تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1306 از 2014 اولاول ... 3068061206125612961302130313041305130613071308130913101316135614061806 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,051 به 13,060 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آتسو:نیم فصل از پرسپولیس جدا نمیشوم

کانون هواداران پرسپولیس : مدافع تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: براي رسيدن به تركيب اصلي تلاش مي‌كنم و قرار نيست نيم فصل از تيم جدا ‌شوم. فرانك آتسو اظهار داشت: شايد نيمكت نشيني براي هر بازيكني عذاب آور باشد؛ اما اين مسئله مي‌تواند باعث ايجاد انگيزه بيشتر در هر بازيكن براي بازگشت به تركيب شود.
    وي افزود: براي رسيدن به تركيب اصلي تمام تلاشم را به كار مي گيرم و به هيچ عنوان قصد ندارم در نيم فصل از پرسپوليس ندارم.
    مدافع توگويي تاكيد كرد: با افشين پيرواني تعامل خوبي دارم. او بارها با من صحبت كرده است و مي‌دانم اگر دوباره به من فرصت دهد جواب اعتمادش را مي‌دهم.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نوري: به خاطر نيمكت‌نشيني از پرسپوليس جدا مي‌شوم

کانون هواداران پرسپولیس : هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: جنبه نيمكت نشيني ندارم و ترجيح مي دهم از تيم جدا شوم. پژمان نوري اظهار داشت: در بازي مقابل صنايع طلايي و پيكان جزو بهترين هاي زمين بودم و فكر مي‌كنم نمره قبولي گرفته باشم، چون بازيكني نيستم كه حتي براي يك دقيقه حضور در زمين برنامه نداشته باشم.
    وي افزود: با عشق و علاقه به پرسپوليس آمدم و به خيلي از مسائل پشت كردم. نمي گويم تافته جدا بافته هستم؛ اما همواره براي موفقيت تيم تلاش كرده و براي قهرماني پرسپوليس در فصل گذشته از جان مايه گذاشتم. هافبك شمالي پرسپوليس كه در بازي مقابل راه آهن نيمكت نشين شد، ادامه داد: كادر فني معتقد است بايد نيكمت نشين باشم و به آن احترام مي‌گذارم. هر مربي سليقه خودش را دارد؛ ولي نمي توانم 90 دقيقه نيكمت نشين باشم و احساس مي كنم ديگر جايي در پرسپوليس ندارم.
    نوري خاطر نشان كرد: با افشين پيرواني و داريوش مصطفوي صحبت كردم تا در صورت تداوم اين شرايط، از پرسپوليس جدا شوم. مي دانم ديگر جايي در تركيب اصلي ندارم چون معتقدند بازيكنان بهتري نسبت به من در تيم هستند.

وي با بيان اين مطلب كه جنبه نيمكت نشيني ندارد، گفت: از اين تيم جدا خواهم شد تا بتوانم به فوتبالم كمك كنم. عشق و علاقه هواداران هرگز از دل من خارج نمي‌شود ولي جاي من روي نيمكت نيست و هواداران بايد بدانند من ابتداي فصل پيشنهادهاي خوب بسياري را رد كردم.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حضور سعیدلو باعث تقویت پرسپولیس می شود/ تغییرات مدیریتی نخواهیم داشت

کانون هواداران پرسپولیس : محمد آخوندی با اشاره به مباحث مطرح شده در باره حضور علی سعیدلو در پرسپولیس گفت : بیش از سه ماه است که مهندس علی آبادی از آقای سعیدلو خواسته است که وظایف رئیس مجمع را بر عهده بگیرد اما ایشان تاکنون به علت مشغله فراوان نتوانسته بودند در این بخش همکاری کنند.
    سخنگوی سازمان تربیت بدنی امروز با اعلام این مطلب افزود: قطعا حضور آقای سعیدلو با توجه به علاقمندی وی به این باشگاه و سابقه حضور در راس هیئت مدیره و نیز کمک های ایشان به ورزش کشور، موجب تقویت پرسپولیس خواهد شد و همانطور که با حضور آقای زریبافان در مجمع استقلال شاهدیم که روند رو به رشد استقلال سرعت بیشتری گرفته است، حضور آقای سعیدلو هم می تواند موثر و مثبت باشد.
    مدیرکل امور بین الملل و روابط عمومی سازمان اضافه کرد: به هرحال این مسئله با هماهنگی کامل مهندس علی آبادی و دکتر سعیدلو پیگیری خواهد شد و در صورت قطعی شدن موضوع و تصمیم گیری نهایی در باره تفویض اختیارات رئیس مجمع به آقای سعیدلو، موضوع به صورت رسمی از طریق سازمان اعلام خواهد شد.
    آخوندی افزود : متاسفانه در این موضوع هم که هدف آن تقویت باشگاه پرسپولیس است عده ای با شیطنت های خاص خود تلاش می کنند از آن برای تخریب باشگاه استفاده کنند و هنوز حضور آقای سعیدلو قطعی نشده حکم به تغییرات مختلف در باشگاه حتی تا سطح کارمندان باشگاه می دهند و یا اینکه صحبت از اختلاف آقای سعیدلو با برخی مدیران باشگاه می کنند که همه این صحبت ها در راستای تخریب و ایجاد حاشیه برای باشگاه پرسپولیس است . قطعا هیچ تغییر مدیریتی در باشگاه شاهد نخواهیم بود و این باشگاه و باشگاه استقلال به کمک دولت و سازمان و با حضور این افراد شاهد روند رو به رشد خواهند بود.
    سخنگوی سازمان تربیت بدنی گفت : ظاهرا برخی رسانه ها به علت کمبود خبر، چاره ای جز ساختن اخبار خیالی در باره دو باشگاه پرطرفدار استقلال و پرسپولیس ندارند و هر روز به دنبال انتشار اخبار دروغ و حاشیه سازی هستند که به این افراد تذکر می دهیم از این روند غلط و غیراخلاقی و غیر حرفه ای دست بردارند و یا اینکه بر اساس قوانین کشور پاسخگوی عملکرد خود باشند.
    وی در پایان گفت : هواداران پرسپولیس و استقلال تنها به حمایت از باشگاههای خود فکر کنند و توجهی به اخبار دروغ و حاشیه ها نداشته باشند تا این دو باشگاه مردمی همچنان در عرصه های ملی و بین المللی افتخارآفرین باشند.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازگشت علوی منتفی شد

