تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1306 از 3745 اولاول ... 30680612061256129613021303130413051306130713081309131013161356140618062306 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,051 به 13,060 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

پروفشنال amin fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    IRAN - Karaj

پيش فرض

دوست من قرار نیست به شما بگین محدود کنن اینترنت برنزی سرعت دو مگ تا 32 هم می تونن پایین بیارن شما هم هیچ اعتراضی نمی تونی بکنی .

این قانون طبق دستور مخابرات باید اجرا بشه خود مخابرات هم اجرا خواهد شد .
    حتما منی که 256 برنزی دارم هم باید بشم 4 کیلو بایت در ثانیه و سرویس های 128 برنزی هم باید بشن 2

به نظرت این سخن منطقی میاد ؟

من یک ماه پیش کمی سرعتم را از روی 32 پایین تر آورده بودن کلی اعتراض کردم تا آخر خودشون قبول کردند که مشکل از جانب اونا بوده و سرعت شد 32...

اگر قراره این داستان مسخره را اجرایی کنند من یکی زیر بار نخواهم رفت و مبلغم را پس خواهم گرفت.

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    IRAN - Karaj

پيش فرض

همشهری من که امروز بمدت 6ساعت قطع بودم + 2 قطعی موقت که با ریبوت مودم درست شد...
    مرکز علامه طباطبایی

شما هم قطعی داشتی؟
    ممنون همشهری من تو این دو روز اخیر قطعی زیاد داشتم اما قبلش اصلا قطعی نبود. مرکز عماریاسر

3. این کاربر از amin fear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سرعت شده لاک پشت، مثلا 1MBPS نامحدود برنزی خریدم. جالبه که زنگ زدم میگم یک ماه میگید درست میشه. میگه حق داری، نخر!

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوست من قرار نیست به شما بگین محدود کنن اینترنت برنزی سرعت دو مگ تا 32 هم می تونن پایین بیارن شما هم هیچ اعتراضی نمی تونی بکنی .

این قانون طبق دستور مخابرات باید اجرا بشه خود مخابرات هم اجرا خواهد شد .
    میشه بفرماید کی گفته برنزی رو میتونند تا 32 بیارن پایین ؟
    قبلا هم در رابطه با تفاوت برنزی نقره ای و طلایی خدمت دوستان گفتم
    قبلا که حجم هدیه نبود یک مگ برنزی بین 8 نفر شیر میشد
    یک مگ نقره ای بین 6 نفر شیر میشد
    و طلایی 4 نفر
    یعنی یک مگ برنزی باید تا 128 کیلو دانلود بده
    نقره ای تا 180
    و طلایی 256

اما بعد اومدن حجم هدیه دادن و تفاوتی دیگه بین سرعتشون نیست
    سرعت هم بخوان محدود کنن نصف میکنن نه 20 -30 کیلو بایت کم کنن !!!!!

حالا فردا درست نشد بیشتر پیگیری میکنم

TAPATALK

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

حتما منی که 256 برنزی دارم هم باید بشم 4 کیلو بایت در ثانیه و سرویس های 128 برنزی هم باید بشن 2

من یک ماه پیش کمی سرعتم را از روی 32 پایین تر آورده بودن کلی اعتراض کردم تا آخر خودشون قبول کردند که مشکل از جانب اونا بوده و سرعت شد 32...

اگر قراره این داستان مسخره را اجرایی کنند من یکی زیر بار نخواهم رفت و مبلغم را پس خواهم گرفت.
    آره دوست این برنزی اینطوری هست شاتل بگرید دقیقا اینطوری هست یعنی مخابرات تصویب کرده شما 128 کیلوبایت بخرید سرعت می شه 16 از این 16 2 به شما می رسه البته اینطوری دیگه نمی شه .

قانون fup فرق می کنه fup جوری هست یعنی مصرف منصفانه شرکت می یاد به شما اینترنت 10 مگابایت میده نامحدود قوانینش اعلام می کنه شما در روز یا ماه یا سال فلان حجم می تونید با سرعت حداکثر دانلود کنید اگه این مصرف رد بشه محدود می شید به 10 به 1 یعنی سرعت یک مگابایت این سیستم دقیقا ترکیه اجرا می شه یعنی من دو سالی اونجا بودم اینطوری بود .

من پیشنهاد می کنم شما مخابرات بگیر برای شما که سرعت بالا لازم نداری 256 مخابرات بهترین گزینه هست .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

من همین الان زنگ زدم همین داستان مسخره رو برای منم گفت! 1024 تقسیم بر 8 میشه تبدیل میشه به KB 128 ضریب اشتراک هم 1 به 8 هست، بنابرین اونی که ما به شما فروختیم- که البته این مودبانه اش هست!- 16 KB بوده، پس خداتو شکر کن که همین رو هم داری!
    احتمالن این آقایی که هر روز مصاحبه میکنه و میگه شرکتها کم فروشی نمیکنن جزو همین ماست فروشهاست که با این فرمولها مردم رو تحمیق میکنن.

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    IRAN - Karaj

پيش فرض

آره دوست این برنزی اینطوری هست شاتل بگرید دقیقا اینطوری هست یعنی مخابرات تصویب کرده شما 128 کیلوبایت بخرید سرعت می شه 16 از این 16 2 به شما می رسه البته اینطوری دیگه نمی شه .

قانون fup فرق می کنه fup جوری هست یعنی مصرف منصفانه شرکت می یاد به شما اینترنت 10 مگابایت میده نامحدود قوانینش اعلام می کنه شما در روز یا ماه یا سال فلان حجم می تونید با سرعت حداکثر دانلود کنید اگه این مصرف رد بشه محدود می شید به 10 به 1 یعنی سرعت یک مگابایت این سیستم دقیقا ترکیه اجرا می شه یعنی من دو سالی اونجا بودم اینطوری بود .

من پیشنهاد می کنم شما مخابرات بگیر برای شما که سرعت بالا لازم نداری 256 مخابرات بهترین گزینه هست .
    قانون استفاده منصفانه که میگی مربوط به شاتل و پارس آفلاین هست و در سایت دو شرکت هم ذکر شده است اما در سایت آسیاتک چنین چیزی ذکر نشده است پس بنابراین چنین سندیتی ندارد.

متاسفانه در شهری زندگی می کنم که مخابرات آن تنها مخابرات واقعا دزد در ایران هست و کلا سرویس نامحدود را بر خلاف قانون برداشته است...

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من همین الان زنگ زدم همین داستان مسخره رو برای منم گفت! 1024 تقسیم بر 8 میشه تبدیل میشه به KB 128 ضریب اشتراک هم 1 به 8 هست، بنابرین اونی که ما به شما فروختیم- که البته این مودبانه اش هست!- 16 KB بوده، پس خداتو شکر کن که همین رو هم داری!
    احتمالن این آقایی که هر روز مصاحبه میکنه و میگه شرکتها کم فروشی نمیکنن جزو همین ماست فروشهاست که با این فرمولها مردم رو تحمیق میکنن.
    تو قسمت خرید اشتراک برای من اسمی از کیلو بایت یا کیلو بیت نیاورده
    فقط نوشته 1024

TAPATALK

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

میشه بفرماید کی گفته برنزی رو میتونند تا 32 بیارن پایین ؟
    قبلا هم در رابطه با تفاوت برنزی نقره ای و طلایی خدمت دوستان گفتم
    قبلا که حجم هدیه نبود یک مگ برنزی بین 8 نفر شیر میشد
    یک مگ نقره ای بین 6 نفر شیر میشد
    و طلایی 4 نفر
    یعنی یک مگ برنزی باید تا 128 کیلو دانلود بده
    نقره ای تا 180
    و طلایی 256

اما بعد اومدن حجم هدیه دادن و تفاوتی دیگه بین سرعتشون نیست
    سرعت هم بخوان محدود کنن نصف میکنن نه 20 -30 کیلو بایت کم کنن !!!!!

حالا فردا درست نشد بیشتر پیگیری میکنم

TAPATALK
    طبق مصوبه سازمان تنظیم و مقرارت رادیویی اینطوری هست یعنی سرعت دو مگابایت که سرعت 280 هست شما تقسیم کن به هشت می شه سرعت واقعی شما سرعت رو تقسیم بر هشت می کنن روی برنزی نه پهنای باند خط رو .

چون خود مخابرات به این قانون پایبند نبود و برنزی چیزی تحمیلی بود برای شرکت های PAP , آسیاتک هم دید داره رقابت رو می بازه هم اینها هم مجبور شدن سرعت ببرن بالا .

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    IRAN - Karaj

پيش فرض

دوستان عزیز من الکی دعوا نکنید !
    من یک ماه پیش از مسئولین همین خراب شده جواب گرفتم که سرعت من 256 برنزی باید همان 32 باشد ! پس اگر قرار باشد که این دزدان به این زودی حرف خود را هم پس بگیرند که دیگه سنگ روی سنگ بند نخواهد شد !
    من یکی با استناد به حرف های خودشان اعتراض خواهم کرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •