تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1306 از 1404 اولاول ... 30680612061256129613021303130413051306130713081309131013161356 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,051 به 13,060 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

لطفا حذف شود.
    Last edited by choory; 29-07-2010 at 18:27.

اگه نباشه جاش خالی می مونه valapeji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شهری که هر چی توش می بینی باعث تحریکه

پيش فرض

سلام من می خواستم بازی ها رو دانلود کنم ولی تاپیکش نیست میشه لینکشو بدید

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام من می خواستم بازی ها رو دانلود کنم ولی تاپیکش نیست میشه لینکشو بدید
    متاسفانه به دلیل مشکلات اخیر انجمن قسمت دانلود بازی ها و دانلود فیلم و سریال فعلا حذف شده اند.
    شما برای دانلود بازی ها بهتر هست موقتا از منابع دیگه استفاده کنی تا این مشکل هم رفع شود.

4. این کاربر از choory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال !As@d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Vavan

پيش فرض

هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم.

برای آزمایش کارکرد انجام آنلاین بازی های پی اس پی آیا کسی هست که کمکم کنه؟
    فقط داشتن ADSL از شرایطه.... آموزش ها رو هم نوشتم که فقط این آخرین قسمت آن باقی مانده.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم.

برای آزمایش کارکرد انجام آنلاین بازی های پی اس پی آیا کسی هست که کمکم کنه؟
    فقط داشتن ADSL از شرایطه.... آموزش ها رو هم نوشتم که فقط این آخرین قسمت آن باقی مانده.
    برای انجام آنلاین بازی های psp تاپیک مجزا داریم.
    شما اگر آموزشی در این رابطه دارید که در این تاپیک گفته نشده لطفا در تاپیک زیر بفرمایید و از زدن تاپیک دیگر خوداری کنید.

[آموزش] روش های اتصال psp به اینترنت و انجام بازی ها به صورت آنلاین (پست اول حتما خوانده شود!!)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سونی فریمور های قدیمی و -- شده را بن کرده برای همین نمیشه با این فریمور ها به psn برای آنلاین بازی کردن کانکت شد.(البته میدونم با پلاگین مربوطه میشه این محدودیت را هم دور زد اما همه بازی ها را ساپورت نمیکنه)
    از طریق Xlink هم میشه بازی کرد که این روش هم دردسر های خودش را داره.

مشکل اصلی هم که بیشتر دوستان psp دارند این هست که دسترسی به AP ندارند برای همین نمیتونند آنلاین بازی کنند.
    متاسفامه من هم زمانی که آموزش ها را می نوشتم از دوستان کسی تمایل به بازی کردن آنلاین نداشت.اما طبق آموزش ها با دوستان از بقیه کشور ها بدون هیچ لگی به راحتی بازی میکردم.

----------------------------------------
    پس کسی این خبر را داخل تاپیک اعلام نکرد.(برای 2-3 روز پیش هست)

فریمور 6.31 را هم سونی منتشر کرد.

لینک دانلود:
    کد:
    دوستان عزیز به هیچ عنوان به این ورژن آپدیت نکنید.

این ورژن رسمی سونی هست و در صورتی که به این ورژن آپدیت کنید دستگاه از حالت کپی خور خارج میشود.
    لینک دانلود صرفا برای افرادی که مثل خودم کنجکاو هستن گذاشته شده است و تمام عواقب کار بر عهده خودشان هست و بنده مسئولیتی ندارم.
    Last edited by choory; 31-07-2010 at 23:14.

7. این کاربر از choory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال !As@d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Vavan

پيش فرض

رای انجام آنلاین بازی های psp تاپیک مجزا داریم.
    شما اگر آموزشی در این رابطه دارید که در این تاپیک گفته نشده لطفا در تاپیک زیر بفرمایید و از زدن تاپیک دیگر خوداری کنید.

[آموزش] روش های اتصال psp به اینترنت و انجام بازی ها به صورت آنلاین (پست اول حتما خوانده شود!!)
    کد:
    کد:
    سونی فریمور های قدیمی و -- شده را بن کرده برای همین نمیشه با این فریمور ها به psn برای آنلاین بازی کردن کانکت شد.(البته میدونم با پلاگین مربوطه میشه این محدودیت را هم دور زد اما همه بازی ها را ساپورت نمیکنه)
    از طریق Xlink هم میشه بازی کرد که این روش هم دردسر های خودش را داره.

مشکل اصلی هم که بیشتر دوستان psp دارند این هست که دسترسی به AP ندارند برای همین نمیتونند آنلاین بازی کنند.
    متاسفامه من هم زمانی که آموزش ها را می نوشتم از دوستان کسی تمایل به بازی کردن آنلاین نداشت.اما طبق آموزش ها با دوستان از بقیه کشور ها بدون هیچ لگی به راحتی بازی میکردم.
    سلام....
    نه استاد، قصد زدن تاپیک در این فروم را ندارم..... (برای جایی دیگر می خواهم) متاسفانه به دلیل خاطره بدی که از یکی از مدیران دارم اینجا زیاد فعالیت نمی کنم.
    آن تاپیک را هم پیشتر به توصیه دوستی دیده ام... (که در حال حاضر به دلایلی بخش های زیادی از آن نا کارآمد هستند!)
    هدف من هم دقیقا همان روش Xlink هست... که تمامی مراحل آن به جز قسمت مربوط به انجام بازی طی شده است...
    در هر صورت خوشحال می شوم که از تجربیات و نکات مفید شما و سایر دوستان استفاده کنم.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام....
    نه استاد، قصد زدن تاپیک در این فروم را ندارم..... (برای جایی دیگر می خواهم) متاسفانه به دلیل خاطره بدی که از یکی از مدیران دارم اینجا زیاد فعالیت نمی کنم.
    آن تاپیک را هم پیشتر به توصیه دوستی دیده ام... (که در حال حاضر به دلایلی بخش های زیادی از آن نا کارآمد هستند!)
    هدف من هم دقیقا همان روش Xlink هست... که تمامی مراحل آن به جز قسمت مربوط به انجام بازی طی شده است...
    در هر صورت خوشحال می شوم که از تجربیات و نکات مفید شما و سایر دوستان استفاده کنم.
    خوشحال میشدم اگر داخل این فروم هم فعالیت داشتید.چون جهت اصلی این آموزش ها کاربران هستند نه مدیران.

اما در مورد xlink
    آموزش هایی که درباره xlink هست و داخل تاپیک مربوطه گذاشتم تقریبا میشه گفت کامل هست و زمانی که امکانش را داشتم همه بازی ها که xlink ساپورت میکنه را توسط همان آموزش بازی میکرد.
    خیلی دوست دارم الان بتونم کمکتون کنم اما چون ویندوز سون 64 بیتی ریختم روی سیستم دیگه نتونستم درایور wifi-max را نصب کنم برای همین شرمندت هستم.اما اگه باز کمک دیگه ای از دستم بر میاد در خدمتم.

10. 2 کاربر از choory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان من دوباره یه پی اس پی خریدم و فیرمورش 4.21 هست خاستم بدونم می تونم مستقیام به 5.03 اپدیتش کنم و بعدشم هک؟

آخر فروم باز Hunter lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    PS3 FAN BOYS HOOD

پيش فرض

دوستان من دوباره یه پی اس پی خریدم و فیرمورش 4.21 هست خاستم بدونم می تونم مستقیام به 5.03 اپدیتش کنم و بعدشم هک؟
    سلام دوست عزیز

PSP شما چه مدلی و با چه Mother board هستش .

به احتمال زیاد باید مادربورد قدیمی باشه , در این صورت شما می توانید PSP را کپی خور دایم کنید .

آخرین فریم ویر عرضه شما 5.50 Gen d2 می باشد .

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوست عزیر.

به احتمال 99 درصد دستگاه شما از این سری جدید کپی خور موقت هست.چون از این 4.01 به بعد سونی مادربورد دستگاه ها را عوض کرد و این دستگاه ها با روش پاندروا کپی خور نمیشوند.

شما میتونی مستقیما به 5.03 آپدیت کنی و توسط آموزش های مربوطه ( داخل تاپیک کپی خور کردن psp موجود هست) دستگاهت را کپی خور کنی.

1 درصد هم احتمال میدم که دستگاه شما کپی خور دایم باشه ( البته همانطور که گفتم بعید هست) این 1 درصد را فقط برای این گفتم که ممکن هست دستگاه شما فریمورش پایین تر بوده و توسط یک نفر به اشتباه به این فریمور اپدیت شده باشه و شما این دستگاه را خرید کرده باشید.(در این صورت بعید میدونم دستگاه شما نو باشه)

موفق باشبد.

سلام دوست عزیز

PSP شما چه مدلی و با چه Mother board هستش .

به احتمال زیاد باید مادربورد قدیمی باشه , در این صورت شما می توانید PSP را کپی خور دایم کنید .

آخرین فریم ویر عرضه شما 5.50 Gen d2 می باشد .
    سلام...
    سونی در فریمور های بعد از 4.01 مادربورد دستگاه های خود را عوض کرد و از مادربورد ta-088 v3 استفاده کرد.پس با توجه به فریمور دستگاه ایشان بعید میدونم از نوع کپی خور دایم باشه.

طریقه تشخیص psp های اسلیم با مادربورد پایین تر از TA-088 v3 و لیست انواع مادربورد ها
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •