با 10 15 دان میشه با پشتیبانی همارا هم صحبت کردم گفتم که از طرف شرکت سرعت محدود کردین گفت نه پس اگه این طوره مشکل از چیه؟)) بی زحمت یکی جواب منو بده
من هم هی قطع و وصل میشم !
از وقتی رمضان شروع شده هم قطع و وصلی ها شروع شده و هم سرعت شبانه من به 65 -70 رسیده (قبلنا 190-200 ) بود
کلاسیک مخابرات
بابا یکی یه جواب بده دیگه؟!![]()
Last edited by arash_scofield; 17-07-2013 at 16:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)