دست از پا درازتر برگشتیم اندیشه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اگر حقیقت داشته باشه و بخوان اینجوری ادامه بدن که تمام مشترهاشون میپره. ما چه خاکی باید تو سرمون کنیم که غیر مخابرات ، شرکتی اینورا خدمات نمیده.
یعنی واقعا این کار رو کردن ؟؟ واقعا اشتراک 1- 10 رو رعایت کردن ؟؟!!!!!
از صبح شنیدم بچه ها داد دارن
آقا مگه پورت های مخابرات دست اندیشه نیست ؟؟ چطوره پس؟ خود مخابرات رفته کم کرده؟
نه آقا پورت دست اندیشس چیه کلا مسیر پورت های اندیشه و مخابرات کاملا جدا و بهم ربطی نداره زنگ بزن به پشتیبانی اندیشه بپرس بهت میگن
اندیشه فقط خط مشکلی داشته باشه میتونه بررسی کنه و اینکه کُندی و این مسائل به وجود بیاد گزارششو بفرسته به خود مخابرات که پیگیری کنن
الان همه چی عادی شده
کدوم سرویس مخابرات رو داری ؟
سرعتت چقدره الان ؟
چون همین الانشم مال من ترکیده
ممنون........واسه منم همین داستانه.............تابستونم هست خطا شلوغ............درخواستها هم زیاد..........سیستمها هم شب تا صبح روشن............آخه این همه شرکت اومدن ، باید کیفیت بره بالا ، بدتر گند میزنن!!! دوستام گیلانت نمایندگیشو دارن ، مخابرات گیر داده گفته دیگه دستی ثبت نام نمیکنیم!!برید با نرم افزار ، اطلاعات رو بفرستید!!
کلی ثبت نامی داریم ، همه منتظر!!تهرانم فعلا چیزی ارائه نکرده!
نه بابا الان عادی شده پینگ هم شده 170 تا من 512 حجمی الان 180 تا میده
این دوستمون راست میگه.هیچ چیزش دست اندیشه نیست به جزء ثبت نام و استفاده از کوایک تسک و چند مورد بی فایده.در کل سرور و پرت و .... همه دست مخابراته.حتی برای تعمیر و .... هم خود واحد فنی مخابرات دست به عمل میشه و فقط اندیشه گزارش میکنه. در کل اینجا اندیشه نقش .... بازی میکنه. ( خودتون بهتر میدونید منظورم چیه )
یه عک از پینگت بذار.مال من که اینجوریه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه زیاد هم تعریفی نداره.به حالت عادی برنگشته.تایم اوت زیاد داره.اصلا یه سر به تایپک های مخابرات که تو همین بخش هست بزنید ، میبینید که مال مازندران یا تهران ( اونایی که adsl مخابرات دارن ) همین مشکلو دارن.باید ببینیم فردا یا مثلا امشب طرفای ساعت 8 یا 1 چطور میشه.
Last edited by TimeWarp; 07-07-2012 at 16:45.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)