کانون هواداران پرسپولیس : محمد علوي كه پس از نيمكت نشيني در پرسپوليس به پاس همدان منتقل شد، براي بازگشت دوباره به تهران با مديرعامل باشگاه همداني مذاكره كرد.
    پس از گفت و گوي دو ساعته علوي با اوليايي، طرفين براي بازگشت اين بازيكن به پرسپوليس به توافق نرسيدند.
    علوي از 2 روز ديگر در تمرينات پاس شركت مي‌كند و از نيم فصل دوم نيز براي اين تيم به ميدان خواهد رفت.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تمرين پرسپوليس در حضور ادموند بزيك برگزار شد

کانون هواداران پرسپولیس : تمرين تيم فوتبال پرسپوليس تهران پيش از ظهر امروز در زمين شماره 2 ورزشگاه راه آهن برگزار شد. تمرين از ساعت 11:30 آغاز شد و بازيكنان به گرم كردن، تمرينات سرعتي، آقا وسط، حمله به دفاع، سانتر از جناحين و ضربه به سمت دروازه پرداختند.
    * سپهر حيدري و مسعود زارعي در تمرينات گروهي شركت كردند.
    * احمدرضا عابدزاده به بازيكناني كه بي‌انگيزه بودند هشدار جدي داد كه با تمام قوا به تمرين بپردازد.
    * افشين پيرواني تمرينات ويژه‌اي را براي مهاجمان درنظر گرفت.
    * ادموند بزيك مهاجم سابق پرسپوليس با حضور در محل تمرين، دقايقي با محمود خوردبين و بازيكنان پرسپوليس به گفت و گو پرداخت.
    * رحمان رضايي از سوي كادر فني در جناح چپ خط دفاعي امتحان شد.

*‌ در پايان تمرين تمامي بازيكنان به تمرين ضربات پنالتي پرداختند. بازيكناني مثل پژمان نوري،‌ علي كريمي و نيكبخت واحدي ضربات كاشته را نيز تمرين كردند.

* حدود 150 هوادار در محل تمرين حضور داشتند و با تشويق پيرواني، عليه قلعه‌نويي شعارهايي سر دادند.
    * تمرين ساعت 13 به پايان رسيد.

آخر فروم باز Kasra 91's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

پژمان نوری امکان نداره این حرفو بزنه

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رضایی : اعتراضي به نيمكت نشيني در پرسپوليس ندارم

کانون هواداران پرسپولیس : رحمان رضايي در مورد نيمكت نشيني در ديدار مقابل راه آهن اظهار داشت: تابع تصميمات كادر فني هستم. هدف من خدمت به پرسپوليس است؛ اما نيمكت‌نشيني در فوتبال حرفه‌اي جاي انتقاد ندارد و مطمئن هستم در بازي‌هاي بعدي مي‌توانم به پرسپوليس كمك كنم. وي ادامه داد: خوشحالم كه پرسپوليس مقابل راه آهن به برتري دست يافت. ضمن اينكه بايد بگويم تيم ما در بازي مقابل راه آهن در خط دفاعي كم اشتباه بود.
    مدافع سابق تيم ملي خاطرنشان كرد: به دليل فشردگي‌هاي بازي‌ها كار سختي را در پيش داريم؛ اما در مدت كوتاهي كه در تمرينات بودم، به چشم خود انگيزه بالاي نفرات براي نتيجه گرفتن در ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا را ديدم.
    رضايي تصريح كرد:‌ با تمام قدرت به كار خود ادامه مي‌دهم. اگر به من نياز بود در خدمت پرسپوليس خواهم بود، در غير اين صورت روي نيمكت به تشويق بازيكنان خواهم پرداخت و هيچ اعتراضي هم ندارم، چون سرمربي حرف اول و آخر را در يك تيم مي‌زند.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پژمان نوری امکان نداره این حرفو بزنه
    منم خیلی تعجب کردم ازین حرف
    چون بعیده یه بازیکن که 3-4فصله فیکس داره بازی میکنه برای تیم با 1بازی نیمکت نشینی این حرفو بزنه.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مایلی کهن هم که رفت سایپا وردل علی دایی.

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

نوري: به خاطر نيمكت‌نشيني از پرسپوليس جدا مي‌شوم
    البته از اونجایی که فکر میکنه رضایی جاشو میگیره و بهش بازی نمی رسه این حرفو زده البته شاید بشه بهش حق داد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •